nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.976
- Πόντοι
- 1.106
Αντε ρε σεις τιποτα;
Ρε μεγαλε δεν ειμαστε ταξιτζιδες!!!!Τρελο μωρο μετωπο προς αθηνα 1 στενο πριν την αν.αλεξανδρου.......:-*!!!!
Αντε ρε σεις τιποτα;
Προσοχη Προσοχη!!!
Ρευμα προς Αθηνα μετα τον Μαρμαριδη κ τα σχολεια επι της Μποτσαρη ΜΟΝΟ για εξτριμ καταστασεις ΝΕΑ αφιξη...
Ισως γκρανι ισως τραβελι ισως τρανς ισως μιλφ ισως γυναικα...
Καλου κακου πιετε ενα Τζακ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Ποια λες ρε αυτή στο φανάρι τη μελαχρινη με τις κόκκινες γοβες;Μπροστά στο Κρεολή , παίζει ένα σκυλί του πολέμου.
Πολύ καλή για πιάτσα.
Στην παραλιακή πάνω.
Ποια λες ρε αυτή στο φανάρι τη μελαχρινη με τις κόκκινες γοβες;
Ναι Ελληνιδα απο το Ζουμπερι...!!!!!!!ελληνιδα ειναι αυτη η γνωστη μελαχροινη την ξερετε ολοι
απο προσφατη βολτα εχει μονο σαπιες
παλι δεν καταλαβα τη λογικη της πιατσας σε τιμες στουντιο
τελικα μονο call girl
Μετριας ομορφιας και για 50 δεν ειναι...
Ναι ενταξει περισσοτερο προστυχη ειναι βεβαια παρα ωραιαΓια το δεύτερο συμφωνώ.
Αλλά από εμφάνιση για πιάτσα είναι από τις καλύτερες εμφανισιακά. Τούμπανο κορμί , καβλοφατσα, σωστό ντύσιμο... Το ίδιο και η άλλη ξανθιά πιο μετά στη Σελλ (στο ρεύμα προς Αθήνα) κορμάρα αλλά από φάτσα μέτρια...
Από εμφάνιση επίσης αυτή που ήταν στη Σόλωνος παλιά και είναι στην παραλιακή εδώ και μερικά χρόνια (πριν την Αλίμου) μια μαυρομάλλα ψηλή αρκετά όμορφη εμφανισιακά, δεν έχω δοκιμάσει ούτε πρόκετε αλλά δεν έχω ακούσει καλά πράγματα.
Παραλία βρίσκεις και ζόμπι εμφανισιακά...
ναι Ελληνιδα ειναι....ομορφη....αλλα δεν λεει και πολλα στη μαχη...ασε που δεν κανει και σκοντο με τιποτα...Νέα άφιξη στην Βούλα, λίγα μετρα πριν το φανάρι που στρίβει για το Ασκληπείο Βούλας. Βολτάρει κάτω από στάση του tram επί τις ποσειδώνος. Την έχω πετύχει 3 συνεχόμενα βραδια. Από τιμές ανέφερε 30 στοματικό, 50 ξεσκούφωτο και 50 sex στο αμάξι. Μοιάζει για ελληνίδα, αλλα η συμπεριφορά δε μου άρεσε καθόλου, μπορεί και να έτυχε γιατί όταν σταμάτησα φαινόταν πολύ εκνευρισμένη. Δε δοκίμασα υπηρεσίες. Ωραίο κορίτσι σε γενικά πλαίσια