You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 554K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 2.256
Δεν ξερω αν ειναι μελος εδω αλλα χοντρουλη με τη καραφλα και το γαλακτερο δερμα αν διαβαζεις εισαι μεγαλος μαλακας. Για χθες μεσημερι μιλαω σε ησυχο κολπακι στη Κινεττα που ενω πηγες στο αμαξι να φυγεις οταν μας ειδες ξαναγυρισες.Αν πηγαινες στη πλαινη παραλια και εγω θα πηδαγα το μιλφακι και εσυ θα επαιρνες ματι.Δεν πειραζει τη γαμησα αργοτερα στο αμαξι οσο εσυ πλατσουριζες στα 2 μετρα απο την ακτη
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 2.256
Υπεροχη κωλαρα σε καλοκαιρινες αποχρωσεις, τυχερος ( -ροι ) αυτοι που την απολαμβανουν
John-άκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σαν γενική εικόνα, νομίζω ότι δεν έχουν καταλάβει ότι πηγαίνοντας να εκβιάσουν την κατάσταση και να κάνουν φάση σώνει και καλά, στο τέλος δεν καταφέρνουν τίποτα. Για να τύχει να γίνει κάποια γνωριμία (και πάλι ελάχιστο είναι το ποσοστό και ανάλογα τις συνθήκες), πρέπει στην τελική να μην σε ενδιαφέρει και πολύ εάν θα γίνει! Εξάλλου, όταν θες κάτι πάρα πολύ, συνήθως ΔΕΝ πραγματοποιείται! Το θέμα δηλαδή είναι να πας να χαρείς και να απολαύσεις πρωτίστως το μπάνιο... Και επίσης, από μόνο του το γυμνό μπάνιο στη θάλασσα δίνει ευφορία και αυτοπεποίθηση...Γιατί όχι; Αφου όσοι πάτε σε παραλίες γυμνιστών είστε λιγουρια.Εγω δεν ξέρω αν ξεροχυνα ,για εσάς μάγκες μου.
Την έχεις φώτοΔεν ξερω αν ειναι μελος εδω αλλα χοντρουλη με τη καραφλα και το γαλακτερο δερμα αν διαβαζεις εισαι μεγαλος μαλακας. Για χθες μεσημερι μιλαω σε ησυχο κολπακι στη Κινεττα που ενω πηγες στο αμαξι να φυγεις οταν μας ειδες ξαναγυρισες.Αν πηγαινες στη πλαινη παραλια και εγω θα πηδαγα το μιλφακι και εσυ θα επαιρνες ματι.Δεν πειραζει τη γαμησα αργοτερα στο αμαξι οσο εσυ πλατσουριζες στα 2 μετρα απο την ακτη
ΧΑ ΧΑ έτσι ΕΤην έχεις φώτο
Έλα τί ώραΔεν ξερω αν ειναι μελος εδω αλλα χοντρουλη με τη καραφλα και το γαλακτερο δερμα αν διαβαζεις εισαι μεγαλος μαλακας. Για χθες μεσημερι μιλαω σε ησυχο κολπακι στη Κινεττα που ενω πηγες στο αμαξι να φυγεις οταν μας ειδες ξαναγυρισες.Αν πηγαινες στη πλαινη παραλια και εγω θα πηδαγα το μιλφακι και εσυ θα επαιρνες ματι.Δεν πειραζει τη γαμησα αργοτερα στο αμαξι οσο εσυ πλατσουριζες στα 2 μετρα απο την ακτη
Δεν ξερω αν ειναι μελος εδω αλλα χοντρουλη με τη καραφλα και το γαλακτερο δερμα αν διαβαζεις εισαι μεγαλος μαλακας. Για χθες μεσημερι μιλαω σε ησυχο κολπακι στη Κινεττα που ενω πηγες στο αμαξι να φυγεις οταν μας ειδες ξαναγυρισες.Αν πηγαινες στη πλαινη παραλια και εγω θα πηδαγα το μιλφακι και εσυ θα επαιρνες ματι.Δεν πειραζει τη γαμησα αργοτερα στο αμαξι οσο εσυ πλατσουριζες στα 2 μετρα απο την ακτη
Συνημμένα
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
πατουσακια για γλυψιμο!!Athina
Άλλος μαλάκας άνωμαλοςπατουσακια για γλυψιμο!!
el_pero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 281
Καλησπέρα. Εμείς είμαστε ζευγάρι 40+ που θελουμε να ξεκινήσουμε γυμνισμό και μένουμε Ανατολική Αττική. Ξέρετε που πιο κοντά μας εχει παραλία γυμνιστών? Προσοχή δε μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε άντρες. Μόνο ζευγάρια ή/και γυναίκες. Ευχαριστώ
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Εσένα σε τρώει ο κωλος σου και ψάχνεσαι....Καλησπέρα. Εμείς είμαστε ζευγάρι 40+ που θελουμε να ξεκινήσουμε γυμνισμό και μένουμε Ανατολική Αττική. Ξέρετε που πιο κοντά μας εχει παραλία γυμνιστών? Προσοχή δε μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε άντρες. Μόνο ζευγάρια ή/και γυναίκες. Ευχαριστώ
Τραβα καπε ... τα παππούδες της παραλίας θα σε φροντίσουν
Και εδώ μέσα τί κάνεις ρε φίλεΚαλησπέρα. Εμείς είμαστε ζευγάρι 40+ που θελουμε να ξεκινήσουμε γυμνισμό και μένουμε Ανατολική Αττική. Ξέρετε που πιο κοντά μας εχει παραλία γυμνιστών? Προσοχή δε μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε άντρες. Μόνο ζευγάρια ή/και γυναίκες. Ευχαριστώ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.300
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε σαν την Κινέτα πουθενά, έλα και θα φάτε καλά και οι 2 σας.Καλησπέρα. Εμείς είμαστε ζευγάρι 40+ που θελουμε να ξεκινήσουμε γυμνισμό και μένουμε Ανατολική Αττική. Ξέρετε που πιο κοντά μας εχει παραλία γυμνιστών? Προσοχή δε μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε άντρες. Μόνο ζευγάρια ή/και γυναίκες. Ευχαριστώ
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Τα καλύτερα παιχνίδια έγιναν όταν δεν κανονίσαμε τίποτα με την γυναίκα μου (πλέον ) και σε ώρες που ξέραμε ότι δεν θα υπάρχουν πολλοί... Τα φιλιά μας από Κινέτα
Καλησπέρα, στην πρώτη παραλία η στη δεύτερη μέρα τον μεγάλο βράχο?Τα καλύτερα παιχνίδια έγιναν όταν δεν κανονίσαμε τίποτα με την γυναίκα μου (πλέον ) και σε ώρες που ξέραμε ότι δεν θα υπάρχουν πολλοί... Τα φιλιά μας από Κινέτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά το μεγάλο βράχο?Καλησπέρα, στην πρώτη παραλία η στη δεύτερη μέρα τον μεγάλο βράχο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις