1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
.θα κερδισουμε σιγουρα
.θα κερδισουμε σιγουρα
για γκαλεττι ξερω οτι δεν θα ανεβει και οτι θα ξεκουρασει ντιογκοδεν ξερω αν το εχετε πει πιο πριν γιατι δεν διαβασα οσα γραψατε αλλα τι εγινε με το παλικαρι σας τον ντιογκο ρε παιδια?ξαφνικα εχει δηλωσει τραυματιας κ δεν ξερει αν θα ειναι ετοιμος να ανεβει στην τουμπα?τστστστστστσ,κριμα το παιδι κ του ειχαμε ετοιμα παμπερς
ονομα και πραμαποια τουμπα ρε?θα τολμησει να μπει ο ντιογο...σιγα το παικταρα ο ριβαλντο ηταν παικταρας ,ο τζιοβανι επισης ,αυτο το ασχημο παπακι ...σε κανενα αλλο πρωταθλημα δε θα παιζε ,ουτε στη καλιαρι ,ουτε στη κοτμπους δε θα ηταν βασικος
να τετοια μου λες κ μετα θελω να σε βρισω,αλλα μπορω?δεν μπορω?ξερεις οτι αν κ γαυρος σε παω...αλλα ρε συ μην τα λες ετσι εδω μεσα.μας επνιξες απο τα γελια.μη σε ξεκωλιασω προσεχε την τεταρτη κ σου εχω κ εκπληξη....μην ρωτας τι..θα καταλαβεις οταν γινει η νυχτα μερα στην τουμπαγια γκαλεττι ξερω οτι δεν θα ανεβει και οτι θα ξεκουρασει ντιογκο
αν σας λειπει τοσο πολυ ο ντιογκο-γαμιας σας θα ερθει στο πρωταθλημα,εχουμε και αλλο παιχνιδι στην τουμπα
επετρεψε μας ομως να διαχειριστουμε την ομαδα οπως θελουμε,εχουμε και ευρωπη και σιγουρα ο παοκ δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο για μας,σαν να παιζουμε με τις σερρες ειναι
ποια τουμπα ρε?θα τολμησει να μπει ο ντιογο...σιγα το παικταρα ο ριβαλντο ηταν παικταρας ,ο τζιοβανι επισης ,αυτο το ασχημο παπακι ...σε κανενα αλλο πρωταθλημα δε θα παιζε ,ουτε στη καλιαρι ,ουτε στη κοτμπους δε θα ηταν βασικος
...όχι πέτρες και καγκουριές...
τι να σου πω εγω πιστευω οτι θα κερδισουμε και μαλιστα με πανω απο 2 γκολ...αντε 2...το λιγοτερο....εχουμε καλη ομαδα ,δυσκολα τρωμε γκολ...δυσκολα μας κανουν ευκαιριες και μεσα στην εδρα μας που σειεται ολο το γηπεδο απο ολους μας που ακολουθαμε τη Παοκαρα παντου...θα κερδισουμε σιγουρα
γεια σου γαυρακι...ελπιζω μεθαυριο μετα το ξεβρακωμα να μπεις να γραψεις...γαυρε θυμησου εδω ειναι βορρας ,εμεις σε ξεκωλιαζουμε και εσυ μας προσκυνας
τοσα χρονια ο αρχηγος τους ο κασναφερης τους βοηθουσε...ομαδα πρωτη στην ελλαδα ειναι ο παο και μετα η ΠΑΟΚΑΡΑ...ο γαυρος αν δεν ειχε προεδρους...θα ταν σα τον αρουλη
τοσα χρονια ο αρχηγος τους ο κασναφερης τους βοηθουσε...ομαδα πρωτη στην ελλαδα ειναι ο παο και μετα η ΠΑΟΚΑΡΑ...ο γαυρος αν δεν ειχε προεδρους...θα ταν σα τον αρουλη
Χτυπησαμε φλεβα χρυσου.ΠΑΟΚ ΡΕ μουνια καλυτερη ομαδα χωρις γκαλετι?ο γκαλετι και ο ντουντου ,που ακουσα μπορει να μη παιξει ειναι οι πιο καλοι τους...χωρις αυτους ειναι για 3αρα...ο ντιογο επιμενω οτι ειναι σα μουσλι,απλα εχει πολυ καλυτερη τεχνικη,,,αλλα σε ολα τα αλλα υστερει απο το παικτη μας
που ελπιζω να τους καρφωσει το 1ο γκολακι μας...ΠΑΟΚ ειμαι χαρε μου,τη ψυχη μου παρε μου....ΠΑΟΚ θρησκεια G-4 RULES
Χτυπησαμε φλεβα χρυσου.
