curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Εδώ και καιρο δεν υπάρχει κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή.Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για αεροδρόμιο παραλιακή(παλαιό);
Εδώ και καιρο δεν υπάρχει κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή.Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για αεροδρόμιο παραλιακή(παλαιό);
Η μελαχρινη ρε δυο στενά ΠΡΙΝ το EliasΠου σκατα μεταφέρθηκε αυτη μετα το σχολείο;
Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για αεροδρόμιο παραλιακή(παλαιό);
αμα θες καλη και ακαποτη πιπουλα με ενα 50ρι πηγαινε στην Χριστινα..απεναντι απο το Κρεολη στο ρευμα προς Γλυφαδα λιγο πριν την ΕΚΟ..Στον Άλιμο στο ρεύμα προς Αθήνα 100-200 πριν το 3XXX που ειναι η ψηλή κοκκινομάλλα βρίσκεται ένα ξανθό μιλφ...
Τσάμπα τα χρηματα για μια μέτρια έως κακή που μ εκανε...
Τα καταπίνει;αμα θες καλη και ακαποτη πιπουλα με ενα 50ρι πηγαινε στην Χριστινα..απεναντι απο το Κρεολη στο ρευμα προς Γλυφαδα λιγο πριν την ΕΚΟ..
Εννοείς μια κοντούλα μαυρομάλλα με αφανα μαλλί?Επόμενη πληροφορία, κορυφαίο πιπίνι ανακάλυψα (πιθανόν κ άλλοι) το οποίο όταν θα μου περισσεύουν 40€ (με σκουφάκι/50€ χωρίς) θα το γαμάω μέχρι να ξημερώσει.. Βρίσκεται ανάμεσα Κρεολή κ Όασις.
Αδερφέ γνωρίζεις τιμές για κώλο?(Δεν σας πρόλαβα κ το πόσταρα αρχικά σε άλλο Παραλιακής topic)
Θαυμαστές της παραλιακής (όπως πολλοί), κατά τη διάρκεια της ημέρας - μεσημέρι νωρίς - παίζουν από 1-3 διαφορετικές κοριτσάρες στο 2ο στενό μετά το Μικέλ. Είτε όλες μαζί ή όχι. Έχω πάρει 3-4 φορές τη μια απο αυτές που παλιότερα ήταν βραδινές ώρες στο ίδιο πόστο, εν ονόματι Νίλα (ή όπως διάολο γράφεται) κ προσωπική άποψη άξιζε. Επόμενη πληροφορία, κορυφαίο πιπίνι ανακάλυψα (πιθανόν κ άλλοι) το οποίο όταν θα μου περισσεύουν 40€ (με σκουφάκι/50€ χωρίς) θα το γαμάω μέχρι να ξημερώσει.. Βρίσκεται ανάμεσα Κρεολή κ Όασις. Δεν είναι όλα τα βράδια εκτός αν γαμιέται κάποιες φορές που περνάω... Μην τη μπερδέψετε με τη Μαρινάρα που περπατεί ακριβώς απέναντι από το Όασις...
Τιμές ακατέβατες δυστυχώς..
Υ.Γ: θα πρότεινα στους συναγωνιστές με προφύλαξη πάντα όσο κάβλα κ αν είναι κάποια μωρά γιατί η υγεία είναι σημαντικότερη. Άλλωστε κοπέλα μας δεν είναι κ επίσης για να μπορούμε να συνεχίσουμε να γαμάμε ;)
Καθημερινες παιρνει και 30ε......ειδικα μερες που δεν εχει κοσμο....Να παζαρεβετε και λιγο Μαγκες....Αδερφέ γνωρίζεις τιμές για κώλο?
Εννοείς μια κοντούλα μαυρομάλλα με αφανα μαλλί?