nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.159
- Πόντοι
- 1.106
Υπάρχει μια τύπισσα εκεί στο τρίγωνακι στο Κοκοματ που νομίζω τη λένε Κατερίνα και λείπει κάνα μηνα
Εμφανίστηκε?
Εμφανίστηκε?
Στη Βούλα μια ξανθιά εννοείς?το νουμερο 2 στο κρεολη κανει το καλητερο γαμιση απο ολες στην παραλιακη τουλαχιστον απο αμφιθεα μεχρι γλυφαδα. και την καλητερη πιπα μια κοπελια απο αιγυπτο στο ρευμα προς βουλα λιγο πριν το νοσοκομειο της βουλας με πολθ καλο κορμι
sto crystal blue ειχα δωσει 17 νομιζω για απλο δωματιο η 25 δε θυμαμαι πανω κατω ιδια ειναι ολαΤα ξενοδοχεία εκεί στην παραλιακή πόσο χρεώνουν, γιατί είδα πολλά €xx + Ξενοδοχείο αλλά πουθενά το κόστος τους.
θα πήγαν διακοπές!ξεραϊλα χτες κατα τις 9 το βράδυ
Αυτή στη Βούλα κάποιος την εκθιαζε νομιζωκαλη πιπα παραλιακη παιζει απο αμαντα και 3 πιπινια πριν τον πραπα μερια
οι αλλες οτι να ναι
η ξανθια στην βουλα ειναι παγος
+ ανυπαρκτο βυζι
Οντως επιβεβαιώνω με πρόσθετα στοιχεια:- Νεα εμφανιση στη Γλυφαδα, ρευμα προς Πειραια, στο διαγωνιο στενο πριν το Κρεολη, ηλικια 40-45 και μιλουσε πολυ καθαρα ελληνικα. Μετριο σωμα, κατω του μετριου προσωπο (υποκειμενικο αυτο..). Τιμες γνωστες της περιοχης. Πρωτοεμφανιστηκε πριν καμμια εβδομαδα και δεν εμφανιζεται καθε βραδυ η εχει πολυ περαση και λειπει απο το σημειο συχνα. Οποτε την εχω πετυχει ηταν μετα τη μια το βραδυ
- Νεα εμφανιση στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο στενο ακριβως μετα το σουβλατζιδικο (κοντα στο παλαιο ξενοδοχειο ΧΧΧ), ηλικια 20-25, ωραιο σωμα και προσωπο απο μακρυα που την ειδα. Την εχω πετυχει 3 συνεχομενα βραδια μετα τη μια το βραδυ αλλα λογω ταημινγκ που την φορτωναν δεν εχω μαθει τιμες
- Νεες εμφανισεις στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια, στο τριγωνο απεναντι απο το Θεα, ηλικιες 18-25, δυο ξανθες με ωραιο σωμα, τιμες γνωστες του τριγωνου και πανε μονο ξενοδοχειο. Εθεαθησαν το βραδυ της Δευτερας περιπου 3 μετα τα μεσανυχτα. Οι υπολοιπες γνωστες του τριγωνου ξαναμετακομισαν μαρινα Φλοισβου, ρευμα προς Γλυφαδα
Χαχαχαχα κλαιωΣτο Μοσχάτο, παλιά παραλιακή, πέτυχα μια αργά κατά τις 2.30 πριν 1 εβδομάδα, μεγαλούτσικη η οποία ζήταγε 20 στοματικό, 30 όλα στο αυτοκίνητο, μίλαγε κάπως σπαστά, μπήκε μέσα, μου λέει έχω ένα ραντεβού και δεν θέλω να αργήσω, της είπα ΟΚ ότι θές και βγήκε, και μου ξαναείπε αφου βγήκε, ότι μπορεί να προλαβαίνουμε.
Μου φάνηκε τρελή να πω την αλήθεια και χαιρέτησα, την έχει δει κανείς;
Στο Μοσχάτο, παλιά παραλιακή, πέτυχα μια αργά κατά τις 2.30 πριν 1 εβδομάδα, μεγαλούτσικη η οποία ζήταγε 20 στοματικό, 30 όλα στο αυτοκίνητο, μίλαγε κάπως σπαστά, μπήκε μέσα, μου λέει έχω ένα ραντεβού και δεν θέλω να αργήσω, της είπα ΟΚ ότι θές και βγήκε, και μου ξαναείπε αφου βγήκε, ότι μπορεί να προλαβαίνουμε.
Μου φάνηκε τρελή να πω την αλήθεια και χαιρέτησα, την έχει δει κανείς;
Ναι αυτή λεωΛες μια 40+ που αραζει εξω απο το bar Minister (νομιζω ετσι λεγεται)? Αν λες αυτη μια φορα ειχα σταματησει να ρωτησω, μου ειπε τιμες και καπακια να κανω καμμια βολτα στο τετραγωνο (1 λεπτο αποσταση..) γιατι περιμενε πελατη και αν ειναι εκει θα παμε. Γελασα και εφυγα. Εχω παρατηρησει παντως οτι την προτιμουν αρκετοι. Δε ξερω τι φαση παιζει ομως..
η ξανθια στην βουλα ειναι παγος
+ ανυπαρκτο βυζι
Ναι,αλλά βγαίνει αργά μετά τις 23.30Αυτή με το Clio στα σχολεία είναι τελευταία?
Ναι,αλλά βγαίνει αργά μετά τις 23.30
Δυο στενά μετά τον Μαρμαρίδη στην παραλιακή.Συνήθως είναι στη γωνία,μέσα στο αυτοκίνητο,με ανοιχτούς προβολείς.Που ακριβως;