ρωταω συγκεκριμενα πραγματα.σε ρωταω για το σκανδαλο κοσκωτα που επικαλεισαι και εμπλεκεται ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη σου ως ευννοημενος.ειναι δηλαδη κατα τη γνωμη σου ευνοια να αξιζει και να αγοραζεται ενας ποδοσφαιριστης 20.000.000,να δηλωνεις για να κανεις δουλεια με το πασοκ 50.000.000 και μετα να χρωστα η ομαδα το φπα.
για τα υπολοιπα που γραφεις,θα σε ξεφτιλισω αφου μου απαντησεις για τον κοσκωτα που εσυ επικαλστηκες.
για τον κοσκωτα καταδικαστηκαν οι από κατω, τσοβολας, κοσκωτας,
και αυτος που ηταν κορυφη , ο ανδρεας παπανδρεου την εβγαλε καθαρη με καποιες ψηφους υπερ και καποιες κατά,
εγω στηρίζω τους δικαστες που ελεγαν ενοχος, εσυ μπορει να λες ότι τα δικαστηρια εχουν παντα δικιο,
μπορω και εγω επισης να σε "ξευτιλισω" με πολλα δικαστικα λαθη της συγχρονη εποχης.
πχ ολες οι υποθεσεις που ανατραπηκαν στο εφετειο.
ακομη και χωρις λάδωμα, επειδή ηταν βλακες οι δικαστες και συνεχιζουν να δικαζουν.
πχ μια και ειμαστε σε σαητ για μπουρδελα:
υποθεση 2 ρουμανων νταβατζιδων και μιας εξαφανισμένης, υποτίθεται δολοφονημένης, πολωνέζας.
ξες τι εγινε? φαγανε ισοβια!!!
και θα ηταν ακομη φυλακη αν η κοπελα δεν πεθαινε σε λιγα χρονια στην πατριδα της, την πολωνια, ώστε να ειδοποιηθεί η ιντερπολ.
οι δικαστες που εριξαν ισοβια σε 2 αθωους μηπως ακομη δικαζουν????
μην μου λες λοιπον για αποδειξεις και δικαστηρια σε αυτην την κωλοχωρα του πασοκισταν που τα εχει κανει όλα μπουρδελο