ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 26
Ωραίος πάτος !!!Την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα![]()
Ωραίος πάτος !!!Την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα![]()
Πουτανάρα, πόρνη πολυτελείας, γαμήσια που θες.....Την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα![]()
εμας ενας μας εκανε ματακιαπαιδιά όσοι έχετε κάνει φάση με ζευγάρι στην παραλία πως διαλο ξεκινάτε την επαφή με το ζευγάρι;
ενδώσατε; ήταν σουκου να υποθέσωεμας ενας μας εκανε ματακια
Πουτανάρα, πόρνη πολυτελείας, γαμήσια που θες.....
καθημερινη σουκου παμε με φιλους και φιλες για χαβαλε, εγω της ειπα να ενδωσει γιατι ηταν τοσο πρωτοτυπος και γλυκος ο τροπος αλλα η γουρουνιτσα ανενδοτη οχιενδώσατε; ήταν σουκου να υποθέσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενδώσατε; ήταν σουκου να υποθέσω
σας μίλησε τίποτα ή απλά κοιτούσε. εάν ήθελε θα του πιάνατε εσείς την κουβέντα; πως θα το προχωρουσατεκαθημερινη σουκου παμε με φιλους και φιλες για χαβαλε, εγω της ειπα να ενδωσει γιατι ηταν τοσο πρωτοτυπος και γλυκος ο τροπος αλλα η γουρουνιτσα ανενδοτη οχι
από την μία εγώ πχ θέλω να μιλήσω αλλά δεν θέλω και να ενοχλώ πχ. εκεί τι γίνεταισας μίλησε τίποτα ή απλά κοιτούσε. εάν ήθελε θα του πιάνατε εσείς την κουβέντα; πως θα το προχωρουσατε
finally a reason to reach kinetas beachΤην άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα![]()
μας μιλησε μετα απο πολλα ματακια αν θελουμε να μας κεραει τσιπουρο ειχε και γυαλινα σφηνακια...αν περιμενεις να σου μιλησει το ζευγαρι δεννν αστο..σας μίλησε τίποτα ή απλά κοιτούσε. εάν ήθελε θα του πιάνατε εσείς την κουβέντα; πως θα το προχωρουσατε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
από την μία εγώ πχ θέλω να μιλήσω αλλά δεν θέλω και να ενοχλώ πχ. εκεί τι γίνεται
θα πάρω νταμιτζανα τσικουδιά και θα ξεχυθωμας μιλησε μετα απο πολλα ματακια αν θελουμε να μας κεραει τσιπουρο ειχε και γυαλινα σφηνακια...αν περιμενεις να σου μιλησει το ζευγαρι δεννν αστο..
και σφηνακια γυαλινα οχι πλαστικα και να πινετε το τσιπουρο εεε.....εεε ρε γλεντια αυριο στην παραλιαθα πάρω νταμιτζανα τσικουδιά και θα ξεχυθω
Να πας τύπε, είναι καλά με βορειοδυτικό. Να μας ενημερώσεις και από κίνηση τι παίζει.
Καλησπέρα! Διάβασα τα σχόλια σας και θέλω να σου πω ότι δίκιο έχεις σε γενικές γραμμές. Οι παραλίες γυμνιστών έχουν χαλάσει από πάρα πολλούς τέτοιους τύπους, οι οποίοι είναι αδιάκριτοι και καρφώνονται. Ωστόσο, ακόμα και κάποιος ωραίος και διακριτικός αν είναι στην παραλία, δύσκολα μία γυναίκα θα πιάσει κουβέντα μαζί του. Επίσης, ελάχιστες είναι οι γυναίκες που πάνε μόνες τους. Οι παραλίες γυμνιστών είναι δυσκολότερες να γνωριστούν δύο άνθρωποι σε σχέση με μία παραλία ντυμένων, γιατί όλοι πάνε προκατειλημμένοι ότι ο άντρας είναι λιγούρης και πέφτουλας. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.Να αλλ
Ότι δεν μου αρεσει να βλέπω σκατοφατσες κι ασχημομουρηδες να το παίζουν νομίζοντας ότι είναι όμορφοι και καυλιαρηδες περισσότερο από αυτούς τους άντρες που κυκλοφορούν στο δρόμο και σε παραλίες μη γυμνιστών.
εσείς θα πάτε αν είναι να έρθωκαι σφηνακια γυαλινα οχι πλαστικα και να πινετε το τσιπουρο εεε.....εεε ρε γλεντια αυριο στην παραλια
μπας και εμένα με βλέπει πιο γλυκούλη...εσείς θα πάτε αν είναι να έρθω
Καυτοκαλο το νερο;![]()
Κοιτα σημερα απογευμα γυρισαμε απο Λεπτοκαρυα η γουρουνιτσα εχει πεσει απο 9 για υπνο εξαντλημενη αν ξυπνησει κεφατη θα παμε γιατι σαββατο φευγουμε για νησακι και κινετα παλι απο σεπτεμβρη .μπας και εμένα με βλέπει πιο γλυκούλη...
κρίμα ρε συ την γυναίκα να την λες γουρουνιτσα πάντωςΚοιτα σημερα απογευμα γυρισαμε απο Λεπτοκαρυα η γουρουνιτσα εχει πεσει απο 9 για υπνο εξαντλημενη αν ξυπνησει κεφατη θα παμε γιατι σαββατο φευγουμε για νησακι και κινετα παλι απο σεπτεμβρη .
Ξεροχυσαμε τύπισσα, δώσε κι άλλο.καλο το νερο;![]()
..... να το πιείς στο ποτήρι ΜΑΝΑΜΟ !καλο το νερο;![]()