dimitriscock
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ναι
τυπικη πολυ ομως
δεν ψωνιζω παλι
τυπικη πολυ ομως
δεν ψωνιζω παλι
Τι καινουρια ρε 800 φορες την εχουμε αναφέρειξερω
ελεγα μηπως ειναι καμια καινουργια
Ωρα 14.45 ξανθια γεματουλα με μινι φουστα λογικα Αλβανο στο στενο του Μαρμαριδη γνωριζουμε κατι?? Ειδα φατσα και τρομαξα
Αυτες δεν εχουν ονοματα? Η μια στου κρεολη,η αλλη στην εκο, η αλλη στην shell πως στον πεοντα τις ξεχωριζουμε...θα κωλησει και κανενας τιποτα και θα ψαχνομαστε...
περασμα σημερα το βραδυ κατα τις 11 απο αλιμο. Στην γωνια απεναντι απο το Μπλε 2 κορμια το ενα μελαχρινο ψηλο αδυνατο με ενα μαυρο μινι φορεματακι και η αλλη ξανθια. Το μελαχρινο ειχεκαι 2 τατουαζ στα μπουτακια της μαλλον φιογκακια. Ξερει κανεις τιποτα? Δεν πλησιασα γιατι ημουν με γυναικα
το μελαχρινό με τα τατουαζ στα μπουτια ειναι καυλα αλλά δυστυχως ειναι πιο κρύα και απο την κατάψυξή μου...Εκτος αυτού ειναι και αγενής με ενα υφάκι postmodern γυναικειας ψευτομαγκιας που για μένα προσωπικα ειναι τελειως αντικούκου..Μου θύμισε παλιότερες εποχές στη φυλής που χτύπαγε την πόρτα η τσατσά στο 2λεπτο για να τελειώσεις...
Εντελώς μηχανική, στραβωμένη, όλο μαγκιά, πίπα για τα πανηγυρια, και επόμενο ήταν να μην την πιτσιλίσω.....με λίγα λόγια εκλαψα τα 30 ευρώπουλα...
τραβεστί εμφανίζονται εκει και αραζεις αριστερα στιτωρα δεν ξερω σε ποια πιατσα να το βαλω ασ με διορθωσουν αν δεν ειναι εδω...περασμα μια μερα (αν θυμαμαι καλα κυριακη βραδυ) ερχομουνα απο γλυφαδα και στο υψος του φαληρου (μαλλον) εκει πριν τον ιπποδρομο τελος παντων που ειναι η διχαλα που παει αριστερα πειραια δεξια συγγρου..λοιπον ειδα μια περιεργη παρουσια να ειναι με κοκκινο φορεμα τερμα κοντο να πηγαινει περα δοθε μες τα μαυρα σκοταδια..εχει κανεις ιδεα τι παιζει?
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΟτι και να παιζει, εκει δεν σταματας, θα ψαχνουνε να βρουνε τα κοκκαλα σου στο ιδρυμα Νιαρχος
Λίγο off topic, αν υπάρχει αλλού το θέμα συγγνώμη, ας μεταφρθεί εκεί.
Λοιπόν προς απανταχού παρτουζιάρηδες (σαν εμένα) υπάρχει παραλία γυμνιστών στην Αγ. Μαρίνα μετά την παραλία Λουμπάρδα όπου παίζει τρελό παιχνίδι με ζευγαράκια και "μοναχικούς" κολυμβητές!! Καλές ημέρες και ώρες καθημερινές απο μεσημέρι μέχρι σούρουπο. Πέτυχα εχθές απόγευμα πίπωμα τύπισας χύμα στην παραλία και ζευγαράκι δίπλα να της βάζει δάχτυλο!!!