Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Καθημερές πρέπει να είναι γύρω στις 6 από τις παραπάνω κοπέλες που αναφέρει ο συναγωνιστής και συγχαρητήρια για την άψογη περιγραφή του.
ΣΩΣΤΆ κι ευχαριστω

Καθημερινές σίγουρα (μέχρι 4.00-5.00)ειναι αυτη στο Κρεολη, τη Σελλ και κάνα 2 στο τρίγωνακι στο Νεκροταφειο

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.710
Πόντοι
6.255
Συναγωνιστές προσοχή θέλω να σας πω κάτι που είδα σήμερα οπως έβγαινα από το Μιράντα είδα ένα αυτοκινήτο να μιλάει οδηγός με αυτήν τη χοντρή που κάθεται έξω και βλέπω να τη χοντρή να βρίζει τον οδηγό ενώ ο οδηγός της είπε Γιατί με βρίζεις σε ρωτησα μόνο εάν κανείς κώλο αυτή τον έβρισε άσχημα και πλησίασα λίγο εγώ και είδα να χει βγάλει από το τσαντάκι της κατι σαν μαχαιρι ή στιλετο δεν το ειδα καθαρα λογο αποστασης που ειχα οπότε εγώ έφυγα πήγα γρήγορα στο αμάξι μου με την κοπέλα και έφυγα Ωστόσο άκουσα να φωνάζει και ένα αλβανικό όνομα μάλλον θα ήταν ο νταβατζής της απο εκει και περα εφυγα βιαστικα με την κοπελα που ημουν γιατι η κοπελα φοβήθηκε μεγάλη προσοχή σε αυτήν συναγωνιστές μην την πλησιάσετε καλύτερα για την ασφάλειά σας δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στα μυαλά

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Συναγωνιστές προσοχή θέλω να σας πω κάτι που είδα σήμερα οπως έβγαινα από το Μιράντα είδα ένα αυτοκινήτο να μιλάει οδηγός με αυτήν τη χοντρή που κάθεται έξω και βλέπω να τη χοντρή να βρίζει τον οδηγό ενώ ο οδηγός της είπε Γιατί με βρίζεις σε ρωτησα μόνο εάν κανείς κώλο αυτή τον έβρισε άσχημα και πλησίασα λίγο εγώ και είδα να χει βγάλει από το τσαντάκι της κατι σαν μαχαιρι ή στιλετο δεν το ειδα καθαρα λογο αποστασης που ειχα οπότε εγώ έφυγα πήγα γρήγορα στο αμάξι μου με την κοπέλα και έφυγα Ωστόσο άκουσα να φωνάζει και ένα αλβανικό όνομα μάλλον θα ήταν ο νταβατζής της απο εκει και περα εφυγα βιαστικα με την κοπελα που ημουν γιατι η κοπελα φοβήθηκε μεγάλη προσοχή σε αυτήν συναγωνιστές μην την πλησιάσετε καλύτερα για την ασφάλειά σας δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στα μυαλά

Ρε τυπε τι νομιζες οτι μονες τους ξημεροβραδιαζονται?

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1

τι λες τωρα ρε
πω
γαμησε τα

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Μ Α Κ Ρ Ι Α!!!!!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
περναγα σημερα απο μιραντα και αλλαξε πλεον

δεν ειναι η χοντρη με το καρε μαλλι και την κυτταριτιδα

ενα ωραιο μελαχρινο ητανε αλλα δεν ρωτησα παντως αλλαξε

δεν ειναι η ιδια πλεον
το οτι μια γκομενα περιμενει ταξι δε σημαινει πως κανει πιατσα  :rolleyes:
Στο σημειο ειναι η "γνωστη" Σονια της ex-Χαμοστερνας

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
άσχημα και πλησίασα λίγο εγώ και είδα να χει βγάλει από το τσαντάκι της κατι σαν μαχαιρι ή στιλετο
Τι περίμενες να βγάλει καμιά εικονίτσα ή την Παλαιά Διαθήκη....αλβανές είναι...ξυράφια κουβαλάνε

filox@

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Τι περίμενες να βγάλει καμιά εικονίτσα ή την Παλαιά Διαθήκη....αλβανές είναι...ξυράφια κουβαλάνε

Χρήζει προσοχής,και φυσικά έχουν νταβά όλες,προσοχή στα λεγόμενα καθώς και σε τι μετρητο κουβαλάμε!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Επιστροφη απο την χειμερινη περιοδο η μελαχρινη (πλεον ψιλοξανθια) μπροστα απο τα ΕΛΤΑ ρευμα προς Αθηνα σχεδον 3 φαναρια ΠΡΙΝ το Φλοισβο (η διαφορετικα μετα τον Πραπα) κολλησα πως λεγεται η περιοχη η πλατεια κτλ :idiot:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
χτεσ βραδυ αργα στο Μιραντα ηταν η χοντρη με το καρε

στο τριγωνο δυο τεμαχια. η μια με ξανθο μακρυ μαλι γλυκια φατσουλα, λεπτη μοντελε, ψηλη, ονομα Χριστινα απο Αλβανια καλη περιπτωση εμφανισιακα

και κατι αλλεσ π δεν θυμαμαι στη διαδρομη απο γλυφαδα μεχρι εκει

το κλου της βολτας ηταν οτι σταματαω εξω απο το ελληνισ επι της συγγρου (οχι στον παραδρομο) να τσεκαρω με το κινητο τι παιζει απο βαρδιεσ κλπ

πιανω με την ακρη του ματιου μου αιθερια υπαρξη να βγαινει απο τις πικροδαφνες προς την πορτα του συνοδηγου

βλεπω ψηλη ξανθια να κανει κινηση να μπει στο αμαξι κ ανοιγω την πορτα

μπαινει και καθεται κοιτιόμαστε για μια στιγμη με καποια αμηχανία

κ τοτε με ρωτάει

Are you driver?

