Διαγραμμένο μέλος 150480
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Τον Βαλκάνιο πουτσαρά εννοεί
Ναι.
ΒΑΛΚΑΝΙΕ θεέ, πάρε την ΠΑΕ !
Χωρίς Βαλκάνιο, ας τραβήξει κάποιος την πρίζα να τελειώνουμε.
Σποκ
Τον Βαλκάνιο πουτσαρά εννοεί
Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.Προφανώς δεν έχεις πάει σε Πολωνία, Σλοβακία, Λιθουανία και νομίζεις ότι είναι μόνο αυτές τόσο καλές;
Για γκόμενες δεν μιλάγαμε;Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.
Πολωνια Ποζναν και Βροτσλαβ δεν μου αρεσει απολυτως τιποτα εκτος απ τις γυναικες ακομα και η Πατρα καλυτερη ειναι. Η Κρακοβια εχει ενα φοβερο καστρο και αυτο ειναι ολο
Δεν συγκρινεται Πραγα,Βουδαπεστη με καμια αλλη πρωτευουσα. Αν βαλεις και την Βιεννη που ειναι κοντα για μενα ειναι η μονη τριαδα εντος Ευρωπης που αξιζει.
Γειά σου φίλε Σποκ,Ναι.
ΒΑΛΚΑΝΙΕ θεέ, πάρε την ΠΑΕ !
Χωρίς Βαλκάνιο, ας τραβήξει κάποιος την πρίζα να τελειώνουμε.
Σποκ
Κρίμα για τον κόσμο και ελπίζω να μην επηρεάσει και τις γιορτές σε άλλες χώρες μιας και πάω Πολωνία σύντομα.Τύποι, εγώ μέσα από αυτό το tread θα σας ευχηθώ από τώρα καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά,
μιας και ο παρθένος καθυστέρας πέρα από ότι πήρε τόσες αθώες ζωές και έστειλε και μερικούς να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο, έριξε τα ρολλά, τουλάχιστον για το 2023, σε όλες τις χριστουγεννιάτικες και μη δραστηριότητες.
Παίδες, παλιός συχνός τιμητής Πράγας (δείτε παλαιότερα ποστ αν θετε) και μόνιμος solo traveller. Τεσπα αν και διαβάζω οτι έχει ψιλοχαλάσει γενικά, επειδή βρήκα φτηνά εισιτήρια τα μπουμπούνιξα για Μάρτιο και μάλλον θα πάω στην παρακάτω expo για χάζεμα στις 8/3. Όποιος βρίσκεται στα περίχωρα εκείνον τον καιρό, πολύ ευπρόσδεκτος για καμια staropramen ή πέντε. Erofest.eu – Erotic Fair Prague 2024
Άσε, ειδικά η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω, μιας και η πόλη εξαρτάται τόσο πολύ από τον τουρισμό..Ω, blast from the past. Διαβάζω παραπάνω δυστυχώς οτι έχει αλλάξει πολύ η φάση, και βλέπω επίσης οτι τα μισά παλιά μου favourites είναι πια dead links, κρίμα. Παρ'όλα αυτά θα έχει φάση στην expo και θα δω τι άλλο θα κάνω on the side. Έχεις pm.
Φιλε μου σε αυτο το μασατζιδικο που πρότεινες,τα μασαζ φανταζομαι περιλαμβανουν και σεξ γιατι ειδα τιμες body t body γυρρω στο 80αρι για μια ωρα.Παράδεισος Πράγα λοιπόν...
Ξεκινάμε με τις γκόμενες ελευθέρας βοσκής.
Μεγάλη απώλεια η απουσία των πολυάριθμων τουριστικών γκρουπ από Ρωσία, όπου πετύχαινες κάτι γκόμενες 20-30 χρονών που η Πράγα ήταν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Ρωσίας.
Στη θέση τους Γερμανοί,Αμερικάνοι,Άγγλοι,Κινεζοειδή..
Και Έλληνες
Πέτυχα ήδη δύο σχολεία, ζευγαράκια κάτων των 30 και τουριστικά γκρουπ με μεσήλικες.
Έφαγα μια Τσέχα από το παρελθόν πληρώνοντας ένα εισιτήριο για συναυλία και ένα γεύμα εδώ:
Špejle, bistro and tapas bar in Prague
Συναυλία 25 ευρώ εισιτήριο έκαστος και γεύμα για δύο σχεδόν 70 ευρώ, μάλιστα μέχρι σκασμού.
Θα ακολουθήσουν και άλλες κλήσεις σε γκόμενες από το παρελθόν,ειδικά τώρα με το ελβετικό status.
Έκανα πεσιματικές free style, κυρίως σε γκόμενες που τις βλέπω να κινούνται με google maps ή είναι κάρτα τουρίστριες. Έφαγα 6-7 άκυρα,αλλά πήρα 2 τηλέφωνα, μιας Ιρλανδής και μιας Αμερικάνας.
Την πέφτω μόνο σε πολύ καλά μουνιά, χρυσός και απαράβατος κανόνας αυτός.
Mε Τσέχες ελευθέρας βοσκής θα ασχοληθώ όταν βρεθώ σε ελεγχόμενο περιβάλλον και όταν θα είμαι ο μόνος ξένος μαζί με γνωστούς Τσέχους/ες ώστε να παίζω μπάλα από άλλη θέση και όχι σαν ακόμη ένας μαλάκας τουρίστας που την πέφτει χύμα στο κύμα και μένει με την ψωλή στο χέρι.
Έχω να πάω και σε δύο μεγάλα πάρτι που μάλλον θα είμαι από τους ελάχιστους ξένους.
Τσέχα νέο φρούτο που έχει βγει από αρχές Δεκέμβρη στο κλαρί θα τιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας,
γύρω στο κατοστάρικο/ώρα στο χώρο μου.
Πληρωμένες γαμάω μόνο τέτοιας εμφάνισης και κάτω από 25 χρονών.
Μεγαλύτερες μπορώ και χωρίς λεφτά.
Θα πάω και σε κάτι λαδοκόρες να τις ασημώσω.
Στη μία θα προτείνω διακριτικά να έρθει και στο χώρο μου για κάτι παραπάνω.Το έχω ξανακάνει και με άλλες στο παρελθόν, αν και συνήθως τρως άκυρο.
Ένα πολύ τίμιο μασατζίδικο,tourists friendly, με πολύ καλά μουνιά και αληθινές φωτό/ηλικίες:
Professional and beautiful erotic masseuses in Prague - Rabbit Hall
Ο καιρός είναι μαλακός, η πόλη σφύζει από κόσμο και γενικά είναι από τις ωραιότερες πόλεις για Χριστούγεννα.
Κάνεις λάθος, δεν περιλαμβάνεται σεξ.Φιλε μου σε αυτο το μασατζιδικο που πρότεινες,τα μασαζ φανταζομαι περιλαμβανουν και σεξ γιατι ειδα τιμες body t body γυρρω στο 80αρι για μια ωρα.