Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
Κοιτα σημερα απογευμα γυρισαμε απο Λεπτοκαρυα η γουρουνιτσα εχει πεσει απο 9 για υπνο εξαντλημενη αν ξυπνησει κεφατη θα παμε γιατι σαββατο φευγουμε για νησακι και κινετα παλι απο σεπτεμβρη .
κρίμα ρε συ την γυναίκα να την λες γουρουνιτσα πάντως

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
298E530E-BE9B-46E7-ADAE-F7F1CDBB1C64.jpeg
καλο το νερο;
Ξεροχυσαμε τύπισσα, δώσε κι άλλο.

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Εγω αμφιβαλλω οτι γινονται φασεις σε αυτη την παραλία. Οσες φορες πήγα απιγευμσ και εμεινα ως το βραδυ ηταν εντελως αδεια.
Που ειναι αυτη η παραλια αδερφε γιατι ειμαι καθε μερα και δεν την εχω βρει

John-άκος

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ενώ είναι πάρα πολύ ωραίο το γυμνό μπάνιο, δυστυχώς με ευθύνη εμάς των ανδρών και ορισμένων κάφρικων συμπεριφορών, έχουμε καταλήξει στο να διώξουμε τις κοπέλες από τις παραλίες γυμνιστών. Οι κάφροι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει κανένα νόημα να τον παίζουν ή να γίνονται ενοχλητικοί στην παραλία. Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν; Τίποτα! τόσο δύσκολο είναι να συμπεριφερθούν σαν να ήταν σε παραλία ντυμένων; Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς τον "τρώμε" όλοι οι υπόλοιποι και γι' αυτό δεν μπορούμε να γνωρίσουμε γυναίκες εκεί. Πιστεύω ότι θα ήθελαν και οι γυναίκες να γνωρίσουν σοβαρούς τύπους. Μία γυναίκα σε παραλία γυμνιστών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (όχι απαραίτητα σεξουαλικό) σε σχέση με μία γυναίκα σε παραλία ντυμένων, γιατί είναι απελευθερωμένη και έχει τα κότσια να κάνει μπάνιο γυμνή χωρίς ταμπού. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και πάρα πολλές γυμνίστριες οι οποίες πάνε στο άλλο άκρο και κοντεύουν τα όρια του μισανδρισμού. Αυτές βγάζουν μία φυσική απώθηση.

Τελευταία τροποποίηση:

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
113
Πόντοι
0
Στην Κινέτα την περασμένη εβδομάδα που πήγα ήταν θολό και βρώμικο το νερό.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.249
Πόντοι
201

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009