Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 551K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Τι λέει η παραλία Κινέτα ? Δίνει Βορειοδυτικο άνεμο σήμερα... Θα είναι καλά για μπάνιο λέτε ?
Να πας τύπε, είναι καλά με βορειοδυτικό. Να μας ενημερώσεις και από κίνηση τι παίζει.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
IMG_8289.jpeg
Την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα
Ωραίος πάτος !!!

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
ενδώσατε; ήταν σουκου να υποθέσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενδώσατε; ήταν σουκου να υποθέσω
καθημερινη σουκου παμε με φιλους και φιλες για χαβαλε, εγω της ειπα να ενδωσει γιατι ηταν τοσο πρωτοτυπος και γλυκος ο τροπος αλλα η γουρουνιτσα ανενδοτη οχι

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
καθημερινη σουκου παμε με φιλους και φιλες για χαβαλε, εγω της ειπα να ενδωσει γιατι ηταν τοσο πρωτοτυπος και γλυκος ο τροπος αλλα η γουρουνιτσα ανενδοτη οχι
σας μίλησε τίποτα ή απλά κοιτούσε. εάν ήθελε θα του πιάνατε εσείς την κουβέντα; πως θα το προχωρουσατε

σας μίλησε τίποτα ή απλά κοιτούσε. εάν ήθελε θα του πιάνατε εσείς την κουβέντα; πως θα το προχωρουσατε
από την μία εγώ πχ θέλω να μιλήσω αλλά δεν θέλω και να ενοχλώ πχ. εκεί τι γίνεται

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201

από την μία εγώ πχ θέλω να μιλήσω αλλά δεν θέλω και να ενοχλώ πχ. εκεί τι γίνεται
μας μιλησε μετα απο πολλα ματακια αν θελουμε να μας κεραει τσιπουρο ειχε και γυαλινα σφηνακια...αν περιμενεις να σου μιλησει το ζευγαρι δεννν αστο..

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
μας μιλησε μετα απο πολλα ματακια αν θελουμε να μας κεραει τσιπουρο ειχε και γυαλινα σφηνακια...αν περιμενεις να σου μιλησει το ζευγαρι δεννν αστο..
θα πάρω νταμιτζανα τσικουδιά και θα ξεχυθω

John-άκος

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Να πας τύπε, είναι καλά με βορειοδυτικό. Να μας ενημερώσεις και από κίνηση τι παίζει.

Να αλλ

Ότι δεν μου αρεσει να βλέπω σκατοφατσες κι ασχημομουρηδες να το παίζουν νομίζοντας ότι είναι όμορφοι και καυλιαρηδες περισσότερο από αυτούς τους άντρες που κυκλοφορούν στο δρόμο και σε παραλίες μη γυμνιστών.
Καλησπέρα! Διάβασα τα σχόλια σας και θέλω να σου πω ότι δίκιο έχεις σε γενικές γραμμές. Οι παραλίες γυμνιστών έχουν χαλάσει από πάρα πολλούς τέτοιους τύπους, οι οποίοι είναι αδιάκριτοι και καρφώνονται. Ωστόσο, ακόμα και κάποιος ωραίος και διακριτικός αν είναι στην παραλία, δύσκολα μία γυναίκα θα πιάσει κουβέντα μαζί του. Επίσης, ελάχιστες είναι οι γυναίκες που πάνε μόνες τους. Οι παραλίες γυμνιστών είναι δυσκολότερες να γνωριστούν δύο άνθρωποι σε σχέση με μία παραλία ντυμένων, γιατί όλοι πάνε προκατειλημμένοι ότι ο άντρας είναι λιγούρης και πέφτουλας. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.166
Πόντοι
201
μπας και εμένα με βλέπει πιο γλυκούλη...
Κοιτα σημερα απογευμα γυρισαμε απο Λεπτοκαρυα η γουρουνιτσα εχει πεσει απο 9 για υπνο εξαντλημενη αν ξυπνησει κεφατη θα παμε γιατι σαββατο φευγουμε για νησακι και κινετα παλι απο σεπτεμβρη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom