nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 1.106
Ποιο ειναι αυτο;κανείς; και θέλω να βρω σήμερα το σγουρομάλικο το πιτσιρίκι...
Ποιο ειναι αυτο;κανείς; και θέλω να βρω σήμερα το σγουρομάλικο το πιτσιρίκι...
Ποιες ειναι απο BP εως Eliasελα τυπε εγω περασα πριν καμμια ωρα τι θες να μαθεις?
αυτες τις δυο πηρε το ματι μου..ημουν απλα περαστικος δεν σταμτησα να περιμενω..ισως ειχε και αλλες και ναταν με πελατη..την Χριστινα την ξερεις? ειναι πολυ καλη.Ποιες ειναι απο BP εως Elias
ελα τυπε εγω περασα πριν καμμια ωρα τι θες να μαθεις?
ηταν μονο αυτη στην ΕΚΟ, δεν τα καταπινει απλα τα παιρνει στο στομα..την εχω παρει 3 φορες..την λενε Χριστινα και ειναι πολυ καλη..50 στο ακαποτο τσιμπουκι παιρνει..απεναντι κοντα στο κρεολη δεν υπηρχε καμμια..Εισαι θεός. Θελω ένα απο τα 2 πιτσιρίκια τα μελαχρινά. ένα στην έκο και ένα απέναντι με σγουρό μαλί.
Η ΕΚΟ έχω μάθει καταπίνει κ όλας..
Ήταν εκεί καμία απ τις δύο;
ηταν μονο αυτη στην ΕΚΟ, δεν τα καταπινει απλα τα παιρνει στο στομα..την εχω παρει 3 φορες..την λενε Χριστινα και ειναι πολυ καλη..50 στο ακαποτο τσιμπουκι παιρνει..απεναντι κοντα στο κρεολη δεν υπηρχε καμμια..
Καλο βολι τυπε!Τέλεια.. έφυγα!!!
Στη μαπα τα παιρνει;;;ηταν μονο αυτη στην ΕΚΟ, δεν τα καταπινει απλα τα παιρνει στο στομα..την εχω παρει 3 φορες..την λενε Χριστινα και ειναι πολυ καλη..50 στο ακαποτο τσιμπουκι παιρνει..απεναντι κοντα στο κρεολη δεν υπηρχε καμμια..
Αυτή που είναι έξω από τον οίκο ευγηρίας,λεει τίποτα από υπηρεσίες?Πριν απο μερικες μερες πηρα την πιτσιρικα μπροστα απο τον οικο ευγηρειας στη Γλυφαδα. Μαρια νομιζω την ελεγαν απο Αλβανια (οχι την ξανθια, αυτη εχει τιμηθει παλαιοτερα, τη μελαχροινη με το αφανε μαλλι που εχει 2-3 μηνες εκει). Λοιπον ειναι πιτσιρικα και φαινεται. Οχι μονο συμπεριφορα αλλα και σωματακι. Καθαρα πετιτ φαση. Στα + οτι δε βιαζεται και θελει να εξυπηρετησει. Τιμια η προσπαθεια της. Βεβαια η τιμη οπως επιβαλλει η περιοχη. 50 ακα πιπα και σεξ στο αμαξι. Γενικα οχι κατι το τρομερο αλλα νομιζω εχει προοπτικες για πολυ καλυτερα. Θα γινει δευτερη συναντηση σιγουρα οποτε θα μπορω να γραψω πιο εγκυρα.
Αυτή που είναι έξω από τον οίκο ευγηρίας,λεει τίποτα από υπηρεσίες?