Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Aν έπαιρνε, θα έκαιγε θερμίδες ;-)Τύπε τουλάχιστον παίρνει καμιά πρωτοβουλία στο σεξ ή τα περιμένει όλα από εσένα
Aν έπαιρνε, θα έκαιγε θερμίδες ;-)Τύπε τουλάχιστον παίρνει καμιά πρωτοβουλία στο σεξ ή τα περιμένει όλα από εσένα
Δεν κανονίζεις να την φέρεις κανένα απόγευμα στο Down Town ?εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75
Το νερό στα παπάρια μας αν βγαίνουν από μέσα τέτοια σώματα... Βουτάμε και σε βούρκο... Το νερό περνάει σε δεύτερη μοίρα... Η πουτσα μας πως θα κατέβει;καλο το νερο;
είστε αυτοί που πήγατε στην αρχή πίσω στην κρυφή παραλία και μετά τα μαζεψατε και πήγατε μπροστά;εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα
Καλησπερα αν λες την πεμπτη ναι αργησαμε να ερθουμε και ειχε φοβερη ζεστη πηγαμε απο την αλλη πιστευοντας οτι θα ειχε ποιο δροσια καθοτι και τοσοι δροδεροι εκει αλλα δεν παλευοταν η ζεστη με πεθανε στην γκρινια παμε να φυγουμε μου λεει τα μαζεψαμε να φυγουμε και περνοντας απο τον βραχο εβρεξε τα παπουτσια της οποτε στησαμε την ομπρελα λιγο ποιο κατω απο την βιλα να στεγνωσουν και τα παπουτσια και κατσαμε εκει. μεχρι 7είστε αυτοί που πήγατε στην αρχή πίσω στην κρυφή παραλία και μετά τα μαζεψατε και πήγατε μπροστά;
Έλα ρε αναγνώρισα το ποδαράκι της γυναίκας σου.Καλησπερα αν λες την πεμπτη ναι αργησαμε να ερθουμε και ειχε φοβερη ζεστη πηγαμε απο την αλλη πιστευοντας οτι θα ειχε ποιο δροσια καθοτι και τοσοι δροδεροι εκει αλλα δεν παλευοταν η ζεστη με πεθανε στην γκρινια παμε να φυγουμε μου λεει τα μαζεψαμε να φυγουμε και περνοντας απο τον βραχο εβρεξε τα παπουτσια της οποτε στησαμε την ομπρελα λιγο ποιο κατω απο την βιλα να στεγνωσουν και τα παπουτσια και κατσαμε εκει. μεχρι 7
έφυγα και εγώ την ώρα που φύγατε και εσείς από πίσω. ωραία η γυναίκα σου πάντως. στα γούστα μου. αν και δεν νομίζω να ήταν αμοιβαίο ούτε μια ματιά δεν μου έριξεΈλα ρε αναγνώρισα το ποδαράκι της γυναίκας σου.
είμαι αυτός που ήταν δίπλα σας που έφυγα γτ φοβήθηκα τον καιρο... χαχαχ μικρός ο κόσμος.
αυτος που ηταν πριν απο εμας με την λευκη μασκα η αυτος που καθοταν απο την αλλη στην λευκη καρεκλα?έφυγα και εγώ την ώρα που φύγατε και εσείς από πίσω. ωραία η γυναίκα σου πάντως. στα γούστα μου. αν και δεν νομίζω να ήταν αμοιβαίο ούτε μια ματιά δεν μου έριξε
Όχι ρε συ. στην πίσω παραλία σε κάποια φάση ήρθα δίπλα σας με πετσέτα. έριξα 2 βουτιές και την ώρα που φύγατε έφυγα και εγώ από πίσω σας. και μετά σας είδα που στηνατε ξανά μπροστά αλλά εγώ έφυγα για τον καιρό. το φοβήθηκα.αυτος που ηταν πριν απο εμας με την λευκη μασκα η αυτος που καθοταν απο την αλλη στην λευκη καρεκλα?
Όχι ρε συ. στην πίσω παραλία σε κάποια φάση ήρθα δίπλα σας με πετσέτα. έριξα 2 βουτιές και την ώρα που φύγατε έφυγα και εγώ από πίσω σας. και μετά σας είδα που στηνατε ξανά μπροστά αλλά εγώ έφυγα για τον καιρό. το φοβήθηκα.
