You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 863K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kelenor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 717
- Πόντοι
- 990
Χτές βράδυ έκανα μια βόλτα απο Βούλα προς Φάληρο να δω τι παίζει, βρήκα μια ξανθιά και λιγο πιο κάτω μια μελαχρινή στην Γλυφάδα αφου περάσεις το ύψος των Γκολφ. Την ξανθιά παλιότερα την είχα ρωτήσει τιμες και μου είχε φανεί ενα κλίκ πιο ακριβή απο τις άλλες. 50 αμάξι 100 ξενοδοχείο φάση (ας με διορθώσει καποιος αν δε θυμαμαι καλα). Την μελαχρινή λίγο πιο κάτω δεν την ρώτησα αλλα φάνηκε καλούτσικο. Στον Άλιμο μόνο μία είδα (ώρα 12:30) στο ύψος Μαρμαρίδη με κόκκινο κοντό μαλλί αλλά δε μου γέμισε μάτι οπότε προσπέρασα. Πέτυχα στο τρίγωνο πριν απο Cocomat μία ξανθιά με μακρύ μαλλί (είναι σύνορα Αλίμου - Π. Φαλήρου) που έιχε τα κλασσικά 30 πιπα αμάξι, 40 σέξ, 50 ακα πιπα αμάξι και ξενοδοχείο ήταν 60 + 15 το ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήταν μέτρια σε πρόσωπο αλλα σώμα κομπλέ. Λεπτό με λίγα πιασίματα.
Άλλες δεν βρήκα... ίσως να ήταν η βραδιά, ίσως η τύχη μου. Παλιότερα ήταν πάντα 3 ή 4 στο τρίγωνο εκει πριν απο Cocomat δεν ξέρω τι έχουν απογίνει και θα ήθελα να μάθω ειδικά για μία ξανθιά, όνομα Νίκη. Καλές πίπες!
Άλλες δεν βρήκα... ίσως να ήταν η βραδιά, ίσως η τύχη μου. Παλιότερα ήταν πάντα 3 ή 4 στο τρίγωνο εκει πριν απο Cocomat δεν ξέρω τι έχουν απογίνει και θα ήθελα να μάθω ειδικά για μία ξανθιά, όνομα Νίκη. Καλές πίπες!
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Γενικα παιζουν πιο πολλες . Κανε μερικες βολτες , μπορει οταν περνας να ναι με πελατηΧτές βράδυ έκανα μια βόλτα απο Βούλα προς Φάληρο να δω τι παίζει, βρήκα μια ξανθιά και λιγο πιο κάτω μια μελαχρινή στην Γλυφάδα αφου περάσεις το ύψος των Γκολφ. Την ξανθιά παλιότερα την είχα ρωτήσει τιμες και μου είχε φανεί ενα κλίκ πιο ακριβή απο τις άλλες. 50 αμάξι 100 ξενοδοχείο φάση (ας με διορθώσει καποιος αν δε θυμαμαι καλα). Την μελαχρινή λίγο πιο κάτω δεν την ρώτησα αλλα φάνηκε καλούτσικο. Στον Άλιμο μόνο μία είδα (ώρα 12:30) στο ύψος Μαρμαρίδη με κόκκινο κοντό μαλλί αλλά δε μου γέμισε μάτι οπότε προσπέρασα. Πέτυχα στο τρίγωνο πριν απο Cocomat μία ξανθιά με μακρύ μαλλί (είναι σύνορα Αλίμου - Π. Φαλήρου) που έιχε τα κλασσικά 30 πιπα αμάξι, 40 σέξ, 50 ακα πιπα αμάξι και ξενοδοχείο ήταν 60 + 15 το ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήταν μέτρια σε πρόσωπο αλλα σώμα κομπλέ. Λεπτό με λίγα πιασίματα.
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η Νικη η ξανθια Αλβανιδουλα επαιζε μεχρι πριν κανα 15ημερο.Χτές βράδυ έκανα μια βόλτα απο Βούλα προς Φάληρο να δω τι παίζει, βρήκα μια ξανθιά και λιγο πιο κάτω μια μελαχρινή στην Γλυφάδα αφου περάσεις το ύψος των Γκολφ. Την ξανθιά παλιότερα την είχα ρωτήσει τιμες και μου είχε φανεί ενα κλίκ πιο ακριβή απο τις άλλες. 50 αμάξι 100 ξενοδοχείο φάση (ας με διορθώσει καποιος αν δε θυμαμαι καλα). Την μελαχρινή λίγο πιο κάτω δεν την ρώτησα αλλα φάνηκε καλούτσικο. Στον Άλιμο μόνο μία είδα (ώρα 12:30) στο ύψος Μαρμαρίδη με κόκκινο κοντό μαλλί αλλά δε μου γέμισε μάτι οπότε προσπέρασα. Πέτυχα στο τρίγωνο πριν απο Cocomat μία ξανθιά με μακρύ μαλλί (είναι σύνορα Αλίμου - Π. Φαλήρου) που έιχε τα κλασσικά 30 πιπα αμάξι, 40 σέξ, 50 ακα πιπα αμάξι και ξενοδοχείο ήταν 60 + 15 το ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήταν μέτρια σε πρόσωπο αλλα σώμα κομπλέ. Λεπτό με λίγα πιασίματα.
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Επισης καινουρια αφιξη στη σταση πριν την Εκο στο ρευμα προς γλυφαδα. Δηλωνει 23 απο Ροδο. Ονοματι Χριστινα. Μετρια εμφανησιακα αλλα πολυ καλο social. Τιμηθηκε για πιπα στο αμαξι και αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
kelenor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 717
- Πόντοι
- 990
Η Νικη η ξανθια Αλβανιδουλα επαιζε μεχρι πριν κανα 15ημερο.
Αν την παρει το ματι σου πουθενα και το θυμηθεις πες το σε παρακαλώ!
nikolakis9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισης καινουρια αφιξη στη σταση πριν την Εκο στο ρευμα προς γλυφαδα. Δηλωνει 23 απο Ροδο. Ονοματι Χριστινα. Μετρια εμφανησιακα αλλα πολυ καλο social. Τιμηθηκε για πιπα στο αμαξι και αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
Επανεμφανιση.. Ειναι η γνωστη Χριστινα που ηταν μεχρι πριν 1μιση χρονο στη σταση στην ΕΚΟ. Πλεον βολταρει μια σταση πριν, λιγο πριν το φαναρι προς γκολφ, ρευμα προς Γλυφαδα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Σιγά μην είναι κι απ τη Χάλκη πες τηςΕπισης καινουρια αφιξη στη σταση πριν την Εκο στο ρευμα προς γλυφαδα. Δηλωνει 23 απο Ροδο. Ονοματι Χριστινα. Μετρια εμφανησιακα αλλα πολυ καλο social. Τιμηθηκε για πιπα στο αμαξι και αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε εκεί είναι κυρίως μετά τη 1.00Αν την παρει το ματι σου πουθενα και το θυμηθεις πες το σε παρακαλώ!
kelenor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 717
- Πόντοι
- 990
Τυπε εκεί είναι κυρίως μετά τη 1.00
Ευχαριστώ συναγωνιστή!
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Αυτη η Χριστινα ,οκ ευγενικη την συμπαθεις αλλα πολυ μετρια κ ζηταει 50ρικο . Οταν εχεις ποσες αλλες εκει πιο μουναρες που ζητανε 40 , ε σου κακοφαινεται..
Αυτη η Χριστινα ,οκ ευγενικη την συμπαθεις αλλα πολυ μετρια κ ζηταει 50ρικο . Οταν εχεις ποσες αλλες εκει πιο μουναρες που ζητανε 40 , ε σου κακοφαινεται..
Συμφωνω...μόνο για πιπα...άσε που οταν πάει με κανα δυο μετά μυρίζει....
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε 50 δε ζητάνε κι οι απέναντι?Αυτη η Χριστινα ,οκ ευγενικη την συμπαθεις αλλα πολυ μετρια κ ζηταει 50ρικο . Οταν εχεις ποσες αλλες εκει πιο μουναρες που ζητανε 40 , ε σου κακοφαινεται..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Απ τις 10 , οι 7 ζητανε 40 κ οι 3 50. Εγω μαλιστα με δυο εχω πεσει κ στα 30...οποτε το 50ρικο για μενα το δινεις σε καποια που να αξιζει τουλαχιστον απο εμφανιση , οπως στην ξανθια λιγο πριν την αλιμου που ειναι υπερτουμπανο ή στην αμαντα στη shellΤυπε 50 δε ζητάνε κι οι απέναντι?
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Απ τις 10 , οι 7 ζητανε 40 κ οι 3 50. Εγω μαλιστα με δυο εχω πεσει κ στα 30...οποτε το 50ρικο για μενα το δινεις σε καποια που να αξιζει τουλαχιστον απο εμφανιση , οπως στην ξανθια λιγο πριν την αλιμου που ειναι υπερτουμπανο ή στην αμαντα στη shell
τετοια ωρα υπαρχει περιπτωση να βρουμε τπτ ?
τετοια ωρα υπαρχει περιπτωση να βρουμε τπτ ?
μετα της 11 το βραδυ
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
μετα της 11 το βραδυ