Αν ηταν στημενο δεν επρεπε να παιρνω 3 πεναλτι σε καθε ματς και να ειμαι στο +10 απο σενα...?
Αν ειναι στημενο γτ εχασα χτες??? δεν μπορουσε να μου δωσει 2-3 πεναλτι???
Στημενο πρωταθλημα απο ομαδα που χανει,πρωτη φορα ακουω... σε εσενα επνιξε 2 πεναλτι σημερα...
Δηλαδή στα περίπου 20 στημένα πρωταθληματα του κοκκαλη και του βαγγελα που τα βγάλατε εσείς, εγώ έπαιρνα 3 πέναλτι σε κάθε ματς? ή μήπως εγώ δεν έχανα τότε? Άρα γιατί τα βγάζατε στημένα εκείνα τα πρωταθλήματα?
Επιγραμματικα οι λόγοι που το πρωτάθλημα είναι στημένο (μέχρι το τέλος της χρονιάς θα προστεθούν και άλλα σκάνδαλα του ρωσοποντιου) :
μετα τις νεες αποκαλύψεις για τα σκανδαλα του ρωσοποντιου, ανανεωνω το παραπανω ποστ :
1)δεν ειδαμε ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει και να κατηγορει τον τερματοφυλακα του ότι ηταν στημενος και ότι ειχε παει με το ιδιωτικο του αυτοκινητο μια μερα πριν στην θεσσαλονικη!!!με την παραγκα του ρωσοποντιου το ειδαμε και αυτό!!!προεδροι να κατηγορουν τον ολυμπιακο ότι τους εσφαξε, είχαμε δει...προεδροι που να λενε ότι οι ιδιοι τους οι παιχτες ηταν στημενοι υπερ της αντιπαλης ομαδας δεν είχαμε δει!!!
2)δεν ειδαμε ποτε άφραγκος ανηψιος προεδρου να αγοραζει προπονητικο κεντρο αλλης ομαδας!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό!!!αλλα ενταξει η ξανθη ηταν παραρτημα του κοκκαλη...στα λογια βεβαια!!!γιατι ένα στοιχειο ότι ηταν παραρτημα δεν ειχατε βρει επι 20 χρονια!!!!τωρα που αγοράζονται προπονητηρια αλλων ομαδων και μπαινουν αχυράνθρωποι στις διοικησεις αλλων ομαδων, είναι απλα δευτερα και δεν ασχολείται κανεις…
3)δεν είχαμε δει ποτε 6 δανεικούς σε μια μονο ομαδα!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό στον βολο!!!!
4)δεν είχαμε δει ποτε ομαδα να παιζει εντος εδρας με τον ολυμπιακο και να βγαζει εκδοτήρια στο καραισκακη!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε τα εισητηρια του αγωνα βολος - παοκ να πωλιούνται στα εκδοτήρια της τουμπας!!!
5)δεν είχαμε δει ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει φορα παρτιδα στην τηλεοραση και να λεει ότι ο προεδρος της επο είναι δικος μας!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε και αυτό το θρασος live στην τηλεοραση!!!
6)δεν είχαμε δει ποτε γυναίκες διαιτητών να δουλευουν στο opentv, γιους παρατηρητων διαιτησίας να δουλευουν στις ακαδημίες του παοκ και γιους προέδρων επιτροπών εφεσεων της επο να δουλευουν στο opentv…..με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό!!!