εγώ σας βρήκα στην πίσω παραλία και έκατσα δίπλα σας για λίγο όμως γτ τα μαζεψατε μετά για μπροστααυτος που ηταν πριν απο εμας με την λευκη μασκα η αυτος που καθοταν απο την αλλη στην λευκη καρεκλα?
αααα τι να δει ρε φιλε αφου γρινιαζε να φυγουμε μεσα στο νερο και ψηνομασταν ασε που με τοσο δροσερο κοσμο που περναγε θεωρουσε οτι ολοι ηταν δροσεροι γυρω χαχαχα μετα στην αλλη παραλια αφου τσιμπησε τα διαιτας στανιαρε λιγο και εδωσε λιγη προσοχη στον κοσμο γυρω χαχαεγώ σας βρήκα στην πίσω παραλία και έκατσα δίπλα σας για λίγο όμως γτ τα μαζεψατε μετά για μπροστα
Τύπε τουλάχιστον παίρνει καμιά πρωτοβουλία στο σεξ ή τα περιμένει όλα από εσένα
Αρχηγος ειναι αν δεν εκαιγε εκει θερμιδες δεν θα ηταν 75 αλλα 95 χαχαAν έπαιρνε, θα έκαιγε θερμίδες ;-)
ναι ισχύει πολλοί δροσεροι από εκεί. τι την είχε πιάσει γτ ήθελε να φύγει;αααα τι να δει ρε φιλε αφου γρινιαζε να φυγουμε μεσα στο νερο και ψηνομασταν ασε που με τοσο δροσερο κοσμο που περναγε θεωρουσε οτι ολοι ηταν δροσεροι γυρω χαχαχα μετα στην αλλη παραλια αφου τσιμπησε τα διαιτας στανιαρε λιγο και εδωσε λιγη προσοχη στον κοσμο γυρω χαχα
ελπίζω να σας πετύχω ξανά ποιος ξέρει θα έρθω να σας μιλήσω.ναι ισχύει πολλοί δροσεροι από εκεί. τι την είχε πιάσει γτ ήθελε να φύγει;
ειχαμε πει να παμε 11 να μην μας βαρεσει η ζεστη φυγαμε 13.30 οταν φτασαμε ψηνωταν ο τοπος ειδικα εκει στους δροσερους ηταμ καμινι μονο μεσα στο νερο παλευοταν μεχρι και το νερο εβραζε.ναι ισχύει πολλοί δροσεροι από εκεί. τι την είχε πιάσει γτ ήθελε να φύγει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελπίζω να σας πετύχω ξανά ποιος ξέρει θα έρθω να σας μιλήσω.
Πληκτικο ρε φιλε υπαρχουν τοσα αλλα μερη αλλα αν την καταφερω μπορει να περασουμε κανα βραδυΔεν κανονίζεις να την φέρεις κανένα απόγευμα στο Down Town ?
τι άλλα μέρη. δώσε μας τα φωτα σου να ξέρουμε που να πάμεΠληκτικο ρε φιλε υπαρχουν τοσα αλλα μερη αλλα αν την καταφερω μπορει να περασουμε κανα βραδυ
Ούτε με τα ΚΑΠΙ να πηγαίνατε...ειχαμε πει να παμε 11 να μην μας βαρεσει η ζεστη φυγαμε 13.30 οταν φτασαμε ψηνωταν ο τοπος ειδικα εκει στους δροσερους ηταμ καμινι μονο μεσα στο νερο παλευοταν μεχρι και το νερο εβραζε.
Τύπε ποδόσφαιρο έπαιζε???εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75
Ούτε με τα ΚΑΠΙ να πηγαίνατε...
αυτα φευγουν πριν της 9 και λενε και τραγουδακια ενθουσιασμενος γυρναει ο πατερας μου καθε φορα που παει ,ακοντιστριαΤύπε ποδόσφαιρο έπαιζε???
Οποιος γυριζει μυριζει καλο κυνηγι ... αντε καλο ξημερωμα εχουμε και ταξιδι αυριο διακοπουλεςτι άλλα μέρη. δώσε μας τα φωτα σου να ξέρουμε που να πάμε