Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Υπάρχει μια τύπισσα εκεί στο τρίγωνακι στο Κοκοματ που νομίζω τη λένε Κατερίνα και λείπει κάνα μηνα
Εμφανίστηκε?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
το νουμερο 2 στο κρεολη κανει το καλητερο γαμιση απο ολες στην παραλιακη τουλαχιστον απο αμφιθεα μεχρι γλυφαδα. και την καλητερη πιπα μια κοπελια απο αιγυπτο στο ρευμα προς βουλα λιγο πριν το νοσοκομειο της βουλας με πολθ καλο κορμι
Στη Βούλα μια ξανθιά εννοείς?

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
ξεραϊλα χτες κατα τις 9 το βράδυ

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τα ξενοδοχεία εκεί στην παραλιακή πόσο χρεώνουν, γιατί είδα πολλά €xx + Ξενοδοχείο αλλά πουθενά το κόστος τους.
sto crystal blue ειχα δωσει 17 νομιζω για απλο δωματιο η 25 δε θυμαμαι πανω κατω ιδια ειναι ολα

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
καλη πιπα παραλιακη παιζει απο αμαντα και 3 πιπινια πριν τον πραπα μερια
οι αλλες οτι να ναι
η ξανθια στην βουλα ειναι παγος
+ ανυπαρκτο βυζι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
καλη πιπα παραλιακη παιζει απο αμαντα και 3 πιπινια πριν τον πραπα μερια
οι αλλες οτι να ναι
+ ανυπαρκτο βυζι
Αυτή στη Βούλα κάποιος την εκθιαζε νομιζω
Άντε βγάλε άκρη χαχα

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι οι μόνες χρήσιμες πληροφορίες είναι η τιμή, οι υπηρεσίες, το στέκι και το ωράριο, τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά και προσωπικά γούστα του καθενός.

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
- Νεα εμφανιση στη Γλυφαδα, ρευμα προς Πειραια, στο διαγωνιο στενο πριν το Κρεολη, ηλικια 40-45 και μιλουσε πολυ καθαρα ελληνικα. Μετριο σωμα, κατω του μετριου προσωπο (υποκειμενικο αυτο..). Τιμες γνωστες της περιοχης. Πρωτοεμφανιστηκε πριν καμμια εβδομαδα και δεν εμφανιζεται καθε βραδυ η εχει πολυ περαση και λειπει απο το σημειο συχνα. Οποτε την εχω πετυχει ηταν μετα τη μια το βραδυ

- Νεα εμφανιση στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο στενο ακριβως μετα το σουβλατζιδικο (κοντα στο παλαιο ξενοδοχειο ΧΧΧ), ηλικια 20-25, ωραιο σωμα και προσωπο απο μακρυα που την ειδα. Την εχω πετυχει 3 συνεχομενα βραδια μετα τη μια το βραδυ αλλα λογω ταημινγκ που την φορτωναν δεν εχω μαθει τιμες

- Νεες εμφανισεις στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο τριγωνο απεναντι απο το Θεα, ηλικιες 18-25, δυο ξανθες με ωραιο σωμα, τιμες γνωστες του τριγωνου και πανε μονο ξενοδοχειο. Εθεαθησαν το βραδυ της Δευτερας περιπου 3 μετα τα μεσανυχτα. Οι υπολοιπες γνωστες του τριγωνου ξαναμετακομισαν μαρινα Φλοισβου, ρευμα προς Γλυφαδα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
- Νεα εμφανιση στη Γλυφαδα, ρευμα προς Πειραια, στο διαγωνιο στενο πριν το Κρεολη, ηλικια 40-45 και μιλουσε πολυ καθαρα ελληνικα. Μετριο σωμα, κατω του μετριου προσωπο (υποκειμενικο αυτο..). Τιμες γνωστες της περιοχης. Πρωτοεμφανιστηκε πριν καμμια εβδομαδα και δεν εμφανιζεται καθε βραδυ η εχει πολυ περαση και λειπει απο το σημειο συχνα. Οποτε την εχω πετυχει ηταν μετα τη μια το βραδυ

- Νεα εμφανιση στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο στενο ακριβως μετα το σουβλατζιδικο (κοντα στο παλαιο ξενοδοχειο ΧΧΧ), ηλικια 20-25, ωραιο σωμα και προσωπο απο μακρυα που την ειδα. Την εχω πετυχει 3 συνεχομενα βραδια μετα τη μια το βραδυ αλλα λογω ταημινγκ που την φορτωναν δεν εχω μαθει τιμες

- Νεες εμφανισεις στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο τριγωνο απεναντι απο το Θεα, ηλικιες 18-25, δυο ξανθες με ωραιο σωμα, τιμες γνωστες του τριγωνου και πανε μονο ξενοδοχειο. Εθεαθησαν το βραδυ της Δευτερας περιπου 3 μετα τα μεσανυχτα. Οι υπολοιπες γνωστες του τριγωνου ξαναμετακομισαν μαρινα Φλοισβου, ρευμα προς Γλυφαδα
Οντως επιβεβαιώνω με πρόσθετα στοιχεια:
Αυτή μετά το σουβλατζιδικο τα χει τα χρονάκια της (πρέπει να ναι 35)και σώμα και πρόσωπο μέτρια προς καλα
Επίσης μετά τη 1.00 πέτυχα μια μελαχρινή λίγο γεμάτουλα αλλά δε θυμάμαι που ρε πουστη μου νομίζω όμως πως ήταν μετά το 2ο Κοκοματ προς Πειραιά (δεν λέω γι αυτήν στον Πραπα)

