barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Άρχισαν τα αν και τα θα.
ο ολυμπιακος ειναι 3ος,θα μπορουσε να ειναι 5ος αλλα θα μπορουσε να ειναι και πρωτος,υστερα ομως απο 7 συνεχομενες κατακτησεις.αυτο το πραγμα το ξεχνουν ολοι οι καφενοβιοι που σχολιαζουν τις επιδοσεις του μαρινακη.
ο κοκκαλης,του οποιου ο πατερας ηταν μεγαλογιατρος στη γερμανια και του οφειλουν πολλα οι καρδιοπαθεις,ειναι λαμογιο για σενα τυπε;
ο κοκκαλης,του οποιου ο πατερας ηταν μεγαλογιατρος στη γερμανια και του οφειλουν πολλα οι καρδιοπαθεις,ειναι λαμογιο για σενα τυπε;Eγω δεν ειπα για τον πατερα Κοκαλη. Εκανα κατι συγκεκριμενες ερωτησεις και παρατηρησεις για τον Κοκαλη. Ειπα πουθενα οτι ειναι λαμογιο ο πατερας Κοκαλης η ο Σωκρατης?
Eμεις δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με την ομαδα,εσυ που παλευεις για την παραμονη και εχεις μεσο ορο 4 χιλιαδες εισητηρια εισαι ευχαριστημενος?Aν εσεις ειστε ευχαριστημενοι απο την ομαδα σας ,εμας μας περισσευει. Φετος μετα απο ολα αυτα, σε εχει αγωνιστικα τριτο και χωρις να υπαρχει ο Παναθηναικος στο προσκηνιο, να παλευεις για την 4τη θεση με τον Ατρομητο.
.
ο κοκκαλης,του οποιου ο πατερας ηταν μεγαλογιατρος στη γερμανια και του οφειλουν πολλα οι καρδιοπαθεις,ειναι λαμογιο για σενα τυπε;
για το σωκρατη κοκκαλη ρωταω αν τον θεωρεις λαμογιο.
Eμεις δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με την ομαδα,εσυ που παλευεις για την παραμονη και εχεις μεσο ορο 4 χιλιαδες εισητηρια εισαι ευχαριστημενος?
εγω σου λεω ευθεως οτι ο σαββιδης ειναι ενα λαμογιο,μπροστινος της κυβερνησης χωρις δικα του λεφτα.ποια η συγκριση με τον κοκκαλη;γιατι τον βαζουμε στην ιδια κουβεντα;Φιλε μου εγραψα οτι η δραστηριοτητα του στην Ελλαδα ειχε να κανει με κρατικες προμηθειες και σε συνεργασια με τη Siemens. Εκτος και αν κανω λαθος και εκανε επιχειρησεις εξαγωγικου προσανατολισμου πχ , χωρις κανενα παρε δοσε με το κρατος.
Ειναι ετσι η δεν ειναι?
εγω σου λεω ευθεως οτι ο σαββιδης ειναι ενα λαμογιο,μπροστινος της κυβερνησης χωρις δικα του λεφτα.ποια η συγκριση με τον κοκκαλη;γιατι τον βαζουμε στην ιδια κουβεντα;
Τι περιμένουν;Να μάθουν να γράφουν;Και δεν ειδαμε ακομα την Ανακοινωση της Θ4!!! Εκει να δειτε γλεντια.
Είσαι τόσο βλαμμένος που σίγουρα και ο Ιβαν είναι ένας απο εσάς!!!Αυτο καταλαβες ρε Τριμαλακα???
Αντε να στο κανω πενηνταρακια. Θα μπορουσε ανετα ο πιο Επιτυχημενος Επενδυτης την ημερα του αγωνα να πινει τα ροφηματα του σε καποια καναπεδαρα κ να χαζογελαει με αυτα που γινονται στην Μπανανια μας!
Αντι αυτου ενιωσε την κλεψια κ μπουκαρε μεσα! Αν δεν εμπαινε αυτος θα μπαινανε ολα τα λαικα στρωμματα της κοινωνιας μας!
Γι αυτο πλεον ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ τον θεωρει πως ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
δουλεψε μερικα χρονια ως κλοουν σε τσιρκο και μετα επιασε δουλεια ως καπνεργατης.απο απνεργατης εγινε προεδρος της εταιρειας καπνικων και αργοτερα ιδιοκτητης.Πες μου που βρηκε τα λεφτα ο Κοκαλης και τι ακριβως δραστηριοτητα ειχαν οι επιχειρησεις του.
Επισης αν ηταν ευνοημενος η οχι απο τις τοτε ελληνικες κυβερνησεις.
εγω σου λεω ευθεως οτι ο σαββιδης ειναι ενα λαμογιο,μπροστινος της κυβερνησης χωρις δικα του λεφτα.ποια η συγκριση με τον κοκκαλη;γιατι τον βαζουμε στην ιδια κουβεντα;
εχεις γραψει πιο πισω οτι ο σαββιδης δεν οφειλε να πληρωσει το χρεος της σεκαπο επειδη δεν το δημιουργησε ο ιδιος και θεωρεις οτι μιλας με δεδομενα,χωρις φωνες και φανφαρες...Εσυ γραφεις μαξιμαλιστικες κουβεντες καφενειου. Εγω σου παραθετω πραγματικα δεδομενα, χωρις φωνες και φανφαρες .
Οσο για μια εκτιμηση για το ποιον και τις δραστηριοτητες του Κοκαλη και τις πηγες της χρηματοδοτησης του,
οριστε μια εκτιμηση.
www.focus.de/politik/deutschland/vereinigungskriminalitaet-millionen-kaskade_aid_157418.html]https://www.focus.de/politik/deutschland/vereinigungskriminalitaet-millionen-kaskade_aid_157418.html[/url]
εχεις γραψει πιο πισω οτι ο σαββιδης δεν οφειλε να πληρωσει το χρεος της σεκαπο επειδη δεν το δημιουργησε ο ιδιος και θεωρεις οτι μιλας με δεδομενα,χωρις φωνες και φανφαρες...
γραφεις οτι τα προστιμα δεν ηταν δικα του.αφου η εταιρεια ηταν δικια του,τινος ηταν τα προστιμα;δικα μου;δεν εγραψα οτι δεν οφειλε. Αυτο ας το κρινουν οι αρμοδιες αρχες.Οτι δε το δημιουργησε εγραψα, πραγμα που φυσικα ειναι αληθεια.
Kοντη μνημη εχεις αδελφε,μεχρι περσι δεν ακουγοταν κουβεντα για τον Αλαφουζο,ειδικα απο τους οργανωμενους που ειχαν και χαρτζηλικακι για να μην μιλανε,φετος λογικο ειναι να ακουγοντε διαμαρτυριες γιατι παρατησε την ομαδα στο ελεος του θεου αλλα και παλι χαλαρα πραγματα.Οχι βεβαια, δεν ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα εγω δε σαλιαριζω για τον προεδρο μου, ουτε γλειφω.
γραφεις οτι τα προστιμα δεν ηταν δικα του.αφου η εταιρεια ηταν δικια του,τινος ηταν τα προστιμα;δικα μου;
Kοντη μνημη εχεις αδελφε,μεχρι περσι δεν ακουγοταν κουβεντα για τον Αλαφουζο,ειδικα απο τους οργανωμενους που ειχαν και χαρτζηλικακι για να μην μιλανε,φετος λογικο ειναι να ακουγοντε διαμαρτυριες γιατι παρατησε την ομαδα στο ελεος του θεου αλλα και παλι χαλαρα πραγματα.