Sweetgirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 617
- Πόντοι
- 81
Ναι, αμέ γιατί οχι,να είσαι χάρακας κύριε μαντάμ, όμως.Να κανονίσουμε να πάμε μαζί εάν θέλεις...
Ναι, αμέ γιατί οχι,να είσαι χάρακας κύριε μαντάμ, όμως.Να κανονίσουμε να πάμε μαζί εάν θέλεις...
Πες πως φαντάζεσαι το ιδιαίτερο, ή τι επιθυμείς, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε, γιατί αν τα αφήνουμε όλα στην τύχη, χάνουμε πολύτιμο χρόνο από την ζωή μας, χωρίς λόγο!Σήμερα είχα διάθεση να πάω Κινέττα. Τίποτα το ιδιαίτερο ομως δεν παίχτηκε εκει. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα το αποφασίσω να σταθώ τυχερή.
Τόσες ψηλές κ δεν βρήκες..; Εκτός αν έψαχνες μουνιτσες..Σήμερα είχα διάθεση να πάω Κινέττα. Τίποτα το ιδιαίτερο ομως δεν παίχτηκε εκει. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα το αποφασίσω να σταθώ τυχερή.
Κυριακή και δεν είχε κόσμο? τι ώρα πήγες κ τι ώρα έφυγες? μετραει κ αυτο να ξέρεις !! : ΡΣήμερα είχα διάθεση να πάω Κινέττα. Τίποτα το ιδιαίτερο ομως δεν παίχτηκε εκει. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα το αποφασίσω να σταθώ τυχερή.
Τι εννοείς δεν σε πιάνω γλυκιά μου Έλα prive μυνημαΝαι, αμέ γιατί οχι,να είσαι χάρακας κύριε μαντάμ, όμως.
Είμαι και straight, κ. StragistiraΤόσες ψηλές κ δεν βρήκες..; Εκτός αν έψαχνες μουνιτσες..
Bi εισαι μικρη?Είμαι και straight, κ. Stragistira
Τι εννοείς δεν σε πιάνω γλυκιά μου Έλα prive μυNa
Τι είναι ο χάρακας !!??? για πες αμα μάθεις ?Τι εννοείς δεν σε πιάνω γλυκιά μου Έλα prive μυνημα
Μικρό φαινεται να είναι το τσουτσουνι σου, τυπε.Bi εισαι μικρη?
Ελα να το μετρησεις δεδομενου οτι σε κοβω να χεις χαρακα στον πατοΜικρό φαινεται να είναι το τσουτσουνι σου, τυπε.
Μικρή, μικρός το ίδιο είναι.. μια παρέα είμαστε.. ότι αρπάξει ο καθένας..Bi εισαι μικρη?
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλο..Είμαι και straight, κ. Stragistira
αδελφε αστο,στρακι πρεπει να ναι..Ελα να το μετρησεις δεδομενου οτι σε κοβω να χεις χαρακα στον πατο
Στρακι, πρέπει να είσαι εσύ. Βρωμιλεαδελφε αστο,στρακι πρεπει να ναι..
ποιος σου μιλησε εσενα μωρη τζουλια?τραβα κοιμησουΣτρακι, πρέπει να είσαι εσύ. Βρωμιλε
Βρε τράβα πιο κει και αντε γαμησου, που μου έχεις κι αποψη κι εσύ, τωρααααποιος σου μιλησε εσενα μωρη τζουλια?τραβα κοιμησου
Dikes with bikes εισαι μπεμπαΒρε τράβα πιο κει και αντε γαμησου, που μου έχεις κι αποψη κι εσύ, τωραααα
Μπες κ στο θρεντ με τα στρινγκ τύπισσα.. να βάλεις κ κανένα δικό σου..Στρακι, πρέπει να είσαι εσύ. Βρωμιλε
Ανέβασε εσύ πρωτα με δικό σου κι άσε τις σύμβουλες.Μπες κ στο θρεντ με τα στρινγκ τύπισσα.. να βάλεις κ κανένα δικό σου..
Ε αφού ξέρεις δώσε μας τα φώτα σου ρε κοπελιά ! Τι είναι ο χάρακας που λες?Εσύ να πας να μάθεις μύστη, εγώ ξέρω πολύ καλά. Τα σέβη μου. Μακια