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο Μοσχάτο, παλιά παραλιακή, πέτυχα μια αργά κατά τις 2.30 πριν 1 εβδομάδα, μεγαλούτσικη η οποία ζήταγε 20 στοματικό, 30 όλα στο αυτοκίνητο, μίλαγε κάπως σπαστά, μπήκε μέσα, μου λέει έχω ένα ραντεβού και δεν θέλω να αργήσω, της είπα ΟΚ ότι θές και βγήκε, και μου ξαναείπε αφου βγήκε, ότι μπορεί να προλαβαίνουμε.
Μου φάνηκε τρελή να πω την αλήθεια και χαιρέτησα, την έχει δει κανείς;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Στο Μοσχάτο, παλιά παραλιακή, πέτυχα μια αργά κατά τις 2.30 πριν 1 εβδομάδα, μεγαλούτσικη η οποία ζήταγε 20 στοματικό, 30 όλα στο αυτοκίνητο, μίλαγε κάπως σπαστά, μπήκε μέσα, μου λέει έχω ένα ραντεβού και δεν θέλω να αργήσω, της είπα ΟΚ ότι θές και βγήκε, και μου ξαναείπε αφου βγήκε, ότι μπορεί να προλαβαίνουμε.
Χαχαχαχα κλαιω
Προφανώς φίλε σε φοβήθηκε με η χωρίς υπαρκτό λόγο
Είσαι άγριος στην όψη?
Για ποια λες? Τελευταία εκεί αργά αράζει μια ψιλοκοκινομαλλα στη γωνία στο κλειστό και μια πιο κάτω μετά το φανάρι κοντά στο 2ο ξενοδοχείο που δε θυμάμαι πως λεγεται

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Λες μια 40+ που αραζει εξω απο το bar Minister (νομιζω ετσι λεγεται)? Αν λες αυτη μια φορα ειχα σταματησει να ρωτησω, μου ειπε τιμες και καπακια να κανω καμμια βολτα στο τετραγωνο (1 λεπτο αποσταση..) γιατι περιμενε πελατη και αν ειναι εκει θα παμε. Γελασα και εφυγα. Εχω παρατηρησει παντως οτι την προτιμουν αρκετοι. Δε ξερω τι φαση παιζει ομως..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Λες μια 40+ που αραζει εξω απο το bar Minister (νομιζω ετσι λεγεται)? Αν λες αυτη μια φορα ειχα σταματησει να ρωτησω, μου ειπε τιμες και καπακια να κανω καμμια βολτα στο τετραγωνο (1 λεπτο αποσταση..) γιατι περιμενε πελατη και αν ειναι εκει θα παμε. Γελασα και εφυγα. Εχω παρατηρησει παντως οτι την προτιμουν αρκετοι. Δε ξερω τι φαση παιζει ομως..
Ναι αυτή λεω
Μόνο μπαρ δεν είναι αυτό δεν έχω δει ποτέ πελάτη λογικά καφέ κυρίως θα ειναι
Αυτό με τον κύκλο κάτι σημαίνει αλλά δε θυμάμαι τι το χε πει κι η Μελέτη χαχαχα
Δεν ξέρω τι φάση είναι
Πολύ κακομοιριάσμενη μου κανει
"με έβγαλε η ανάγκη στο δρόμο" κτλ
Κάνα 5μηνο νομίζω είναι αλλά δεν την πετυχαίνεις κάθε εβδομαδα
Αυτή το πάει βδομάδα πάρα βδομάδα καπως
Αυτή η προηγούμενη στο κλειστό σκάει μύτη σχεδόν καθημερινα

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
+ ανυπαρκτο βυζι

Εμένα τo βυζάκι της δεν με χάλασε (γούστα είναι αυτά). Ζητάει 30 για πίπα στο αυτοκίνητο, 70 μισή ώρα ξενοδοχείο, 140 1 ώρα με ελεύθερο στοματικό.

Τη λένε "Αγάπη" αλλά καλύτερα να την έλεγαν Ξινή.

Στα 70 δεν αφήνει να γλείψεις βυζιά ή αλλού, δεν αφήνει να ακουμπησεις τις ρώγες της γιατί "πονάει", σου βάζει αμέσως το προφυλακτικο σε πεσμένο πούτσο και αρχίζει την πίπα χωρίς κανένα προκαταρκτικό, κι αν δυσανασχετήσεις με όλα αυτά, σε ψήνει για να πάρει άλλα 70  :headbang: (που φυσικά δεν πήρε).

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Ευκαιρία δλδ μη το χάσουμε το κορίτσι....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Αυτή με το Clio στα σχολεία είναι τελευταία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom