Παράδεισος Πράγα λοιπόν...
Ξεκινάμε με τις γκόμενες ελευθέρας βοσκής.
Μεγάλη απώλεια η απουσία των πολυάριθμων τουριστικών γκρουπ από Ρωσία, όπου πετύχαινες κάτι γκόμενες 20-30 χρονών που η Πράγα ήταν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Ρωσίας.
Στη θέση τους Γερμανοί,Αμερικάνοι,Άγγλοι,Κινεζοειδή..
Και Έλληνες
Πέτυχα ήδη δύο σχολεία, ζευγαράκια κάτων των 30 και τουριστικά γκρουπ με μεσήλικες.
Έφαγα μια Τσέχα από το παρελθόν πληρώνοντας ένα εισιτήριο για συναυλία και ένα γεύμα εδώ:
Špejle, bistro and tapas bar in Prague
Συναυλία 25 ευρώ εισιτήριο έκαστος και γεύμα για δύο σχεδόν 70 ευρώ, μάλιστα μέχρι σκασμού.
Θα ακολουθήσουν και άλλες κλήσεις σε γκόμενες από το παρελθόν,ειδικά τώρα με το ελβετικό status.
Έκανα πεσιματικές free style, κυρίως σε γκόμενες που τις βλέπω να κινούνται με google maps ή είναι κάρτα τουρίστριες. Έφαγα 6-7 άκυρα,αλλά πήρα 2 τηλέφωνα, μιας Ιρλανδής και μιας Αμερικάνας.
Την πέφτω μόνο σε πολύ καλά μουνιά, χρυσός και απαράβατος κανόνας αυτός.
Mε Τσέχες ελευθέρας βοσκής θα ασχοληθώ όταν βρεθώ σε ελεγχόμενο περιβάλλον και όταν θα είμαι ο μόνος ξένος μαζί με γνωστούς Τσέχους/ες ώστε να παίζω μπάλα από άλλη θέση και όχι σαν ακόμη ένας μαλάκας τουρίστας που την πέφτει χύμα στο κύμα και μένει με την ψωλή στο χέρι.
Έχω να πάω και σε δύο μεγάλα πάρτι που μάλλον θα είμαι από τους ελάχιστους ξένους.
Τσέχα νέο φρούτο που έχει βγει από αρχές Δεκέμβρη στο κλαρί θα τιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας,
γύρω στο κατοστάρικο/ώρα στο χώρο μου.
Πληρωμένες γαμάω μόνο τέτοιας εμφάνισης και κάτω από 25 χρονών.
Μεγαλύτερες μπορώ και χωρίς λεφτά.
Θα πάω και σε κάτι λαδοκόρες να τις ασημώσω.
Στη μία θα προτείνω διακριτικά να έρθει και στο χώρο μου για κάτι παραπάνω.Το έχω ξανακάνει και με άλλες στο παρελθόν, αν και συνήθως τρως άκυρο.
Ένα πολύ τίμιο μασατζίδικο,tourists friendly, με πολύ καλά μουνιά και αληθινές φωτό/ηλικίες:
Professional and beautiful erotic masseuses in Prague - Rabbit Hall
Ο καιρός είναι μαλακός, η πόλη σφύζει από κόσμο και γενικά είναι από τις ωραιότερες πόλεις για Χριστούγεννα.