ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
ναι ρε. σίγουρα. οπως πλειοψηφία ηταν το ναι περσι.Mπορείς και μάλιστα επιβάλλεται.Απλώς να γνωρίζεις ότι η άποψή σου είναι μειοψηφική.
ναι ρε. σίγουρα. οπως πλειοψηφία ηταν το ναι περσι.Mπορείς και μάλιστα επιβάλλεται.Απλώς να γνωρίζεις ότι η άποψή σου είναι μειοψηφική.
εσύ καλοπερνάς με τον σύριζα.να πας, δεν θα είσαι ο μοναδικός φασίστας εκεί, πάρε και την κατσαρόλα σου
χαρακτηριστικό παράδειγμα των ``παρατηθείτε`` αυτό το δίποδο σκατό...
οι συριζεοι είναι τόσο μαλακες που αντι να το περάσουν στουκου αυτό το γραφικό πανηγυράκι, του έδωσαν αξία και τζαμπα διαφήμιση...Oποιος γουστάρει είναι.Το Σύνταγμά μας επιτρέπει τίς συγκεντρώσεις.Πάγια τακτική τής συμμορίας
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η διαπόμπευση όλων τών απέναντι.Είναι δυνατόν ο Φλαμπουράρης, ο Κατρούγκαλος,
ο Πολάκης και οι λοιποί κνίτες να ξεχάσουν την σοβιετία;
καλα εντάξει... είσαι βαθιά νυκτομένος...εσύ καλοπερνάς με τον σύριζα.
.άραχτός στα εξάρχεια πουλάς ανενόχλητος μπάφους και κρύβεις πρέζα για πούλημα στο πανεπιστημιακό άσυλο του συροζοπολυτεχνείου και καμια φορά πέτα και καμμιά μολότωφ στα τρόλευ έτσι γιά να πάει καλά η μέρα.....
ναι ρε. σίγουρα. οπως πλειοψηφία ηταν το ναι περσι.
Γιατι, το "ΝΑΙ" δεν κερδισε?ναι ρε. σίγουρα. οπως πλειοψηφία ηταν το ναι περσι.
χαρακτηριστικό παραδειγμα αυτό το τρολάκη του φατσοβιβλιου, με το ενα ποδι στην ΧΑ και το άλλο στο ``ναι`` και τον μπουμπούκο, εχω ακούσει ότι γράφει και στο ``στόχο``...Τελικά θα μας πεις ποιοί τη διοργανώνουν;;; Και γιατί είσαι αντίθετος;;;
θα πας τύπε μου;Προκαλεί ακράτητο γέλιο η προσπαθεια των συριζαιων να απαξιωσουν συγκεντρωσεις και κινητοποιησεις, με το φοβερο επιχειρημα οτι....στρεφονται κατα της κυβερνησης και οργανωνονται απο την αντιπολιτευση.
Ποιοι, οι συριζαιοι.
Οι οποιοι το 2012-2014 ηταν πισω απο καθε συγκεντρωση, καθε μπαχαλο, καθε προσπαθεια αποσταθεροποιησης της χωρας προκειμενου να αναλαβουν την εξουσια.
Και τωρα εχουν το θρασος να "εγκαλούν" αλλους για ανεντιμη συμπεριφορα.
Οχι κύριοι, δεν δικαιουστε να μιλατε.
Ουτε το ενα πεμπτο οσων κανατε εσεις δεν σας εχουν κανει οι αλλοι ως αντιπολιτευση.
Σκασμός λοιπον. Κι αμα σας αρεσει. Οπως δεν καθισατε εσεις ησυχα για χαρη της χωρας, δεν θα καθισει κανενας. Το δικο σας παραδειγμα ακολουθουν και οι υπολοιποι. Ας προσεχατε. Οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες, ανθρωπάκια του λαϊκισμού.
γιατι δεν ψηφισες οχι τότε περυσι ;Γιατι;;;; Δε βγήκε το "ναι";;;;
Συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα ακυρώνοντας τη μάζωξη των ακροδεξιών μνημονιολάγνων!
Όλοι την Τετάρτη 15/6 στο Σύνταγμα στις 19.00 για την υπεράσπιση του χώρου που 6 χρόνια τώρα δώσαμε μάχες με τους προστάτες των μνημονιακών πολιτικών και τα τσιράκια τους.
Οι δρόμοι ανήκουν στον κόσμο του αγώνα και στους εξεγερμένους και όχι στους ρουφιάνους και τους προσκυνημένους!
Αναρχικοί-Κομμουνιστές
θα κατεβουν και αυτοι αυριο οπωτε προσοχη στα καλτσον παιδια ειπαμε
Άρα τι γκρινιαζετε;δεν κερδισατε;Γιατι, το "ΝΑΙ" δεν κερδισε?
Οχι.θα πας τύπε μου;
Εμεις γκρινιαζουμε? Εσυ γκρινιαζεις.Άρα τι γκρινιαζετε;δεν κερδισατε;
γιατι δεν ψηφισες οχι τότε περυσι ;
Προσωπικα, θεωρω οτι πολυ κακώς η συγκεκριμενη κινηση παει να περασει ως "ακομματιστη".
Γιατι ακομματιστη?
Ευθεως να εβγαιναν μπροστα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμι.
Και να ελεγαν ΝΑΙ, να παραιτηθει ο Συριζα και να αναλαβουμε εμεις.
Τοτε να μην γινοταν καν. Αυτα τα γλυκαναλατα δεν μου αρεσουν. Η πολιτικη ειναι κατι διαφορετικο. "Παραιτησου για να αναλαβω εγω". Αλλιως χέστο.Δεν θα μαζευε ετσι κοσμο τυπε
χαρακτηριστικό παραδειγμα αυτό το τρολάκη του φατσοβιβλιου, με το ενα ποδι στην ΧΑ και το άλλο στο ``ναι`` και τον μπουμπούκο, εχω ακούσει ότι γράφει και στο ``στόχο``...