Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
οχι δεν φοβάμαι...(κακως το ξερω) αλλα δεν φοβαμαι...μονο σε κωλο βαζω καποτα
Μήπως έχεις γίνει Α ΓΕΣ και δεν το ξέρεις;
Που και εγώ μπορεί να έχω πάρει κανένα γαλονάκι από κανένα ακάποτο τρομπόνι και να μην το ξέρω...
Τι να σου πω, μπράβο σου... Αφού μπορείς και κοιμάσαι ήσυχος...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μήπως έχεις γίνει Α ΓΕΣ και δεν το ξέρεις;
Που και εγώ μπορεί να έχω πάρει κανένα γαλονάκι από κανένα ακάποτο τρομπόνι και να μην το ξέρω...
Τι να σου πω, μπράβο σου... Αφού μπορείς και κοιμάσαι ήσυχος...
καθε 6μηνο κανω εξετάσεις για θυροειδη,οποτε βάζω μπολικα μεσα στις εξετάσεις..οχι τιποτα μια χαρα ειμαι

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
καθε 6μηνο κανω εξετάσεις για θυροειδη,οποτε βάζω μπολικα μεσα στις εξετάσεις..οχι τιποτα μια χαρα ειμαι
Ναι ρε φίλε σύμφωνοι...
Αλλά μια φορά θα σου "κάτσει η στραβή".
Μακάρι ποτέ...
Και πάλι με όλο τον σεβασμό...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Στα πολύ μουλωχτά όμως...

Άσε που κι αυτές προτιμούν παντρεμένους,γιατί με καναν ελεύθερο φοβούνται μην κολλήσει και άντε μετά να τον ξεκολλήσουν
Σωστα,το ξανασκεφτονται με ελευθερο
Τους βολευει ενας αλλος παντρεμενος
Αν ξερεις να παιξεις το χαρτι σου ομως την εχεις και την παντρεμενη...

• Like
Αντιδράσεις: M40

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Απ'το να'ναι κάποιος συνέχεια μόνος και μπακούρι,προφανώς ο γάμος είναι αναβάθμιση.Ειδικά αν δεν είναι με κανα εντελώς μπάζο
Φιλε μου καποτε σκεφτομουν οπως εσυ.
Προφανως εισαι σε ροναντικη ηλικια(εικαζω απο 19 ως 25) που δεν εχεις δει ολο το εργο με τις γυναικες ακομη
Στις ηλικιες αυτες(19 με 25) οσοι "ειχαν κοπελα" ηταν σε πλεονεκτικη θεση σε σχεση με τους μπακουρους που γαμουσαν τη χουφτα τους η καμμια ιεροδουλο.
Ωστοσο οταν κανεις καμποσες σχεσεις οταν γαμησεις αρκετες απληρωτες(μαζι και πληρωμενες) θα καταλαβεις πως τελικα παντα κατι εχεις να χασεις.

Ο γαμος,μα και η χρονιοτητα μιας σχεσης καταστρεφουν το σεξ
Επισης το να γαμας μονο τη γυναικα σου ενω εκει εξω υπαρχουν τοσες μαιτρεσες του ερωτα με βιδωτα τσιμπουκια αναποδα πισοκολλητα κτλ που ξερουν να σε αναβουν η καθεμια με αλλο τροπο τοτε ειναι σαν να γαμας τη χουφτα σου..
Και τι χουφτα ε;;;με στομα και απαιτησεις....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προφανως εισαι σε ροναντικη ηλικια(εικαζω απο 19 ως 25) που δεν εχεις δει ολο το εργο με τις γυναικες ακομη
Στις ηλικιες αυτες(19 με 25) οσοι "ειχαν κοπελα" ηταν σε πλεονεκτικη θεση σε σχεση με τους μπακουρους που γαμουσαν τη χουφτα τους η καμμια ιεροδουλο.
Ωστοσο οταν κανεις καμποσες σχεσεις οταν γαμησεις αρκετες απληρωτες(μαζι και πληρωμενες) θα καταλαβεις πως τελικα παντα κατι εχεις να χασεις.

Επισης το να γαμας μονο τη γυναικα σου ενω εκει εξω υπαρχουν τοσες μαιτρεσες του ερωτα με βιδωτα τσιμπουκια αναποδα πισοκολλητα κτλ που ξερουν να σε αναβουν η καθεμια με αλλο τροπο τοτε ειναι σαν να γαμας τη χουφτα σου..
ειχα φτάσει σε σημειο σε μια σχεση καποτε,ειχα βαρεθει τοσο πολυ να τη γαμάω που προτιμουσα να τη παιξω με τσοντα απο το να τη γαμησω.Φυσικα δε κράτησε και πολυ αυτη η φαση

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.558
Πόντοι
2.256

Εγω απορώ με οσους μενουν καταπιεσμενοι σε γαμο ενω δεν υπαρχουν παιδια

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.558
Πόντοι
2.256
Σωστα,το ξανασκεφτονται με ελευθερο
Τους βολευει ενας αλλος παντρεμενος
Αν ξερεις να παιξεις το χαρτι σου ομως την εχεις και την παντρεμενη...

Το κλειδι ειναι να σε γουσταρουν και να σε εμπιστευτουν οτι δεν εισαι μαλακας να τις βγαλεις "πρόγραμμα" σε φιλους ή να αρχισεις τίποτα like και καρδουλες /νεφρά στο fb

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τρία παιδιά και δηλώνω ευχαριστημένος από την ζωή μου και ότι μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα, έχω πάρει πολλές χαρές από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ελπίζω αυτό να συμβεί και στο μέλλον,είμαι καλά γιατρέ μου ή να το κοιτάξω;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εσύ έπιασες το άλλο άκρο.Προφανώς αν είναι να'σαι συνέχεια με μπακούρια,καλύτερα παντρεμένος με παιδί.

Αλλά αν μπορείς να'χεις συνέχεια γκόμενες,φαντάζομαι θα προτιμούσαμε όλοι αυτό.
Το εχεις κανει ποτε; Προσωπικα το εκανα για 8 χρονια (διαρκης εναλλαγη σχεσεων) και με κουρασε πολυ. Πλεον το βλεπω σαν εφιαλτη. Κατανοω ομως καποιον που επιθυμει μια πολυγκομενικη κατασταση, αν δεν την εχει ζησει, γιατι καποτε κι εγω ημουν υπερμαχος της
Πλεον την πολυγαμια την καλυπτω με τον αγοραιο και μου ειναι υπεραρκετο

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τρία παιδιά και δηλώνω ευχαριστημένος από την ζωή μου και ότι μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα, έχω πάρει πολλές χαρές από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ελπίζω αυτό να συμβεί και στο μέλλον,είμαι καλά γιατρέ μου ή να το κοιτάξω;
ριχνεις κερατο?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656

Δεν έχει να κάνει με την ηλικία,δηλαδή στα 40 πιστεύεις ότι όλοι είναι χορτασμένοι από γυναίκες;Ειδικά στην Ελλάδα που χωρίς σχέση σε τρώει η μαλακία;

Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό στη ζωή μας,ο άντρας πχ που λέει ότι νιώθει μοναξιά εννοεί ότι δεν έχει γκόμενα.Μαζί με το οικονομικό,είναι τα δύο βασικά για την ψυχολογία του άντρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία,δηλαδή στα 40 πιστεύεις ότι όλοι είναι χορτασμένοι από γυναίκες;Ειδικά στην Ελλάδα που χωρίς σχέση σε τρώει η μαλακία;

Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό στη ζωή μας,ο άντρας πχ που λέει ότι νιώθει μοναξιά εννοεί ότι δεν έχει γκόμενα.Μαζί με το οικονομικό,είναι τα δύο βασικά για την ψυχολογία του άντρα.
δε "χορταινονται" ποτε οι γυναικες απλα φτανεις σε μια ηλικια να μην εχεις και τοσο ορεξη να ασχοληθεις-γαμησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντρεμενος και ευχαριστημένος = κέρατο ή Είναι μουνάρα η συζυγος και φοβαται οτι θα το κερατωσει
τι ισχυει απο αυτα?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
και επειδη οι ανθρωποι εχουν τη ταση να ειναι σε μια κατάσταση και να θελουν να πανε σε μια αλλη,και αφου φυγουν απο την αλλη,μετα θελουν να ξανα γυρίσουν στην πρωτη κατάσταση.,,,θα με θυμηθεις.
Ακριβώς όπως τα λες...πριν παντρευτώ δύο φορές αραβωνιασμενος....ποιο επίσημα.... άσε τις γκόμενες ...και τις δύο φορές με χώρισαν αυτές και τις δύο φορές είχαν βρει άλλον ... χαχαχα....η πρώτη μετά 5 μήνες την ξαναγαμαγα ανελέητα και την δεύτερη μετά από 8 μήνες το ίδιο ...μάλλον μόνο αυτό έκανα καλα χαχαχα...δεν γουστάρουν μάλλον πόσο χύμα ειμουν και εγώ;χναν κάτι άλλο ....φυσικά εγώ τις είχα απομυθοποίηση και μόνο σεξ ειθελα από αυτές ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Παντρεμενος και ευχαριστημένος = κέρατο ή Είναι μουνάρα η συζυγος και φοβαται οτι θα το κερατωσει
Δεν είναι έτσι ακριβώς ....όπως τα λες...υπάρχουν πολλοί παράμετροι που παίζουν ρόλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom