pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
να πας, δεν θα είσαι ο μοναδικός φασίστας εκεί, πάρε και την κατσαρόλα σου

οι παραιτηθείτε τύπε μου δεν είναι πλέμπα να κατεβαίνει με βλαχους αγρότες και αμόρφωτους εργάτες.....Και θα αφησει ο ελληνας την παραλια για να κατεβει στο συνταγμα,φοβερο :o προσοχη μονο παιδια μην κανετε πολυ φασαρια και τρομαξουν και φυγουν τρεχοντας οι συριζαιοι.οτι να'ναι
Οταν ολο το χειμωνα πολλα συνδικατα μαζι με χιλιαδες αγροτες διναμε αγωνα, ο λαος κοιμοταν και εκραζε γιατι δεν τους αφηναμε ανοιχτο το δρομο αντι να γινουμε ενα και να διωξουμε μια και καλη τους τσαρλατανους.Τωρα θα πανε να χαιδεψουν τα αφτια του τσιπρα
ερε βοδια που εχει αυτη η χωρα. :S
ε ναι.μια ζωή δοσιλογοι.τα ιδια εκαναν και περσι με το δημοφηφισμα και πήραν τον πουλο.και τωρα παλι καυλι θα πεσει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θεος τυπε μου τετοια να λες ,τετοια να λες![]()
![]()
δες ποιοι είναι οι διοργανωτές αυτού του πράματοςΟποιος δεν γουστάρει τσιπροκαμμένους είναι φασίστας;
δεν μπορώ να πω την αποψή μου κύριε;σκάσε επιτέλους παλαιο-ΠΑΣΟΚε και όψιμε ΣΥΡΙΖΑιε...
να πας και εσύ με τον φίλο σου τον χειμώνα καλοκαίρι δεν θυμάμαι πως τον λενε...μα φασιστες κυβερνανε
δες ποιοι είναι οι διοργανωτές αυτού του πράματος
αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο, δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι πιόνι αυτών που ``δεν σ' ενδιαφέρουν``;Τυπε για μενα το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο
Οποιος πιστευει οτι μας κυβερνουν τριμαλακες να ειναι εκει
Ποιος το οργανωνει μου ειναι αδιαφορο. Στην τελικη οποιος και να ναι, εχουμε κοινο βραχυπροθεσμο στοχο
αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο, δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι πιόνι αυτών που ``δεν σ' ενδιαφέρουν``;
δες ποιοι είναι οι διοργανωτές αυτού του πράματος
αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο, δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι πιόνι αυτών που ``δεν σ' ενδιαφέρουν``;
δεν μπορώ να πω την αποψή μου κύριε;
Πάγια τακτική τής συμμορίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η διαπόμπευση όλων τών απέναντι
χαρακτηριστικό παράδειγμα των ``παρατηθείτε`` αυτό το δίποδο σκατό...![]()