Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Η Μέρα της Κρίσης φτάνει. Γαύροι την πουτσίσατε!!!!!
DSC02810.jpg

Επισκέπτης
Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Παντελάκη

Ο Γιώργος Παντελάκης σε εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας το 2008 Ο Γιώργος Παντελάκης νοσηλεύεται από το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ παρασύρθηκε από μηχανή μεσαίου κυβισμού στην Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που έβγαινε από πάρκινγκ όπου καθημερινά αφήνει το αυτοκίνητό του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στο δεξί του πόδι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Άκουσα πριν λίγο ότι πέθανε τελικά!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o πρόεδρος που έφτιαξε χωρίς φράγκο την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου(ΠΑΟΚ του 70) και κατέληξε κυνηγημένος από του βλαχοπαοτκσήδες(κυρίως ΘΥΡΑ 4-ζώα),που του έσπαγαν συνέχεια και το μαγαζί,επειδή πούλησε τον Κωστίκο στα 35 του!!!!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του .
Αιωνία η μνήμη του ...

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
R.I.P .. για να τον τιμήσουμε πρέπει να κερδίσουμε τους γαύρους..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
την είχε για πλάκα την ομάδα του Ελληνικού Δημοσίου

Επισκέπτης
R.I.P για την προεδραρα μας....οφειλουμε πολλα σε αυτον...ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ με τη νικη τη τεταρτη για να του την αφιερωσουμε...οοοο ΠΑΟΚΑΡΑ ,εχω τρελα μες στο μυαλο....μονος μου τα πινω ,μονος τα καλλιεργω....ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ....R.I.P ξανα...κριμα δε θΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ τη νικη μας μεθαυριο ...

Επισκέπτης
θελω να βαλουμε ψηφοφορια για το ποσα γκολακια θα φαει ο γαυρος μεθαυριο.......2,3,4,5.....εγω ψηφιζω 3....θα παρουν τα 3 μας...

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θελω να βαλουμε ψηφοφορια για το ποσα γκολακια θα φαει ο γαυρος μεθαυριο.......2,3,4,5.....εγω ψηφιζω 3....θα παρουν τα 3 μας...

φίλε μεγάλη κουράδα φάε μεγάλο λόγο μη λές.. οι γαύροι το παίζουν εξουσία, έχουν τα πάντα με το μέρος τους (Θεός φυσικά δεν υπάρχει διότι και αυτός με το μέρος τους είναι) διαιτησία,έδρα κλπ... ευτυχώς εμείς έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι θα τον πάρουμε τον αγώνα..

Επισκέπτης
τι να σου πω εγω πιστευω οτι θα κερδισουμε και μαλιστα με πανω απο 2 γκολ...αντε 2...το λιγοτερο....εχουμε καλη ομαδα ,δυσκολα τρωμε γκολ...δυσκολα μας κανουν ευκαιριες και μεσα στην εδρα μας που σειεται ολο το γηπεδο απο ολους μας που ακολουθαμε τη Παοκαρα παντου...θα κερδισουμε σιγουρα :)

Επισκέπτης
γεια σου γαυρακι...ελπιζω μεθαυριο μετα το ξεβρακωμα να μπεις να γραψεις...γαυρε θυμησου εδω ειναι βορρας ,εμεις σε ξεκωλιαζουμε και εσυ μας προσκυνας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μια ζωή πουτάνες

Συνημμένα

• dikefalos_090131.jpg
    dikefalos_090131.jpg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
τοσα χρονια ο αρχηγος τους ο κασναφερης τους βοηθουσε...ομαδα πρωτη στην ελλαδα ειναι ο παο και μετα η ΠΑΟΚΑΡΑ...ο γαυρος αν δεν ειχε προεδρους...θα ταν σα τον αρουλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω αν το εχετε πει πιο πριν γιατι δεν διαβασα οσα γραψατε αλλα τι εγινε με το παλικαρι σας τον ντιογκο ρε παιδια?ξαφνικα εχει δηλωσει τραυματιας κ δεν ξερει αν θα ειναι ετοιμος να ανεβει στην τουμπα?τστστστστστσ,κριμα το παιδι κ του ειχαμε ετοιμα παμπερς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom