Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Δύο περάσματα από ύψος αλίμου προς αθήνα δεν υπήρχε ψυχή...τις μαζέψανε ή λείπουμε λόγω άδειας?

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Θα έρθουν πάλι ...και γρήγορα κρίση.....

Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
0
κοντα στο κρεολη μελαχρινο με μαυρο φορεμα αρκετα καλο ξερει κανεις τπτ? δεν μιλησα γιατι ειμουν με γυναικα

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
Απο τη στιγμη που το 50αρικο το τσιμπανε απο εμας ακοπα και χωρις να ιδρωσουν λογικο ειναι να αποκτουν υφακι.
Μην τις πλησιαζετε ρε μαγκες, πηγαινετε αλλου, και θα δειτε για ποτε θα τους κοπει ο τσαμπουκας...
ετσι ακριβωσ :kneel: :kneel:

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Περασα μια γρηγορη βολτα χτες και μου φανηκε οτι αλλαξε η κοπελα στην εκο γλυφαδα καθως και μια απο τις 2 που ηταν απεναντι. Δεν μπορεσα να σταματησω να εξακριβωσω. Ξερει κανεις?

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Περασα μια γρηγορη βολτα χτες και μου φανηκε οτι αλλαξε η κοπελα στην εκο γλυφαδα καθως και μια απο τις 2 που ηταν απεναντι. Δεν μπορεσα να σταματησω να εξακριβωσω. Ξερει κανεις?
Η γνωστή Χριστίνα ήταν,με μαύρη περούκα.Περνάω κάθε μέρα από το σημείο.Απέναντι στο γηροκομείο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες μια τύπισσα πολύ μέτριας εμφάνισης και αρκετά ταλαιπωρημένη θα έλεγα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.291
Πόντοι
1.106
Η γνωστή Χριστίνα ήταν,με μαύρη περούκα.Περνάω κάθε μέρα από το σημείο.Απέναντι στο γηροκομείο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες μια τύπισσα πολύ μέτριας εμφάνισης και αρκετά ταλαιπωρημένη θα έλεγα.
Χαχα ποοοοοολυ ταλαιπωρημένη ομως!!!!!
Χριστινα καλη;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εγώ πριν κάμποσες μέρες μπάνισα μια που κάθεται στη στάση λεοφωρείων στη Μαρίνα Αλίμου επί της παραλιακής στο ρεύμα προς Γλυφάδα (100-200 μέτρα μετά την αμφιθέας).

Δεν έλεγε γενικά και πολλά απο εμφάνιση αλλά μου θύμιζε μια παλιά γνωστή μου στο σωμα και στο σουλούπι... Ζήταγε 50 για σεξ και 30 για στοματικό. Δεν δοκίμασα τελικά γιατί μου φάνηκε αρκετά ξυνή δλδ εντελώς τσάμπα  θα έφευγε το 30αρι.

Στο Καλαμάκι (στο ρεύμα προς αθήνα τώρα) εκεί που είναι το 3ΧΧΧ ξενοδοχείο που καθόταν μια κοκκινομάλλα ψηλή ως συνήθως την πέτυχα σε ενα στενάκι εκεί λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο.

Σταματάω και την ρωτάω πόσο πάει μέσα στο αμάξι.
Αφού με κοιτάζει με ύφος για ποια με πέρασες ή ότι θα την έβαζα να σκάψει δρόμο, μου λέει κοφτά δεν μπαίνει μέσα σε αμάξια  :2funny:

Ακριβώς η ίδια παλιότερα έμπαινε και ήθελε 30 ευρώ πριν κάνα δυο χρόνια που την είχα ρωτήσει... Τώρα λογικά και αυτή πρέπει να την είδε  κάπως και να πιάστηκε στο ξενοδοχείο που νομίζω θέλει κάνα 80αρι... Βέβαια θα υπάρχουν μαλάκες που θα την δοκιμάζουν συχνά...

Τεσπα για μένα πια έρχεται το τέλος ψωνισματος από πιάτσες. Πιστεύω με 30 ευρώ σε στούντιο ακόμα και μέτριες περιπτώσεις περνάς πολύ πολύ καλύτερα (και σε εμφάνιση ανώτερες και σε υπηρεσίες). Με 50 και 80 (σε cg) βρίσκεις απείρως καλύτερες....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.291
Πόντοι
1.106
Αυτη η τριτη που εχει εμφανιστεί τελευταια στο 3ΧΧ λεει τιποτα;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.291
Πόντοι
1.106
Η Χριστινα στην ΕΚΟ που λέτε τα παιρνει πρόσωπο;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
κοντα στο κρεολη μελαχρινο με μαυρο φορεμα αρκετα καλο ξερει κανεις τπτ? δεν μιλησα γιατι ειμουν με γυναικα

η αμαντα ειναι

περναω καθε βραδυ απο το σημειο η αμαντα και η αλλη η στην ΕΚΟ συνεχεια αυτες παιζουνε εκει

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Καθημερινες παιρνει και 30ε......ειδικα μερες που δεν εχει κοσμο....Να παζαρεβετε και λιγο Μαγκες....
Η συγκεκριμενη ειναι πολυ στενη....οποτε δε χρειαζετε κωλο...

Δεν δίνουν κώλο απ' όσο γνωρίζω εγώ... Ασε που είναι ήδη ακριβές κ την έχουν ψωνίσει, φαντάσου να δίνανε κουλούρι ως έξτρα.. Παίρνεις βίζιτα (κ έχει καλά κ εδώ μέσα) για όση ώρα γουστάρεις κ περνάς καλύτερα κ απ' το να ήταν γκόμενα μας

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εγώ πριν κάμποσες μέρες μπάνισα μια που κάθεται στη στάση λεοφωρείων στη Μαρίνα Αλίμου επί της παραλιακής στο ρεύμα προς Γλυφάδα (100-200 μέτρα μετά την αμφιθέας).

Δεν έλεγε γενικά και πολλά απο εμφάνιση αλλά μου θύμιζε μια παλιά γνωστή μου στο σωμα και στο σουλούπι... Ζήταγε 50 για σεξ και 30 για στοματικό. Δεν δοκίμασα τελικά γιατί μου φάνηκε αρκετά ξυνή δλδ εντελώς τσάμπα  θα έφευγε το 30αρι.

Στο Καλαμάκι (στο ρεύμα προς αθήνα τώρα) εκεί που είναι το 3ΧΧΧ ξενοδοχείο που καθόταν μια κοκκινομάλλα ψηλή ως συνήθως την πέτυχα σε ενα στενάκι εκεί λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο.

Σταματάω και την ρωτάω πόσο πάει μέσα στο αμάξι.
Αφού με κοιτάζει με ύφος για ποια με πέρασες ή ότι θα την έβαζα να σκάψει δρόμο, μου λέει κοφτά δεν μπαίνει μέσα σε αμάξια  :2funny:

Ακριβώς η ίδια παλιότερα έμπαινε και ήθελε 30 ευρώ πριν κάνα δυο χρόνια που την είχα ρωτήσει... Τώρα λογικά και αυτή πρέπει να την είδε  κάπως και να πιάστηκε στο ξενοδοχείο που νομίζω θέλει κάνα 80αρι... Βέβαια θα υπάρχουν μαλάκες που θα την δοκιμάζουν συχνά...

Τεσπα για μένα πια έρχεται το τέλος ψωνισματος από πιάτσες. Πιστεύω με 30 ευρώ σε στούντιο ακόμα και μέτριες περιπτώσεις περνάς πολύ πολύ καλύτερα (και σε εμφάνιση ανώτερες και σε υπηρεσίες). Με 50 και 80 (σε cg) βρίσκεις απείρως καλύτερες....

ε ναι 30αρι και πολυ ειναι αλλιως με 40 και 50 παμε σε στουντιο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.291
Πόντοι
1.106
Κυριοι πληροφορίες θελω
Ρεύμα προς Αθηνα 100μ μετα το Φρατζελικο στη γωνια της Ευρωμπανκ ειναι μια μελαχρινουτσικη με άσπρη φουστα και μπότες
Εχει παρει κανεις;Ειναι καινουρια;Εδω και κανα 2μηνο εκει συχναζε μια τροφαντουλα-η ίδια ειναι;;;;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.291
Πόντοι
1.106
Επειγον!ακριβως στην εισοδο του Κρεολη στα σκαλια απιστευτο μωρο!!!ξερει καποιοσ κατι;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom