You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πανος-εραστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κοντα στο κρεολη μελαχρινο με μαυρο φορεμα αρκετα καλο ξερει κανεις τπτ? δεν μιλησα γιατι ειμουν με γυναικα
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
ετσι ακριβωσΑπο τη στιγμη που το 50αρικο το τσιμπανε απο εμας ακοπα και χωρις να ιδρωσουν λογικο ειναι να αποκτουν υφακι.
Μην τις πλησιαζετε ρε μαγκες, πηγαινετε αλλου, και θα δειτε για ποτε θα τους κοπει ο τσαμπουκας...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Ειναι ανοιχτα τα μαγαζια;
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Περασα μια γρηγορη βολτα χτες και μου φανηκε οτι αλλαξε η κοπελα στην εκο γλυφαδα καθως και μια απο τις 2 που ηταν απεναντι. Δεν μπορεσα να σταματησω να εξακριβωσω. Ξερει κανεις?
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Η γνωστή Χριστίνα ήταν,με μαύρη περούκα.Περνάω κάθε μέρα από το σημείο.Απέναντι στο γηροκομείο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες μια τύπισσα πολύ μέτριας εμφάνισης και αρκετά ταλαιπωρημένη θα έλεγα.Περασα μια γρηγορη βολτα χτες και μου φανηκε οτι αλλαξε η κοπελα στην εκο γλυφαδα καθως και μια απο τις 2 που ηταν απεναντι. Δεν μπορεσα να σταματησω να εξακριβωσω. Ξερει κανεις?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Χαχα ποοοοοολυ ταλαιπωρημένη ομως!!!!!Η γνωστή Χριστίνα ήταν,με μαύρη περούκα.Περνάω κάθε μέρα από το σημείο.Απέναντι στο γηροκομείο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες μια τύπισσα πολύ μέτριας εμφάνισης και αρκετά ταλαιπωρημένη θα έλεγα.
Χριστινα καλη;
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Εγώ πριν κάμποσες μέρες μπάνισα μια που κάθεται στη στάση λεοφωρείων στη Μαρίνα Αλίμου επί της παραλιακής στο ρεύμα προς Γλυφάδα (100-200 μέτρα μετά την αμφιθέας).
Δεν έλεγε γενικά και πολλά απο εμφάνιση αλλά μου θύμιζε μια παλιά γνωστή μου στο σωμα και στο σουλούπι... Ζήταγε 50 για σεξ και 30 για στοματικό. Δεν δοκίμασα τελικά γιατί μου φάνηκε αρκετά ξυνή δλδ εντελώς τσάμπα θα έφευγε το 30αρι.
Στο Καλαμάκι (στο ρεύμα προς αθήνα τώρα) εκεί που είναι το 3ΧΧΧ ξενοδοχείο που καθόταν μια κοκκινομάλλα ψηλή ως συνήθως την πέτυχα σε ενα στενάκι εκεί λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο.
Σταματάω και την ρωτάω πόσο πάει μέσα στο αμάξι.
Αφού με κοιτάζει με ύφος για ποια με πέρασες ή ότι θα την έβαζα να σκάψει δρόμο, μου λέει κοφτά δεν μπαίνει μέσα σε αμάξια
Ακριβώς η ίδια παλιότερα έμπαινε και ήθελε 30 ευρώ πριν κάνα δυο χρόνια που την είχα ρωτήσει... Τώρα λογικά και αυτή πρέπει να την είδε κάπως και να πιάστηκε στο ξενοδοχείο που νομίζω θέλει κάνα 80αρι... Βέβαια θα υπάρχουν μαλάκες που θα την δοκιμάζουν συχνά...
Τεσπα για μένα πια έρχεται το τέλος ψωνισματος από πιάτσες. Πιστεύω με 30 ευρώ σε στούντιο ακόμα και μέτριες περιπτώσεις περνάς πολύ πολύ καλύτερα (και σε εμφάνιση ανώτερες και σε υπηρεσίες). Με 50 και 80 (σε cg) βρίσκεις απείρως καλύτερες....
Δεν έλεγε γενικά και πολλά απο εμφάνιση αλλά μου θύμιζε μια παλιά γνωστή μου στο σωμα και στο σουλούπι... Ζήταγε 50 για σεξ και 30 για στοματικό. Δεν δοκίμασα τελικά γιατί μου φάνηκε αρκετά ξυνή δλδ εντελώς τσάμπα θα έφευγε το 30αρι.