από έρευνα που έκανα μετά ήταν αυτή: 
ειπα ευγενικά όχι και αυτή την έκανε με ελαφρά

κατάλαβα ότι (αν δεν τρόμαξε) τουλαχιστο θορυβήθηκε που πηγε να μπει σε άγνωστο αυτοκίνητο στις 3 το πρωι

για μια στιγμή σκέφτηκα να το παίξω, αλλά:
1. Δεν μου άρεσε, διότι οπως μπηκε είδα να έχει τεράστια κοιλιά λες κ ηταν 5 μηνων έγκυος και φόραγε πατσουλί με το κιλό (μιλάμε ζαλίστηκα από το πολύ αρωμα)
2. λόγω του 1 και κουρασης δεν είχα κεφι
3. από πίσω ήταν ταξι κ μπορεί αυτός να ηταν ο οδηγος κ δεν ειχα καμια διαθεση για ιστορίες

οποτε πηγα για υπνο

η πόλη άδεια εντελώς

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
χτεσ βραδυ αργα στο Μιραντα ηταν η χοντρη με το καρε

στο τριγωνο δυο τεμαχια. η μια με ξανθο μακρυ μαλι γλυκια φατσουλα, λεπτη μοντελε, ψηλη, ονομα Χριστινα απο Αλβανια καλη περιπτωση εμφανισιακα

και κατι αλλεσ π δεν θυμαμαι στη διαδρομη απο γλυφαδα μεχρι εκει

το κλου της βολτας ηταν οτι σταματαω εξω απο το ελληνισ επι της συγγρου (οχι στον παραδρομο) να τσεκαρω με το κινητο τι παιζει απο βαρδιεσ κλπ

πιανω με την ακρη του ματιου μου αιθερια υπαρξη να βγαινει απο τις πικροδαφνες προς την πορτα του συνοδηγου

βλεπω ψηλη ξανθια να κανει κινηση να μπει στο αμαξι κ ανοιγω την πορτα

μπαινει και καθεται κοιτιόμαστε για μια στιγμη με καποια αμηχανία

κ τοτε με ρωτάει

Are you driver?

από έρευνα που έκανα μετά ήταν αυτή: 
ειπα ευγενικά όχι και αυτή την έκανε με ελαφρά

κατάλαβα ότι (αν δεν τρόμαξε) τουλαχιστο θορυβήθηκε που πηγε να μπει σε άγνωστο αυτοκίνητο στις 3 το πρωι

για μια στιγμή σκέφτηκα να το παίξω, αλλά:
1. Δεν μου άρεσε, διότι οπως μπηκε είδα να έχει τεράστια κοιλιά λες κ ηταν 5 μηνων έγκυος και φόραγε πατσουλί με το κιλό (μιλάμε ζαλίστηκα από το πολύ αρωμα)
2. λόγω του 1 και κουρασης δεν είχα κεφι
3. από πίσω ήταν ταξι κ μπορεί αυτός να ηταν ο οδηγος κ δεν ειχα καμια διαθεση για ιστορίες

οποτε πηγα για υπνο

η πόλη άδεια εντελώς

Ρε τυπε τι Τζόκερ ήταν αυτό?

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Για κάνα δυο που βολτάρουνε λίγο πριν το Φλοίσβο (όπως έρχεσαι από Αθήνα) ξέρουμε κάτι?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Τις έχουμε αναφέρει τυπε

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Τα ξενοδοχεία εκεί στην παραλιακή πόσο χρεώνουν, γιατί είδα πολλά €xx + Ξενοδοχείο αλλά πουθενά το κόστος τους.

gtman1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Για κάνα δυο που βολτάρουνε λίγο πριν το Φλοίσβο (όπως έρχεσαι από Αθήνα) ξέρουμε κάτι?
αν λεσ για μια πολυ αδυνατη ξανθια δεν μειλαει ελληνικα  ουτε αγγλικα .μια φορα την δοκημασα αλλα πολυ ψυχρη καμια σημετοχη

gtman1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλη και λεπτομερης αναφορα. Να σε ρωτησω κατι, σημερινη ειναι η αναφορα ? μηπως ξερεις να ειναι καθημερινες ?
το νουμερο 2 στο κρεολη κανει το καλητερο γαμιση απο ολες στην παραλιακη τουλαχιστον απο αμφιθεα μεχρι γλυφαδα. και την καλητερη πιπα μια κοπελια απο αιγυπτο στο ρευμα προς βουλα λιγο πριν το νοσοκομειο της βουλας με πολθ καλο κορμι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom