Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μπροστά στο Κρεολή , παίζει ένα σκυλί του πολέμου.
Πολύ καλή για πιάτσα.
Στην παραλιακή πάνω.

Η μελαχρινή με τις κόκκινες γόβες που είναι τουμπανάκι και στο σώμα για μένα είναι από τα καλύτερα του πεζοδρομίου που έχω δεί ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι όντως παιδιά τα λεφτά είναι πολλά για το αμάξι. Της είχα πει για πίπα με λιγότερα και έλεγε το μίνιμουμ 50αρικο.

Θα ήθελα να πάρω αλλά είναι και λουσμένη με κολώνια και μένω πολύ κοντά. Θα μυρίζω πατσουλί φουλ και δύσκολο να σκα΄σω μύτη στη γυναίκα μετά... :2funny:

alexman626

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά αν και νεο μέλος κάποια πράγματα τα ξέρω γιατι καθε μερα περναω παραλιακή που ειμαι βραδυνός στη δουλειά και βλέπω παρα πολλές απο αγιο κοσμα εως βούλα και απτις 2 μεριές. Μια τύπισσα την εχω 2 φορές και πραγματικά με τρέλανε. Φοραγε ακουστικά ζακετουλα σενια με τα βυζια τέλεια μελαχρινή ακουγε την μουσικουλα της και ψηλο τραγουδαγε και χόρευε πολυ κεφάτη . Την εχω πετύχει 21:20 καπου στην στάση Κολλέγιο κανει μπαμ. Δεν εχω ρωτησει τπτ απλα ξέρω οτι ολες εχουν 30 πιπα 50 σεξ στο αμαξι και 70 σε ξενοδοχείο. Όποια ξεφυγει στην τιμη χαλάει την πιατσα αν το μαθουν οι αλλες την σκιζουν. Και ξερω οταν βλέπετε 2 μαζι η μια απ αυτές ειναι καινούρια 100%.
Ειναι παράνομες φοιτήτριες και οι πιο πολλές δεν εχουν νταβατζή. Εχω δει και και μια ξανθια καθε βραδυ την βλεπω την καριολα. Για πολυ σκίσιμο. Σε ενα βενζινάδικο ειναι η πρωτη που πετυχενω μετα την βούλα. Shell μετα τα everest και την στάση δικηγορικα. Τρελο μωρό καθε μερα και διαφορετικο ντύσιμο.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
Καλησπέρα παιδιά αν και νεο μέλος κάποια πράγματα τα ξέρω γιατι καθε μερα περναω παραλιακή που ειμαι βραδυνός στη δουλειά και βλέπω παρα πολλές απο αγιο κοσμα εως βούλα και απτις 2 μεριές. Μια τύπισσα την εχω 2 φορές και πραγματικά με τρέλανε. Φοραγε ακουστικά ζακετουλα σενια με τα βυζια τέλεια μελαχρινή ακουγε την μουσικουλα της και ψηλο τραγουδαγε και χόρευε πολυ κεφάτη . Την εχω πετύχει 21:20 καπου στην στάση Κολλέγιο κανει μπαμ. Δεν εχω ρωτησει τπτ απλα ξέρω οτι ολες εχουν 30 πιπα 50 σεξ στο αμαξι και 70 σε ξενοδοχείο. Όποια ξεφυγει στην τιμη χαλάει την πιατσα αν το μαθουν οι αλλες την σκιζουν. Και ξερω οταν βλέπετε 2 μαζι η μια απ αυτές ειναι καινούρια 100%.
Ειναι παράνομες φοιτήτριες και οι πιο πολλές δεν εχουν νταβατζή. Εχω δει και και μια ξανθια καθε βραδυ την βλεπω την καριολα. Για πολυ σκίσιμο. Σε ενα βενζινάδικο ειναι η πρωτη που πετυχενω μετα την βούλα. Shell μετα τα everest και την στάση δικηγορικα. Τρελο μωρό καθε μερα και διαφορετικο ντύσιμο.
ολες τους είναι αλλοδαπες ,φοιτητρτιες δεν πιστευω να είναι, τωρα για το χωρις προστατες  πολύ χλωμο το κοβω...

alexman626

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
παιδιά μια μελαχρινή που είναι στο ρεύμα προς αθήνα απέναντι από την shell στην είσοδο της μαρίνας αλίμου έχει κανείς ιδέα τι παίζει?

rizzlas

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα
αργα βραδυ, πχ απο της 2 και μετα, παιζει ζωη στην παραλιακη εκει που λετε η τσαμπα θα παω;

rizzlas

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω  :)
ειχα περασει πριν 1 μηνα παντος εκεινη την ωρα, 3-3.30 δεν υπηρχε ψυχη...ισως επειδη ειμαι ασχετος με την περιοχη

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
μεχρι 3 πανε εκει γυρω, μετα μαζευονται, εκτος συνηθως τις 2 σε κρεολη και Σελλ, την Παρασκευη ηταν σχεδον γυρω στις 4....Η Ελενα στην Σελλ, δηλωνει απο Βολο, μαλλον της Αλβανιας, καθαρη και λιγο μπαμπατσικη, η καλυτερη πιπα παραμενει καποια αλλη βεβαια.....με μεγαλη αποσταση

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Πριν λίγες ημέρες παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο Π. Φάληρο αμέσως μετά το νεκροταφείο είδα μια κοπελίτσα που μιλήσαμε τη Νίκη.
Έχει κανείς εμπειρίες - πληροφορίες για αυτή; Μου φάνηκε ενδιαφέρον κομμάτι.

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Πριν λίγες ημέρες παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο Π. Φάληρο αμέσως μετά το νεκροταφείο είδα μια κοπελίτσα που μιλήσαμε τη Νίκη.
Έχει κανείς εμπειρίες - πληροφορίες για αυτή; Μου φάνηκε ενδιαφέρον κομμάτι.
Τιμές θα σου είπε φαντάζομαι.Αν γουστάρεις όρμα.Απλά γενικά είναι λίγο ξεπέτες του δρόμου.

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τιμές θα σου είπε φαντάζομαι.Αν γουστάρεις όρμα.Απλά γενικά είναι λίγο ξεπέτες του δρόμου.

Τιμές μου είπε πράγματι.
Εν τω μεταξύ έκανα τη δοκιμή μου. Ωραίο παιδί η Νίκη και μεταξύ μας έμεινα ευχαριστημένος. Όχι κάτι τρελό αλλά η κοπέλα και καθαρή, και εξυπηρετική και δεν με άφησε παραπονεμένο. Τη σκέφτομαι για χοτέλ αλλά μου είπε πολλά θεωρώ.

darquilel45

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερες ,απλα να ηθελα να. Σας πω πως η παραλιακη εχει πεθανει.μενω στα νοτια και περναω συχνα,σπανια βλεπεις κοπελες και αν δεις δε εχουν καμια σχεση με αυτες που ηταν πιο παλια.....φυσικα εχω να δω πολλους μηνες κα την ελενη που ηταν ςξω απο το κρεολι (τη θεωρω τη καλυτερη απο ολες)

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Καλησπερες ,απλα να ηθελα να. Σας πω πως η παραλιακη εχει πεθανει.μενω στα νοτια και περναω συχνα,σπανια βλεπεις κοπελες και αν δεις δε εχουν καμια σχεση με αυτες που ηταν πιο παλια.....φυσικα εχω να δω πολλους μηνες κα την ελενη που ηταν ςξω απο το κρεολι (τη θεωρω τη καλυτερη απο ολες)

αφού οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα χωρίς να τα αξίζουν λογικό μου φαίνεται..

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Αφού υπάρχουν μαλάκες που τα σκάνε ακόμα και στα μπάζα της παραλιακής. Οι τιμές στις πιάτσες αναλογικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται θα έπρεπε να είναι 20 ευρώ για  :pipa1: και μαξ 40 για  :fuck2: .

Αυτες ζητάνε 50αρι για οτι και αν κανουνε  :tickedoff:

Με τόσα πας σε στούντιο ή με κάτι παραπάνω σε ξενοδοχείο και περνάς πολύ καλύτερα.

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Αφού υπάρχουν μαλάκες που τα σκάνε ακόμα και στα μπάζα της παραλιακής. Οι τιμές στις πιάτσες αναλογικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται θα έπρεπε να είναι 20 ευρώ για  :pipa1: και μαξ 40 για  :fuck2: .

Αυτες ζητάνε 50αρι για οτι και αν κανουνε   :tickedoff:

Με τόσα πας σε στούντιο ή με κάτι παραπάνω σε ξενοδοχείο και περνάς πολύ καλύτερα.
Φιλε μου...μπορει να ειναι μπαζα...μπορει να ζητανε 50ρικα....αλλα ανετα πανε και για 30ε σεξ...αναλογα με την μερα και την δουλεια....το σεξ του δρομου ειναι αλλο σπορ απο τα στουντιο....δυστηχως ομως εχουν μειωθει οι κοπελες....

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Φιλε μου...μπορει να ειναι μπαζα...μπορει να ζητανε 50ρικα....αλλα ανετα πανε και για 30ε σεξ...αναλογα με την μερα και την δουλεια....το σεξ του δρομου ειναι αλλο σπορ απο τα στουντιο....δυστηχως ομως εχουν μειωθει οι κοπελες....

Δλδ έχεις καταφέρει να στο ρίξει καμία από αυτές στα 30; Παζαρεψες πολύ ή απλά το πρότεινες και δέχτηκε; Γιατί για να στο πάνε στα 30 από 50 (ούτε καν 40) το βλέπω σχεδόν απίθανο ανεξαρτητως μερας και δουλειας...

Eγώ 1-2 φορές που είπα για μείωση καμία δεν δέχτηκε. Άσε που ειρωνεύονται κιόλας.

Σε στούντιο μια φορά είπα για μείωση στα 40, η τσατσά το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα...

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
και εγώ όποτε προσπάθησα μείωση δεν πέτυχα
βέβαια έχω να πάω καιρό δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Δεν δεχονται μειωση γιατι αν μαθευτει με καποιο τροπο στις αλλες κοπελες απλα θα την  :fuck2:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Δλδ έχεις καταφέρει να στο ρίξει καμία από αυτές στα 30; Παζαρεψες πολύ ή απλά το πρότεινες και δέχτηκε; Γιατί για να στο πάνε στα 30 από 50 (ούτε καν 40) το βλέπω σχεδόν απίθανο ανεξαρτητως μερας και δουλειας...

Eγώ 1-2 φορές που είπα για μείωση καμία δεν δέχτηκε. Άσε που ειρωνεύονται κιόλας.

Σε στούντιο μια φορά είπα για μείωση στα 40, η τσατσά το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα...
Το ξαναλεω....δεχονται μειωση αναλογα την μερα...(βαλτε λιγο χιουμορ ή γλυκα ματακια)
Τις δυο πιτσιρικες που ηταν απεναντι απο την ΕΚΟ...ρευμα προς Αθηνα τις εχω παρει με 30ε σεξ...(τωρα εχω λιγο καιρο να τις δω)..
και την αλλη απεναντι ακριβως την Ελληνιδα κοντουλα με 30ε...πριν διαφημηστει πολυ...στις αρχες τις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom