Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 551K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75
 2024-08-22 at 19.05.29.jpg
Δεν κανονίζεις να την φέρεις κανένα απόγευμα στο Down Town ?

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
361

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα
2024-08-22 at 19.01.12.jpg
είστε αυτοί που πήγατε στην αρχή πίσω στην κρυφή παραλία και μετά τα μαζεψατε και πήγατε μπροστά;

Τελευταία τροποποίηση:

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
είστε αυτοί που πήγατε στην αρχή πίσω στην κρυφή παραλία και μετά τα μαζεψατε και πήγατε μπροστά;
Καλησπερα αν λες την πεμπτη ναι αργησαμε να ερθουμε και ειχε φοβερη ζεστη πηγαμε απο την αλλη πιστευοντας οτι θα ειχε ποιο δροσια καθοτι και τοσοι δροδεροι εκει αλλα δεν παλευοταν η ζεστη με πεθανε στην γκρινια παμε να φυγουμε μου λεει τα μαζεψαμε να φυγουμε και περνοντας απο τον βραχο εβρεξε τα παπουτσια της οποτε στησαμε την ομπρελα λιγο ποιο κατω απο την βιλα να στεγνωσουν και τα παπουτσια και κατσαμε εκει. μεχρι 7

Τελευταία τροποποίηση:

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπερα αν λες την πεμπτη ναι αργησαμε να ερθουμε και ειχε φοβερη ζεστη πηγαμε απο την αλλη πιστευοντας οτι θα ειχε ποιο δροσια καθοτι και τοσοι δροδεροι εκει αλλα δεν παλευοταν η ζεστη με πεθανε στην γκρινια παμε να φυγουμε μου λεει τα μαζεψαμε να φυγουμε και περνοντας απο τον βραχο εβρεξε τα παπουτσια της οποτε στησαμε την ομπρελα λιγο ποιο κατω απο την βιλα να στεγνωσουν και τα παπουτσια και κατσαμε εκει. μεχρι 7
Έλα ρε αναγνώρισα το ποδαράκι της γυναίκας σου.
είμαι αυτός που ήταν δίπλα σας που έφυγα γτ φοβήθηκα τον καιρο... χαχαχ μικρός ο κόσμος.

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
Έλα ρε αναγνώρισα το ποδαράκι της γυναίκας σου.
είμαι αυτός που ήταν δίπλα σας που έφυγα γτ φοβήθηκα τον καιρο... χαχαχ μικρός ο κόσμος.
έφυγα και εγώ την ώρα που φύγατε και εσείς από πίσω. ωραία η γυναίκα σου πάντως. στα γούστα μου. αν και δεν νομίζω να ήταν αμοιβαίο ούτε μια ματιά δεν μου έριξε

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
έφυγα και εγώ την ώρα που φύγατε και εσείς από πίσω. ωραία η γυναίκα σου πάντως. στα γούστα μου. αν και δεν νομίζω να ήταν αμοιβαίο ούτε μια ματιά δεν μου έριξε
αυτος που ηταν πριν απο εμας με την λευκη μασκα η αυτος που καθοταν απο την αλλη στην λευκη καρεκλα?

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
αυτος που ηταν πριν απο εμας με την λευκη μασκα η αυτος που καθοταν απο την αλλη στην λευκη καρεκλα?
Όχι ρε συ. στην πίσω παραλία σε κάποια φάση ήρθα δίπλα σας με πετσέτα. έριξα 2 βουτιές και την ώρα που φύγατε έφυγα και εγώ από πίσω σας. και μετά σας είδα που στηνατε ξανά μπροστά αλλά εγώ έφυγα για τον καιρό. το φοβήθηκα.

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
Όχι ρε συ. στην πίσω παραλία σε κάποια φάση ήρθα δίπλα σας με πετσέτα. έριξα 2 βουτιές και την ώρα που φύγατε έφυγα και εγώ από πίσω σας. και μετά σας είδα που στηνατε ξανά μπροστά αλλά εγώ έφυγα για τον καιρό. το φοβήθηκα.
εγώ σας βρήκα στην πίσω παραλία και έκατσα δίπλα σας για λίγο όμως γτ τα μαζεψατε μετά για μπροστα

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
εγώ σας βρήκα στην πίσω παραλία και έκατσα δίπλα σας για λίγο όμως γτ τα μαζεψατε μετά για μπροστα
αααα τι να δει ρε φιλε αφου γρινιαζε να φυγουμε μεσα στο νερο και ψηνομασταν ασε που με τοσο δροσερο κοσμο που περναγε θεωρουσε οτι ολοι ηταν δροσεροι γυρω χαχαχα μετα στην αλλη παραλια αφου τσιμπησε τα διαιτας στανιαρε λιγο και εδωσε λιγη προσοχη στον κοσμο γυρω χαχα

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
αααα τι να δει ρε φιλε αφου γρινιαζε να φυγουμε μεσα στο νερο και ψηνομασταν ασε που με τοσο δροσερο κοσμο που περναγε θεωρουσε οτι ολοι ηταν δροσεροι γυρω χαχαχα μετα στην αλλη παραλια αφου τσιμπησε τα διαιτας στανιαρε λιγο και εδωσε λιγη προσοχη στον κοσμο γυρω χαχα
ναι ισχύει πολλοί δροσεροι από εκεί. τι την είχε πιάσει γτ ήθελε να φύγει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελπίζω να σας πετύχω ξανά ποιος ξέρει θα έρθω να σας μιλήσω.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201

ελπίζω να σας πετύχω ξανά ποιος ξέρει θα έρθω να σας μιλήσω.
ειχαμε πει να παμε 11 να μην μας βαρεσει η ζεστη φυγαμε 13.30 οταν φτασαμε ψηνωταν ο τοπος ειδικα εκει στους δροσερους ηταμ καμινι μονο μεσα στο νερο παλευοταν μεχρι και το νερο εβραζε.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
ειχαμε πει να παμε 11 να μην μας βαρεσει η ζεστη φυγαμε 13.30 οταν φτασαμε ψηνωταν ο τοπος ειδικα εκει στους δροσερους ηταμ καμινι μονο μεσα στο νερο παλευοταν μεχρι και το νερο εβραζε.
Ούτε με τα ΚΑΠΙ να πηγαίνατε...

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
Ούτε με τα ΚΑΠΙ να πηγαίνατε...
Τύπε ποδόσφαιρο έπαιζε???
αυτα φευγουν πριν της 9 και λενε και τραγουδακια ενθουσιασμενος γυρναει ο πατερας μου καθε φορα που παει ,ακοντιστρια

τι άλλα μέρη. δώσε μας τα φωτα σου να ξέρουμε που να πάμε
Οποιος γυριζει μυριζει καλο κυνηγι ... αντε καλο ξημερωμα εχουμε και ταξιδι αυριο διακοπουλες

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
10.778
Πόντοι
2.241
Που αξίζει πιο πολύ , Κινέτα ή Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσο;

Stories