Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.236
- Πόντοι
- 200
Αγιασμό το έκανεςκαλο το νερο;![]()
Αγιασμό το έκανεςκαλο το νερο;![]()
Τα ίδια συν ότι έβλεπα τον κόσμο που περνούσεΤην πρωτη φορα κατσαμε καμια εκατοστη μετρα απο τον βραχο την δευτερη λεμε οκ μπορει να ηταν τυχαιο περπατησαμε ενα χιλιομετρο σχεδον προς τα κατω και ουτε ιχνος ζευγαριου..
Αφού είστε σε γκέι θρεντ ρε τύπε τι περιμένατε να δείτεΑυτή την εικόνα σχημάτισα κ εγώ γι'αυτό ρώτησα
Λάρα ατελείωτη.Την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντα![]()
Σκυλι του πολεμου η κατερινακαλο το νερο;![]()
Έτσι στο κάτεργο να μαζεύει πέτρες!!!Κινέτα
Τα ζευγάρια κάθονται συνήθως στα 2 πρώτα κολπακια μετά τα σπίτια ειδικά παλαιότερα γινόταν χαμός.Την πρωτη φορα κατσαμε καμια εκατοστη μετρα απο τον βραχο την δευτερη λεμε οκ μπορει να ηταν τυχαιο περπατησαμε ενα χιλιομετρο σχεδον προς τα κατω και ουτε ιχνος ζευγαριου..
AAA για αυτο περναγαν και κατι τυποι με καλαμια και χταποδιερες εχει ψαροτοπο τερμα κατω τωρα εξηγουνται σιγα σιγα ολα...Αφού είστε σε γκέι θρεντ ρε τύπε τι περιμένατε να δείτε. Τέρμα κάτω να πας την επόμενη φορά και να περιμένεις. Πάρε κι ένα καλάμι ψαρέματος να σου περνάει και η ώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μας έχεις πάρει τα μυαλά!
λαδι η θαλασσα
Θεααρααα!!!! Υπέροχη!!!!
Θέλουμε και βυζιά τύπισσα, μην τα κρατάς μόνο για τον γαμπρό
Και γιατι να τα κραταει για τον γαμπρο και να μην ειναι λεσβια και να τα κραταει για την νυφη?Θέλουμε και βυζιά τύπισσα, μην τα κρατάς μόνο για τον γαμπρό![]()
Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...Και γιατι να τα κραταει για τον γαμπρο και να μην ειναι λεσβια και να τα κραταει για την νυφη?![]()
.... φοράει strapon !Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...
Ρε φίλε δες λίγο καλύτερα...
τι να δω ρε γαμωτι μου τι να δω εχω χασει και τα τρια γυαλια πρεσβυωπιας σημερα γαμω και τις αρχες αλτσχαιμερ γαμω.... φοράει strapon !![]()
Πάντα μετά τον μεγάλο βράχο...Καλησπέρα, στην πρώτη παραλία η στη δεύτερη μέρα τον μεγάλο βράχο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά το μεγάλο βράχο?