Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ηταν η Χριστινα που αραζει κοντα στην ΕΚΟ φορουσε ασπρο παντελονι και μαυρη μπλουζα..και πιο κατω στην shell ηταν ο ξανθος μουναρος με το καυτο σορτς..δεν ειδα αλλες..

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ποιες ειναι απο BP εως Elias
αυτες τις δυο πηρε το ματι μου..ημουν απλα περαστικος δεν σταμτησα να περιμενω..ισως ειχε και αλλες και ναταν με πελατη..την Χριστινα την ξερεις? ειναι πολυ καλη.

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
ελα τυπε εγω περασα πριν καμμια ωρα τι θες να μαθεις?

Εισαι θεός. Θελω ένα απο τα 2 πιτσιρίκια τα μελαχρινά. ένα στην έκο και ένα απέναντι με σγουρό μαλί.
Η ΕΚΟ έχω μάθει καταπίνει κ όλας..
Ήταν εκεί καμία απ τις δύο;

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εισαι θεός. Θελω ένα απο τα 2 πιτσιρίκια τα μελαχρινά. ένα στην έκο και ένα απέναντι με σγουρό μαλί.
Η ΕΚΟ έχω μάθει καταπίνει κ όλας..
Ήταν εκεί καμία απ τις δύο;
ηταν μονο αυτη στην ΕΚΟ, δεν τα καταπινει απλα τα παιρνει στο στομα..την εχω παρει 3 φορες..την λενε Χριστινα και ειναι πολυ καλη..50 στο ακαποτο τσιμπουκι παιρνει..απεναντι κοντα στο κρεολη δεν υπηρχε καμμια..

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
ηταν μονο αυτη στην ΕΚΟ, δεν τα καταπινει απλα τα παιρνει στο στομα..την εχω παρει 3 φορες..την λενε Χριστινα και ειναι πολυ καλη..50 στο ακαποτο τσιμπουκι παιρνει..απεναντι κοντα στο κρεολη δεν υπηρχε καμμια..

Τέλεια.. έφυγα!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.279
Πόντοι
1.106
Στη μαπα τα παιρνει;;;

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Αυτή στην ΕΚΟ είναι απέναντι από το κρεολή στο ρεύμα προς γλυφάδα ή καμία σχέση παιδιά?

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Αυτή ακριβώς είναι.Μπροστά στην στάση λεωφορείου κάθεται.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χθες αργα τη νυχτα ...

απο γλυφαδα προς αθηνα ειδα στην shell πριν το ποσειδωνιο την ξανθια μουναρα στη γωνια του βενζιναδικου με κατι που φορουσε απο κατω και ηταν ολος ο κωλος εξω ... μιλαμε για απιστευτη κωλαρα

μετα για αρκετα χιλιομετρα δεν ειδα κατι μεχρι να φτασω π.φαληρο μετα το συμμαχικο νεκροταφειο, λιγο πριν τα φαναρια ηταν 2 καστανοξανθα 20-22 τα εκοψα ξεπεταγμενα ομως , επειδη εχει πιασει και ζεστη και δεν ειμαι για αυτοκινητο φαση , ρωτησα για χοτελ για να μου πουνε 100+ χοτελ και να πατησω γκαζι να εξαφανιστω ...

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Τη μια απο τις δύο που λες εκεί στο τριγωνάκι,την είχα πάρει μια φορά για στοματικό.Αν και μου πήρε 20 αντί για 30,ήταν επιεικώς απαράδεκτη.

sfentonas198333

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες 4/3 κατα τις 11 το βραδυ στο ρευμα προς γλυδαδα εφτασα μεχρι λιμανακια τιποτα απο γκομενες.στο γυρισμο ρευμα προς πειραια-αθηνα-ανεβασμα ηταν κατα τις 1.30 εξω απο το γηροκομειο μια κοντουλα αδυνατη χαμογελαγε καπακι σε καθε αμαξι που περναγε κοντα,μαζι της εβγαιναν 2 πελατες μεσηλικες. ακριβως στο φαναρι του ΚΡΕΟΛΗ μαυρομαλλα με κοκκινες 15ποντες γοβες και σορτσακι ασπρο ως κωλο με ακουστικα. λιγο πριν το tropical ξανθο ψηλο σκυμμενη σε περιπολικο συζητηση με χαρτια στα χερια. πριν κανα 100αρι μετρα γεματουλα με μαυρα ρουχα κολαν κλπ. κοντουλα .

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Πριν απο μερικες μερες πηρα την πιτσιρικα μπροστα απο τον οικο ευγηρειας στη Γλυφαδα. Μαρια νομιζω την ελεγαν απο Αλβανια (οχι την ξανθια, αυτη εχει τιμηθει παλαιοτερα, τη μελαχροινη με το αφανε μαλλι που εχει 2-3 μηνες εκει). Λοιπον ειναι πιτσιρικα και φαινεται. Οχι μονο συμπεριφορα αλλα και σωματακι. Καθαρα πετιτ φαση. Στα + οτι δε βιαζεται και θελει να εξυπηρετησει. Τιμια η προσπαθεια της. Βεβαια η τιμη οπως επιβαλλει η περιοχη. 50 ακα πιπα και σεξ στο αμαξι. Γενικα οχι κατι το τρομερο αλλα νομιζω εχει προοπτικες για πολυ καλυτερα. Θα γινει δευτερη συναντηση σιγουρα οποτε θα μπορω να γραψω πιο εγκυρα.
Αυτή που είναι έξω από τον οίκο ευγηρίας,λεει τίποτα από υπηρεσίες?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.279
Πόντοι
1.106
ΕΚΟ ειναι τωρα ξέρει κανεις;
Επισης καποια απο τις 2 μετα το σχολείο μετα το Μαρμαριδη ΚΑΙ το σχολείο;

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Αυτή που είναι έξω από τον οίκο ευγηρίας,λεει τίποτα από υπηρεσίες?

Δεν ξερω υπηρεσιες γιατι την πηρα στα γρηγορα στο αμαξι. Δεν ξερω πως ειναι σε hotel. Προθυμο ηταν παντως

srt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για αεροδρόμιο παραλιακή(παλαιό);

Stories

Νέο!

Stories