Το νερό είναι τέλειο και αυτό που είναι έξω από το νερό ακόμα πιο τέλειο!!!καλο το νερο;![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 581K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsili 5142
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2023
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
ποτε θα σε πετυχουμε?καλο το νερο;![]()
Που ειναι αυτη η παραλια αδερφε γιατι ειμαι καθε μερα και δεν την εχω βρειΕγω αμφιβαλλω οτι γινονται φασεις σε αυτη την παραλία. Οσες φορες πήγα απιγευμσ και εμεινα ως το βραδυ ηταν εντελως αδεια.
jorjoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να μπω για να σου πωκαλο το νερο;![]()
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Άντρας με γυναικομαστία;καλο το νερο;![]()
John-άκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ενώ είναι πάρα πολύ ωραίο το γυμνό μπάνιο, δυστυχώς με ευθύνη εμάς των ανδρών και ορισμένων κάφρικων συμπεριφορών, έχουμε καταλήξει στο να διώξουμε τις κοπέλες από τις παραλίες γυμνιστών. Οι κάφροι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει κανένα νόημα να τον παίζουν ή να γίνονται ενοχλητικοί στην παραλία. Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν; Τίποτα! τόσο δύσκολο είναι να συμπεριφερθούν σαν να ήταν σε παραλία ντυμένων; Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς τον "τρώμε" όλοι οι υπόλοιποι και γι' αυτό δεν μπορούμε να γνωρίσουμε γυναίκες εκεί. Πιστεύω ότι θα ήθελαν και οι γυναίκες να γνωρίσουν σοβαρούς τύπους. Μία γυναίκα σε παραλία γυμνιστών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (όχι απαραίτητα σεξουαλικό) σε σχέση με μία γυναίκα σε παραλία ντυμένων, γιατί είναι απελευθερωμένη και έχει τα κότσια να κάνει μπάνιο γυμνή χωρίς ταμπού. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και πάρα πολλές γυμνίστριες οι οποίες πάνε στο άλλο άκρο και κοντεύουν τα όρια του μισανδρισμού. Αυτές βγάζουν μία φυσική απώθηση.
Τελευταία τροποποίηση:
Μπορεί να το γυρισε σε νοτιαΣτην Κινέτα την περασμένη εβδομάδα που πήγα ήταν θολό και βρώμικο το νερό.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.600
- Πόντοι
- 201
εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχακρίμα ρε συ την γυναίκα να την λες γουρουνιτσα πάντως
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
η «φαγανή» ποιά είναι;εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα![]()
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.600
- Πόντοι
- 201
παντως σιγουρα εγω δεν βαφω τα νυχια των ποδιων μουη «φαγανή» ποιά είναι;
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
α.. δεν είσαι ο Καρβέλας;παντως σιγουρα εγω δεν βαφω τα νυχια των ποδιων μου![]()
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.600
- Πόντοι
- 201
ρε λες?α.. δεν είσαι ο Καρβέλας;
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
just wondering manρε λες?
υ.γ. πάντως γεματούλα η τύπισσα
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.600
- Πόντοι
- 201
εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75just wondering man
υ.γ. πάντως γεματούλα η τύπισσα
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
τι να πω...εσυ την καβαλας...εσυ ξερειςεεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75![]()
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.095
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε τουλάχιστον παίρνει καμιά πρωτοβουλία στο σεξ ή τα περιμένει όλα από εσέναεεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75![]()
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Aν έπαιρνε, θα έκαιγε θερμίδες ;-)Τύπε τουλάχιστον παίρνει καμιά πρωτοβουλία στο σεξ ή τα περιμένει όλα από εσένα![]()
Δεν κανονίζεις να την φέρεις κανένα απόγευμα στο Down Town ?εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75![]()
pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 876
- Πόντοι
- 361
Το νερό στα παπάρια μας αν βγαίνουν από μέσα τέτοια σώματα... Βουτάμε και σε βούρκο... Το νερό περνάει σε δεύτερη μοίρα... Η πουτσα μας πως θα κατέβει;καλο το νερο;![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις