Νέα

Παραιτηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Προσωπικα, θεωρω οτι πολυ κακώς η συγκεκριμενη κινηση παει να περασει ως "ακομματιστη".
Γιατι ακομματιστη?
Ευθεως να εβγαιναν μπροστα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμι.
Και να ελεγαν ΝΑΙ, να παραιτηθει ο Συριζα και να αναλαβουμε εμεις.
Εγω ετσι την ξερω την πολιτικη.
Μηπως ο Συριζα εκανε "ακομματιστες" κινησεις?
Παντου το βρωμοεμβλημα του εβλεπα.
Άστο.τοτε μπορεί να μαζευατε και λιγότερους απο τους 500 του κολλαγοννου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Προσωπικα, θεωρω οτι πολυ κακώς η συγκεκριμενη κινηση παει να περασει ως "ακομματιστη".
αυτοί που διοργανώνουν αυτό το πραμα ειναι αυτοί ππου κατηγορούν τόσα χρόνια αυτούς που κάνανε απεργίες συγκεντρώσεις πορείες... Απλα θέλοντας να ξεχωρίσοιυν ότι δεν είναι δδεξιοί το παίζουν απολιτικ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Τοτε να μην γινοταν καν. Αυτα τα γλυκαναλατα δεν μου αρεσουν. Η πολιτικη ειναι κατι διαφορετικο. "Παραιτησου για να αναλαβω εγω". Αλλιως χέστο.

Σωστό. Αλλα νομίζω οτι το δηλώνουν σχεδόν καθημερινά στη Βουλή αυτό το πράγμα αυτοί που αναφέρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Άστο.τοτε μπορεί να μαζευατε και λιγότερους απο τους 500 του κολλαγοννου.
Τύπε κανενα προβλημα τότε. Ο λαος θα ηθελε να συνεχισει ο Συριζα. Ξεκαθαρες κουβεντες. Αν δεν θελουμε τον Συριζα, τοτε πρεπει να θελουμε τη ΝΔ. Αν οχι, να παραμεινει ο Τσιπρας μεχρι να βγει ο ηλιος απο τη δυση.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Ρε τύπε, χεστήκαμε για τα τρολλάκια που υποστηρίζουν τη συγκέντρωση. Εσύ μας είπες γι αυτούς που τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ. Ποιοί είναι τελικά. Και άντε, χεσε ποιοί τη διοργανώνουν, εσύ είσαι αντίθετος;
αυτή είναι μια από αυτούς... και ο μέσος όρος είναι κάπως έτσι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αυτοί που διοργανώνουν αυτό το πραμα ειναι αυτοί ππου κατηγορούν τόσα χρόνια αυτούς που κάνανε απεργίες συγκεντρώσεις πορείες... Απλα θέλοντας να ξεχωρίσοιυν ότι δεν είναι δδεξιοί το παίζουν απολιτικ
Προφανως. Αλλά εγω διαφωνω καθετα σε αυτο. Αν δεν το "εχεις", μην το κανεις καθολου γιατι καταληγει καραγκιοζιλικι.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Προφανως. Αλλά εγω διαφωνω καθετα σε αυτο. Αν δεν το "εχεις", μην το κανεις καθολου γιατι καταληγει καραγκιοζιλικι.
έτσι θα γινόταν αν οι μαλακες σαν τον φιλη το αφήνανε και πέρναγε στο ντούκου...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και ομως
μετα τη συγκεντρωση του ΝΑΙ στο δημοψηφισμα, τη συγκεντρωση για τη μακεδονια τη δεκαετια του 90, αυτη η συγκεντρωση ειναι η πιο απαραιτητη αναμεσα στις εκατονταδες χιλιαδες γελοιες συγκεντρωσεις της μεταπολιτευσης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Άρα όσοι δε στηρίζουν τη σημερινή συγκέντρωση είναι υπερ της παρούσας "κυβέρνησης". Και μιλάω για στήριξη, όχι απαραίτητα για παρουσία εκεί. Είτε λόγω απόστασης ή λόγω ιδεολογίας κατά των συγκεντρώσεων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και ομως
μετα τη συγκεντρωση του ΝΑΙ στο δημοψηφισμα, τη συγκεντρωση για τη μακεδονια τη δεκαετια του 90, αυτη η συγκεντρωση ειναι η πιο απαραιτητη αναμεσα στις εκατονταδες χιλιαδες γελοιες συγκεντρωσεις της μεταπολιτευσης
Η συγκεντρωση για την Μακεδονια το 1992 ειναι η μονη στην οποια εχω παει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
και ομως

:hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Τύπε κανενα προβλημα τότε. Ο λαος θα ηθελε να συνεχισει ο Συριζα. Ξεκαθαρες κουβεντες. Αν δεν θελουμε τον Συριζα, τοτε πρεπει να θελουμε τη ΝΔ. Αν οχι, να παραμεινει ο Τσιπρας μεχρι να βγει ο ηλιος απο τη δυση.
λυπαμαι  που στο λεω αλλα μετα τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μεσοπροθεσμα το ΚΚΕ.εκει να δεις τι κλαμα θα ριξετε.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Τοτε να μην γινοταν καν. Αυτα τα γλυκαναλατα δεν μου αρεσουν. Η πολιτικη ειναι κατι διαφορετικο. "Παραιτησου για να αναλαβω εγω". Αλλιως χέστο.

Τυπε η αποψη μου ειναι οτι δεν μπορουμε να περιμενουμε σωτηρια απο το παλιο. Εχει βρωμισει πολυ...

Δεν ειναι να παραιτηθουν αυριο, αν πετυχει το αυριανο ισως, ισως λεω, δημιουργηθει μια νεα δυναμικη η οποια σταδιακα να οδηγησει καπου

Ετσι και αλλιως το διπολο αριστερας-δεξιας θεωρειται προ πολλου ξεπερασμενο γιατι δεν ανταποκρινεται στην συγχρονη οικονομια της αγορας

Ας το ξεπερασουμε και μεις μπας και δουμε ασπρη μερα :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Επανασταση του προλεταριατου; :think:
θα ψηφιστεί  μαζικά απο τον κόσμο.η Ιστορια κάνει κύκλους και ο κύκλος κοντευει να κλείσει.δεν στο λεω με διάθεση εκδίκησης αλλα ως πραγματικοτητα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
θα ψηφιστεί  μαζικά απο τον κόσμο.η Ιστορια κάνει κύκλους και ο κύκλος κοντευει να κλείσει.δεν στο λεω με διάθεση εκδίκησης αλλα ως πραγματικοτητα

Τυπε δεν τα ξερεις καλα

Το ΚΚΕ δεν βγαινει με εκλογες αλλα με ταξικη επανασταση. Αυτο λεει το καταστατικο του

Στην βουλη υπαρχουν για να ακουγονται οχι για να τους ψηφιζει ο κοσμος, εφοσον απορριπτουν την αστικη δημοκρατια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ποιος κυκλος κλεινει? Παντου ο Φιλελευθερισμος θριαμβευει και ο κομμουνισμος ειναι νεκρος. Σε ποιον πλανητη αναφερεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom