και γιατι δεν ανεφερες τι ειπαν τα διικαστηρια;επειδη εισαι τρυπιος και πετας μαλακιες με τη δικαιολογια "δεν τα ειπα εγω,οι δημοσιογραφοι τα λενε και οι ερευνητες".ρε φιλαρακο,σε τι νομιζεις οτι μιλας;σε αναγνωστες του πρασινοφρουρου ή θεατες του θωμαιδη;
Ρε φιλαρακι αν ηταν γνωστο οτι τα δικαστηρια αποφασισταν κατι , θα εχανα την ευκαιρια και δε θα το διατυμπανιζα? Για να μη το ειπα, παει να πει οτι προφανως και τα δικαστηρια δεν εβγαλαν κατι καταδικαστικο.
Γιατι κολλας ομως εκει? Το θεμα μου δεν ειναι το τι εκανε ο Κοκαλης και το τι κανει ο Μαρινακης. Καλα εκαναν στην τελικη και κονομησαν οπως κονομησαν και εκαναν οτι εκαναν για την ομαδα στν οποια διετελεσαν προεδροι.
Το θεμα μου ειναι οτι εσεις αρχισατε την κλαψομουνα σα παρθενοπιπιτσες για τον Σαββιδη. Και ετσι ο Σαββιδης και μαφιοζος ο Σαββιδης και τι εχει επενδυσει ο Σαββιδης, και που τα βρηκε ο Σαββιδης.
Ολα αυτα οι οπαδοι μιας ομαδας που απο τους 4 τελευταιους προεδρους της οι 2 πηγαν φυλακη, ο αλλος "ανδρωθηκε επιχειρηματικα" και " εγινε αυτοδημιουργητος" στην ...ελευθερη αγορα της Ανατολικης Γερμανιας και επι 20ετια επαιρνε οτι κρατικη προμηθεια υπηρχε με απευθειας αναθεση αξιας πολλων δισεκατομμυριων, και ο τεταρτος δεν εχει επενδυσει φραγκο ουτε στην Ελλαδα ουτε καν στην ομαδα σας.
Παρτε τα πρωταθληματα, ωραιοι , μαγκια σας, τεραστιοτατη μαγκια αν το παρετε φετος ειδικα και θα σας βγαλω το καπελο, αλλα δε το καταλαβαινετε οτι με την κλαψομουνιαση για το Σαββιδη, γινεστε εκτος απο εμπαθεις, γραφικοι και γελοιοι? Ημαρτον ρε πουστη μου, που λεει και ο φαφουτης.
Και στο κατω κατω ρε αδερφε, να σου πω κατι? ΓΙατι τοση πρεμουρα να υπερασπιστειτε εναν επιχειρηματια? Να πω υπερασπιζεστε την ομαδα σας, την ιστορια σας, το λαο σας, αυτα που σας εκφραζουν ως συλλογος. Αλλα να υπερασπιζεσαι κρατικοδιαιτους επιχειρηματιες, που αυτοι βγαζουν τα δισεκατομμυρια και εσυ κοιτας πως θα βγαλεις το μηνα, επειδη απλα χρησιμοποιησαν μια ομαδα ως οχημα για τα συμφεοντα τους, δε το καταλαβαινεις ποσο τερατωδως ηλιθιο ειναι?
Και μη μου πει κανεις οτι εγω υπερασπιστηκα το Σαββιδη. Κανενα Σαββιδη δεν υπερασπιστηκα και ουτε προκειται. Απλα εκανα μια αντιπαραβολη, για να δειξω ποσο ηλιθια ειναι η κλαψα σας και ποσο προβατα εχετε καταντησει.