Στο Καλαμάκι (στο ρεύμα προς αθήνα τώρα) εκεί που είναι το 3ΧΧΧ ξενοδοχείο που καθόταν μια κοκκινομάλλα ψηλή ως συνήθως την πέτυχα σε ενα στενάκι εκεί λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο.
Αφού με κοιτάζει με ύφος για ποια με πέρασες ή ότι θα την έβαζα να σκάψει δρόμο, μου λέει κοφτά δεν μπαίνει μέσα σε αμάξια
Ακριβώς η ίδια παλιότερα έμπαινε και ήθελε 30 ευρώ πριν κάνα δυο χρόνια που την είχα ρωτήσει... Τώρα λογικά και αυτή πρέπει να την είδε κάπως και να πιάστηκε στο ξενοδοχείο που νομίζω θέλει κάνα 80αρι... Βέβαια θα υπάρχουν μαλάκες που θα την δοκιμάζουν συχνά...
Τεσπα για μένα πια έρχεται το τέλος ψωνισματος από πιάτσες. Πιστεύω με 30 ευρώ σε στούντιο ακόμα και μέτριες περιπτώσεις περνάς πολύ πολύ καλύτερα (και σε εμφάνιση ανώτερες και σε υπηρεσίες). Με 50 και 80 (σε cg) βρίσκεις απείρως καλύτερες....
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Αυτη η τριτη που εχει εμφανιστεί τελευταια στο 3ΧΧ λεει τιποτα;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Η Χριστινα στην ΕΚΟ που λέτε τα παιρνει πρόσωπο;
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
κοντα στο κρεολη μελαχρινο με μαυρο φορεμα αρκετα καλο ξερει κανεις τπτ? δεν μιλησα γιατι ειμουν με γυναικα
η αμαντα ειναι
περναω καθε βραδυ απο το σημειο η αμαντα και η αλλη η στην ΕΚΟ συνεχεια αυτες παιζουνε εκει
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Καθημερινες παιρνει και 30ε......ειδικα μερες που δεν εχει κοσμο....Να παζαρεβετε και λιγο Μαγκες....
Η συγκεκριμενη ειναι πολυ στενη....οποτε δε χρειαζετε κωλο...
Δεν δίνουν κώλο απ' όσο γνωρίζω εγώ... Ασε που είναι ήδη ακριβές κ την έχουν ψωνίσει, φαντάσου να δίνανε κουλούρι ως έξτρα.. Παίρνεις βίζιτα (κ έχει καλά κ εδώ μέσα) για όση ώρα γουστάρεις κ περνάς καλύτερα κ απ' το να ήταν γκόμενα μας
Εγώ πριν κάμποσες μέρες μπάνισα μια που κάθεται στη στάση λεοφωρείων στη Μαρίνα Αλίμου επί της παραλιακής στο ρεύμα προς Γλυφάδα (100-200 μέτρα μετά την αμφιθέας).
ε ναι 30αρι και πολυ ειναι αλλιως με 40 και 50 παμε σε στουντιο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Κυριοι πληροφορίες θελω
Ρεύμα προς Αθηνα 100μ μετα το Φρατζελικο στη γωνια της Ευρωμπανκ ειναι μια μελαχρινουτσικη με άσπρη φουστα και μπότες
Εχει παρει κανεις;Ειναι καινουρια;Εδω και κανα 2μηνο εκει συχναζε μια τροφαντουλα-η ίδια ειναι;;;;
Ρεύμα προς Αθηνα 100μ μετα το Φρατζελικο στη γωνια της Ευρωμπανκ ειναι μια μελαχρινουτσικη με άσπρη φουστα και μπότες
Εχει παρει κανεις;Ειναι καινουρια;Εδω και κανα 2μηνο εκει συχναζε μια τροφαντουλα-η ίδια ειναι;;;;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Τιποτα;
40e παιρνει...δεν λεει...καμια φορα εχει μαζι της και μια με κοντουλα ξανθια με κοτσιδακια...αυτη φαινεται πιο ενδιαφερον...Τιποτα;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Επειγον!ακριβως στην εισοδο του Κρεολη στα σκαλια απιστευτο μωρο!!!ξερει καποιοσ κατι;;;;
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Επειγον!ακριβως στην εισοδο του Κρεολη στα σκαλια απιστευτο μωρο!!!ξερει καποιοσ κατι;;;;
Περιγραφή?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.291
- Πόντοι
- 1.106
Μελαχρινη αδυνατη με σουπερ μινι σγουρα μαυρα μαλλια και ψηλοτακουνα 15πονταΠεριγραφή?
Προσοχη:Δεν ειναι καμμια απο τις 5 γυρω γυρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28