Liakopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2020
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κίνδυνος να πέσεις σε τραβέλι ?
ημουν μπρνο πριν καποιους καιρο
τωρα για αγοραιο ερωτα ειχε επιλογες αλλα οι τιμες μου φανηκαν πανω κατω ιδιες με ελλαδα...ισως αμα ηξερα τα κατατόπια να ηταν αλλιως αλλα εμεινα λιγο καιρο
Καλησπέρα σε όλους.
Την άλλη εβδομάδα προέκυψε ταξιδάκι Πράγα από το πουθενά για δουλειά.
Θα έχω όμως χρόνο και θα κάνω και τουρισμό.
Θα ήθελα τα φώτα σας αν έχετε πάει σχετικά με το τι παίζει.
Σχετικά με cg κτλ. Πως λειτουργεί το πράμα εκεί;
Υπάρχουν site με αγγελίες (με προτίμηση incall); Έχετε κάποιο αξιόπιστο site;
Υπάρχουν και μαγαζιά αντίστοιχα με τα δικά μας στούντιο;
5 χρόνια μετά επιστροφή στα αμαρτωλά εδάφη. Έχω διαβάσει ότι έχουν αλλάξει πολλά προς το χειρότερο.
Τι υπάρχει κυρίως σε στριπτιτζαδικο γιατί θέλουμε να κάνουμε Bachelor party?
Συγγνώμη για το ποστ τελευταίας στιγμής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτά υπάρχουν εδώ και χρόνια σε Τσεχία, Ουγγαρία κλπ.
Μα πού είναι ο Βαλκάνιος; Το νήμα βρίσκεται στον αναπνευστήρα εδώ και καιρό.
Μάλλον παντρεύτηκε και τρώει παντόφλα
Μιλάς για Κμαν;Μα πού είναι ο Βαλκάνιος; Το νήμα βρίσκεται στον αναπνευστήρα εδώ και καιρό.
Μιλάς για Κμαν;
Είχε φάει πόσα μπαν τελευταία.
*Μην περιμενετε να δειτε ωραιες γυναικες οπως στις τσοντες. Δεν το πιστευω που το γραφω αλλα οι Ελληνιδες βαζουν κατω τις Τσεχες,Ουγγαρεζες
Προφανώς δεν έχεις πάει σε Πολωνία, Σλοβακία, Λιθουανία και νομίζεις ότι είναι μόνο αυτές τόσο καλές;Ειμαι αναμεσα σε Πραγα και Βουδαπεστη για το ποια πρωτευουσα ειναι η καλυτερη στην Ευρωπη(απο αποψη ομορφιας).
Οσον αφορα τις γυναικες παροτι εκατσα μηνα Πραγα βγηκα μονο με μια Τσεχα και αυτη χωρισμενη με παιδι. Τελικα Σλοβακα εφαγα ons.
Νομιζω ο υπερτουρισμος κανει τις γυναικες να βλεπουν τους ντοπιους με καλυτερο ματι+οτι εχουν πλεον καλυτερα λεφτα απο εδω.
*Μην περιμενετε να δειτε ωραιες γυναικες οπως στις τσοντες. Δεν το πιστευω που το γραφω αλλα οι Ελληνιδες βαζουν κατω τις Τσεχες,Ουγγαρεζες