Fotis Supe
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλύτερα καθημερινές ή ΣΚ?
Τώρα νύχτα θα πας;Πάω Κινέτα θα είμαι Κινέτα εγώ και μια ανώμαλη παντρεμένη θα πάω να της σκίσω τον κόλο με πιέζει ψυχολογικά εδώ και πολύ καιρό το πήρα απόφαση....
Θέλω να μου ευχηθείτε να την χύσω μέσα βαθιά με πολύ αγάπη όλοι σας....!!!
Αύριο δεν θα παω στο γραφείο λόγο σωματικής καταπόνησης....
Ίσως ψήσουμε και κανέναν μεζέ και πιούμε καμία μπύρα ταυτόχρονα!!!
θα παει με τον φακο του , ειχε και φεγγαρι προχθες,ολα καλα!!!Τώρα νύχτα θα πας;
Πάμε για άγρια σκηνικά φόρτωσα τις μπύρες και ξεκινάω!!!θα παει με τον φακο του , ειχε και φεγγαρι προχθες,ολα καλα!!!
Τυπε τι εγινε τελικα?? Ειδες κανα σκηνικο η τσαμπα εκατσες μεχρι αργα. Περιμενουν ενημερωση οι μυστεςΚατά της 16:30 θα είμαι αραχτός στην παραλία της Κινέτας θα κάτσω μέχρι αργά το βράδυ....!!!
Τελευταίες μέρες ξεκούρασης για μένα από πρώτη του μήνα πάλι στο γραφείο !!!!
Είχε τίποτα καλό;Κατά της 16:30 θα είμαι αραχτός στην παραλία της Κινέτας θα κάτσω μέχρι αργά το βράδυ....!!!
Τελευταίες μέρες ξεκούρασης για μένα από πρώτη του μήνα πάλι στο γραφείο !!!!
Γεία σου φίλε μου καλέ πόσο καιρό έχω να σε διαβάσω εδώ μέσα απο την επόχη της ΚΙΝΕΤΑΣ...Τυπε τι εγινε τελικα?? Ειδες κανα σκηνικο η τσαμπα εκατσες μεχρι αργα. Περιμενουν ενημερωση οι μυστες
και;Μόλις έσκασα Κινέτα !!
Τι παίζει φίλε?Έχει τίποτα το ενδιαφέρον?Μόλις έσκασα Κινέτα !!
Αυτά είναι....Λέμε να πάμε με τη γυναίκα μου το Σάββατο το απόγευμα. Της έχω πει ότι παίζουν παρτούζες και ψήνεται χαλαρά.
Τίποτα ιδιαίτερο ! Έσκασα κατα τις 16:30 και εφυγα 8 !! στην καλύβα μπροστά μόνο αντρες και μετά τα βράχια μόνο ενα ζευγάρι και 4 άντρες μόνοι. όταν ξαναγύρισα στην πρώτη μετά την καλύβα εναζευγάρι ντεκαυλέ με τον αντρα να μμιλάει συνέχεια κινητό και την τύπισα στην κοσμάρα της και ένα ζευγάρι με μία χοντρή που φόραγε το κάτω μαγιό και δέν έλεγε και τίποτα..Τι παίζει φίλε?Έχει τίποτα το ενδιαφέρον?
Οκ...Μαπα η φάση...Τίποτα ιδιαίτερο ! Έσκασα κατα τις 16:30 και εφυγα 8 !! στην καλύβα μπροστά μόνο αντρες και μετά τα βράχια μόνο ενα ζευγάρι και 4 άντρες μόνοι. όταν ξαναγύρισα στην πρώτη μετά την καλύβα εναζευγάρι ντεκαυλέ με τον αντρα να μμιλάει συνέχεια κινητό και την τύπισα στην κοσμάρα της και ένα ζευγάρι με μία χοντρή που φόραγε το κάτω μαγιό και δέν έλεγε και τίποτα..
Ναι δεν θα διαφωνήσω.. βέβαια δεν είναι και όλες οι μέρες ίδιες.. δεν είναι και η μαρίνα το crossaki να γλεντήσουμε ρε γαμώτο !! "Φέρτε τη μαρίνα να μας πιάσει στα κλαρίνα "Οκ...Μαπα η φάση...