nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 1.106
Σοφια αλλη ηταν;ναι βραδυ ισαβελα ξανθια στην αρχη ηταν και μετα μελαχρινη που χαθηκε το πορνιδιο αυτο;πανε 4 με 5 χρονια κριμα
Σοφια αλλη ηταν;ναι βραδυ ισαβελα ξανθια στην αρχη ηταν και μετα μελαχρινη που χαθηκε το πορνιδιο αυτο;πανε 4 με 5 χρονια κριμα
Δώσε infoΠαλαίο Φάληρο χθες κατά τις 23:00 δίπλα στο ταχυδρομείο επι της Ποσειδώνος..Μελαχροινή ψιλοτάκουνα με απίστευτες Βυζ@ρες!
Δώσε info
δεν ειναι νεα αφιξη...ειναι η μελαχροινη που ηταν πιο κατω στο σχολειο μετα τον Μαρμαριδη...Πέρασμα χθες από γλυφάδα προς αθήνα..η κοπέλα που λέτε στην έκο στο απέναντι ρεύμα ήταν εκεί!!
Επίσης επιβεβαιώνω τον συναγωνιστή από πάνω για την καινούργια στο 3χχχ!!
Εισαι λαθος :Λεμε ΝΕΑ άφιξη ΝΕΑδεν ειναι νεα αφιξη...ειναι η μελαχροινη που ηταν πιο κατω στο σχολειο μετα τον Μαρμαριδη...
Στο 3χχχ εχουν ενωθει 3 τεμαχια...η μια που ηταν κλασικα εκει χρονια καθισμενη σε μια καρεκλα...
και αλλη μια χοντρη που εκανε πιατσα στο κηφισσο στη στροφη για λαχαναγορα....
δεν ειναι νεα αφιξη...ειναι η μελαχροινη που ηταν πιο κατω στο σχολειο μετα τον Μαρμαριδη...
Στο 3χχχ εχουν ενωθει 3 τεμαχια...η μια που ηταν κλασικα εκει χρονια καθισμενη σε μια καρεκλα...
και αλλη μια χοντρη που εκανε πιατσα στο κηφισσο στη στροφη για λαχαναγορα....
αντρεα μιραντα ηταν χτες?
φιλε μου εγω 3 εχω δει...τι να σου πω...και οι 3 γνωστες...δεν εχω δει καμια νεα...και περναω καθημερινα...Εισαι λαθος :Λεμε ΝΕΑ άφιξη ΝΕΑ
Ειναι 4 τα τμχ οχι 3
Υπαρχει +1 μελαχρινη
Κοίταξε δεν ακούστηκε κατιΠαρασκευή βράδυ πέρασμα από eurobank μετά το fragelico υπήρχε κίνηση.Ξέρουμε κατι?