You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 554K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
θα την ξαναφτιαξουν στα σίγουρα !!Η παράγκα δεν υπάρχει πια πέρασα σήμερα από κινέτα
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Πας με προαστιακό. Και αρκετό περπάτημα..Πώς μπορώ να πάω κινετα από κέντρο χωρίς αυτοκίνητο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Απο βδομαδα θα εχει ιδανικο καιρο για κινετα, αντε να ετοιμαζομαστε.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
βαριέσαι και να googl-άρεις ? Googlemaps πιο εύκολο δεν γίνεταιΜπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά πού είναι η παραλία (βαριέμαι να διαβάσω 58 σελίδες!!!)
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Την παραλία την ξέρω.Το κομμάτι που πάνε για γυμνισμό δεν ξέρω.βαριέσαι και να googl-άρεις ? Googlemaps πιο εύκολο δεν γίνεται
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε μαλλον ελληνικα δεν ξερεις να διαβαζεις γιατι το γραφει το γκουγκλ.Την παραλία την ξέρω.Το κομμάτι που πάνε για γυμνισμό δεν ξέρω.
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 243
- Πόντοι
- 21
Υπάρχουν 2 παραλίες γυμνιστων. Η κύρια ειναι μετά το ξενοδοχειο sun. Εχει λιγο περπάτημα. Η άλλη ειναι το «σχοινί». Ειναι μεταξύ των ξενοδοχείων sun και κοκκινης. Εχει σχετικά απότομη κατάβαση με σχοινί σε κάποιο σημείο αλλα ειναι πιο ήσυχη και πιο σκληροπυρηνικήΑφού το γράφει το γκουγκλ θα το βρω.Ευχαριστώ που βαριέσαι να απαντήσεις.
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Κατατοπιστικός.Υπάρχουν 2 παραλίες γυμνιστων. Η κύρια ειναι μετά το ξενοδοχειο sun. Εχει λιγο περπάτημα. Η άλλη ειναι το «σχοινί». Ειναι μεταξύ των ξενοδοχείων sun και κοκκινης. Εχει σχετικά απότομη κατάβαση με σχοινί σε κάποιο σημείο αλλα ειναι πιο ήσυχη και πιο σκληροπυρηνική
Στο σχοινί; Ούτε κατά διάνοια μου έχουν σπάει αυτοκίνητο όπως και σε πολλούς άλλους επίσης έχουν κλέψει και καταλύτες!!!ΠΡΟΣΟΧΗΥπάρχουν 2 παραλίες γυμνιστων. Η κύρια ειναι μετά το ξενοδοχειο sun. Εχει λιγο περπάτημα. Η άλλη ειναι το «σχοινί». Ειναι μεταξύ των ξενοδοχείων sun και κοκκινης. Εχει σχετικά απότομη κατάβαση με σχοινί σε κάποιο σημείο αλλα ειναι πιο ήσυχη και πιο σκληροπυρηνική
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Ελα ρε τυπε, παιζει γυφταριο στην περιοχη??Στο σχοινί; Ούτε κατά διάνοια μου έχουν σπάει αυτοκίνητο όπως και σε πολλούς άλλους επίσης έχουν κλέψει και καταλύτες!!!ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενοείται με έπιανε η ψυχή μου αν θα το βρω σπασμένο και κλεμμένο το αυτοκίνητο.Απορώ πως πάνε εκεί;Ελα ρε τυπε, παιζει γυφταριο στην περιοχη??
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Περασμα δευτερα απο κινετα, ηθελα να παρω εναν καπνο αλλα στα μαγαζια της παραλιας δεν πουλανε οποτε ξαναβγηκα στον κεντρικο για να βρω περιπτερο. Στο τελος του δρομου ειχαν αραξει 3 τροχοσπιτα και πετυχα και διας να κοβει βολτα την παραλια. Στους γυμνιστες ειχε 4 ζευγαρια, οι 2 μιλφαρες και οι αλλες 2 γκρανι. Αραξα λιγο μετα την βιλα αναμεσα απο 2 ζευγαρια. Το ενα απο τα 2 μιλφ το συνοδευαν ενας μπαρμπας κι ενας νεοτερος σαπιοκοιλιας με μουστακι. Μιλαμε για τεραστια κοιλια και μικρη πουτσα φυσικα την οποια και δεν εβλεπε. Φαση δεν παιχτηκε, κατα τις 19:00 ειχαν σπασει ολα τα ζευγαρια. Φευγοντας εκανα μια σταση στο σκοινι, οπου δεν υπηρχε ψυχη. Ωραια παραλια μου φανηκε απο ψηλα αλλα το μονοπατι δεν παλευεται.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
καθημερινη και ειχε 4 ζευγάρια? μπράβο!! Συνηθως σαββατο κυριακη παιζουν σκηνικα απο οτι εχω παρατηρησει !!Περασμα δευτερα απο κινετα, ηθελα να παρω εναν καπνο αλλα στα μαγαζια της παραλιας δεν πουλανε οποτε ξαναβγηκα στον κεντρικο για να βρω περιπτερο. Στο τελος του δρομου ειχαν αραξει 3 τροχοσπιτα και πετυχα και διας να κοβει βολτα την παραλια. Στους γυμνιστες ειχε 4 ζευγαρια, οι 2 μιλφαρες και οι αλλες 2 γκρανι. Αραξα λιγο μετα την βιλα αναμεσα απο 2 ζευγαρια. Το ενα απο τα 2 μιλφ το συνοδευαν ενας μπαρμπας κι ενας νεοτερος σαπιοκοιλιας με μουστακι. Μιλαμε για τεραστια κοιλια και μικρη πουτσα φυσικα την οποια και δεν εβλεπε. Φαση δεν παιχτηκε, κατα τις 19:00 ειχαν σπασει ολα τα ζευγαρια. Φευγοντας εκανα μια σταση στο σκοινι, οπου δεν υπηρχε ψυχη. Ωραια παραλια μου φανηκε απο ψηλα αλλα το μονοπατι δεν παλευεται.
Διαγραμμένο μέλος 197740
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2020
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Έχουμε περάσει με τη σύζυγο αλλά δεν έχουμε κάτσει ποτέ. Προσπαθώ να την ψάξω φετος
Tzeni cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Σήμερα είχα διάθεση να πάω Κινέττα. Τίποτα το ιδιαίτερο ομως δεν παίχτηκε εκει. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα το αποφασίσω να σταθώ τυχερή.
Να κανονίσουμε να πάμε μαζί εάν θέλεις...Σήμερα είχα διάθεση να πάω Κινέττα. Τίποτα το ιδιαίτερο ομως δεν παίχτηκε εκει. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα το αποφασίσω να σταθώ τυχερή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις