ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Όντως σήμερα είχε δυο ζευγάρια με διαφορά ώραςΦυσικά και πάνε γυναίκες, είτε μόνες, γυναικοπαρέες ή/και ζευγάρια. Μη λέτε ό,τι να'ναι.
Όντως σήμερα είχε δυο ζευγάρια με διαφορά ώραςΦυσικά και πάνε γυναίκες, είτε μόνες, γυναικοπαρέες ή/και ζευγάρια. Μη λέτε ό,τι να'ναι.
Περίεργο που το λες αυτό, φέτος σε 6 νησιά που βρέθηκα άνετα παντού. Ακόμη και στον Πόρο. Εκτός εάν ψάχνεις την απόλυτη ερημιά για να γδυθείς.Έχω χρόνια να κάνω γυμνισμό σε νησί. Παλιά ήταν πιο άνετα αν και τώρα υπάρχουν καβατζες. Τελευταία φορά ήταν στην Κύθνο σε μια φοβερή παραλία που δεν πάτησε άλλος άνθρωπος καμιά μέρα
Πάντως κάνεις !! Εγώ σου προτείνω να το ψάξεις λίγο, γιατί στην αττική έχει πολύ ωραίες και καθαρές παραλίες και μάλιστα προσφέρονται για γυμνισμό !!nope!Μόνο στα νησιά.
Συμφωνώ! Άλλη φάση το νησάκι μακριά από δουλειάΔεν απαξιώνω την Αττική απλά στα νησιά,διακοπές, μακριά απ τη δουλειά, είναι άλλο το mood
Μυστη μεσα στην καλυβα δεν καθοταν κανεις?? Συνηθως τα παιχνιδια γινονται μετα την βιλα.κινετα σαββατο 18/9 ναρκετος κοσμος για την εποχη!πολλα ζευγαρια μπροστα στην καλυβα!ξεχωρισα ενα ζευγαρι με ενα καραφλο και μια ξανθια που προσπαθουσε να δελεασει ζευγαρι νεων ενωπιον του χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση μαλλον!Εν συνεχεια μελαχροινη προσκαλουσε κοντα της αλλον τυπο λιγο διστακτιμος αυτος παντως στην αρχη..Γενικα ηταν ετοιμον για σκηνικα το σημειο αλλα δεν καθησα λογω πολυκοσμιας.Ποτε δεν μου αρεσε μπροστα παο το καλυβακι.Προχωρησα οπου εντοπισα δυνατη πενταδα νεων 3 αντρες 2 γυναικες κατω των 25 και αραξα σχετικα κοντα τους!δυστυχως η μια κοπελα δεν ειχε βγαλει το κατω μερος του μαγιο!δυνατες οι κοπελες αλλα δεν υπηρχαν περιθωρια να μπω στην παρεα!κ ετσι ειχαμε αδοξη αποχωρηση!στα σουρεαλ ενα ντυμενο παλικαρι ψαρας που τριγυριζε απο βραχο σε βραχο και καλα για να ψαρεψει..δεν ξερω αν το πιστευε οντως μεσα του αυτο
Με τέτοιο καιρό δεν ξέρω αν πατάει κανείς οποίος γνωρίζει ας ενημερώσειΜύστες δεν βλέπω κίνηση για ενημέρωση !! Πάμε για του χρόνου πάλι λέτε?
Χειμωνιασε...Του χρόνου...Με τέτοιο καιρό δεν ξέρω αν πατάει κανείς οποίος γνωρίζει ας ενημερώσει
Τυπε παιχτηκε κανα καλο σκηνικο απο την 10αδα??Σάββατο με 26 βαθμούς και το νερό καλό είχε αρκετό κόσμο στην παραλία στην κακιά σκάλα.10 άτομα για τέτοια εποχή είναι πολλοί.Πιστεύω την Πέμπτη 28η αργία αν έχει καλό καιρό θα έχει κόσμο.
Ναι με ενα ζευγαρακι γυρω στα 30 .γαμήσι στα βράχια.Πέμπτη 28η αργία θα ξαναπάω 21 βαθμούς θα έχει και ήλιο.Πιστεύω να έχει κόσμοΤυπε παιχτηκε κανα καλο σκηνικο απο την 10αδα??
Τυπε εχει πολλα βραχια η παραλια, που εννοεις?? Εκει που ξεκινανε οι γυμνιστες?? μετα την βιλα??πιο μακρια που αραζουν οι δροσεροι???Ναι με ενα ζευγαρακι γυρω στα 30 .γαμήσι στα βράχια.Πέμπτη 28η αργία θα ξαναπάω 21 βαθμούς θα έχει και ήλιο.Πιστεύω να έχει κόσμο
Αν έχει ήλιο μια χαρά κάθεσαι.Και μέσα μπαίνεις 23 έχει.Πήγα σήμερα αργία είχε καμιά δεκαριά μπακούρια και ένα ζευγαρακιΜαζευει κόσμο ακόμη;
Και τώρα;
Τα μπακουρια τι να μου κάνουν;Κάνα ωραίο τεμάχιο είχε;Αν έχει ήλιο μια χαρά κάθεσαι.Και μέσα μπαίνεις 23 έχει.Πήγα σήμερα αργία είχε καμιά δεκαριά μπακούρια και ένα ζευγαρακι