οτι τον ηθελε η αρσεναλ ειναι πασιγνωστο,αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο
εγω βλεπω οτι στο γηεδο κανει παπαδες και ειναι σεντερ φορ για σελεσαο σε λιγα χρονια
το οτι εσεις και οι αεκτζηδες ειστε αμπαλοι ειναι γνωστο,σε καθε φαση εεεεεεεεεεεεεεεε και τριαλαλα τριαλαλο
αν βλεπατε μπαλα θα εισασταν ολυμπιακοι
απο τουμπα δεν μασαμε και το εχουμε αποδειξει,δεν μας λενε τιποτα τα βεγγαλικα ειναι ξεπερασμενα και τα καναμε αυτα που κανετε τωρα πριν 20 χρονια
τα ιδια που λετε για τον ντιογκο τα λεγατε και για τον ζιοβαννι και για τον ριμπο και για τον καρεμπε και για τον τουρε
ειστε πουθεναδες,ακομα και με 3 απουσιες βασικων δεν χανουμε πανω με τιποτα
Ναι βέβαια, με πιτσιρικάδες σαν Τον Βελα τον Μπέντνερ και τον Γουολκοτ καιγόταν να τον πάρει!οτι τον ηθελε η αρσεναλ ειναι πασιγνωστο
οτι τον ηθελε η αρσεναλ ειναι πασιγνωστο,αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο
εγω βλεπω οτι στο γηεδο κανει παπαδες και ειναι σεντερ φορ για σελεσαο σε λιγα χρονια
το οτι εσεις και οι αεκτζηδες ειστε αμπαλοι ειναι γνωστο,σε καθε φαση εεεεεεεεεεεεεεεε και τριαλαλα τριαλαλο
αν βλεπατε μπαλα θα εισασταν ολυμπιακοι
απο τουμπα δεν μασαμε και το εχουμε αποδειξει,δεν μας λενε τιποτα τα βεγγαλικα ειναι ξεπερασμενα και τα καναμε αυτα που κανετε τωρα πριν 20 χρονια
τα ιδια που λετε για τον ντιογκο τα λεγατε και για τον ζιοβαννι και για τον ριμπο και για τον καρεμπε και για τον τουρε
ειστε πουθεναδες,ακομα και με 3 απουσιες βασικων δεν χανουμε πανω με τιποτα
O ριβαλντο ειναι τεραστειος παικτης ,ο τζιοβανι ηξερε μπαλα και ηταν κλαση παικτη...ο ντιογο στην αγγλια αν πηγαινε στην αρσεναλ θα ηταν στη δευτερη ομαδα ,στις ρεζερβες...στην αγγλια πρεπει να εχεις πολλα ...αν μπει στην εθνικη βραζιλιας που τη συμπαθω κιολας πιστευω οτι ουτε στους 16 στο μουντιαλ δε θα παιρναει....ολο φαουλ κανει το ντιογο και οι διαιτητες το προστατευουν επειδι ειναι του γαυρου ..δες μπαλα ,στη τουμπα τα ποδια του ντιογο θα ετρεμαν ...[size=14pt]στην ομονοια κανουμε παρτυ οποτε θελουμε ρε[/size]...τι μας λες τωρα...
δηλαδη τα 2 τελευταια χρονια δεν τον τσεκαρε ο βενγκερ και μαλιστα περσι εκανε και προσπαθεια-αλλα αποτυχημενη-να τον παρει?ασε τις μαλακιες ταρατσα και πες την αληθειαΝαι βέβαια, με πιτσιρικάδες σαν Τον Βελα τον Μπέντνερ και τον Γουολκοτ καιγόταν να τον πάρει!
Πολύ πρωταθλητή διαβάζεις!