Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε μεγαλε ποια λιγκα τον εβαλε???διαβασες τι λεει ο κανονισμος????
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!

υγ: όπως με ευθυνη της γηπεδουχου ομαδας οριζονται και ποιοι παιχτες θα δηλωθουν...ετσι ειχαν πεσει τα σκουλήκια μια φορα κατηγορια...
ρε ανθρωπε δεν μπορει να βαλει η καθε παε οιποιον της καβλωσει για γιατρο. εμεις βαλαμε αυτον τον ειδε η λιγκα και ενεκρινε. φτανει αλλο καραπαππαρια βλακεια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
δεν ειπα οτι εχει σχεση απλα κανατε ο,τι ξερετε πολυ καλα, πουστιες. ηρθατε με σκοπο τηνπουστια και την κανατε. ειναι στο dna σας ως συλλογος ουτως ηα λλως και σε ολα τα αθληματα μαλιστα. στραγαλι να επεφτε αυτο θα γινοτανε. ο γκαρσια που τον εχετε ως μαριονετα εκει περα μμπορει και να παρακαλουσε δεν ξερουμε, ολοι οι υπολοιπο ομως σιγουρα παρακαλουσανε φανηκανε αλλωστε τοσο ετοιμοι να εκτελεσουνε την πουστια.. σαν δευτερη σας φυση ενα πραμα
εννοείται ότι σας την φεραμε..είμαι σιγουρος ότι ο γκαρσια ολο το προηγουμενο βραδυ διαβαζε την καταθεση του ιβιτς περυσι, ώστε να μην γινει καμια μαλακια και μπερδεψει τα λογια του...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
ρε ανθρωπε δεν μπορει να βαλει η καθε παε οιποιον της καβλωσει για γιατρο. εμεις βαλαμε αυτον τον ειδε η λιγκα και ενεκρινε. φτανει αλλο καραπαππαρια βλακεια
o κανονισμος που σου εβαλα πιο πανω, άλλο λεει βεβαια.... :S

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
ναι φιλε με τη διαφορα οτι οι γαυροι με το που πατησανε το ποδι τους στη τουμπα αυτο το σκοπο ειχανε ακριβως. αυτο που εγινε περσι ετυχε δν υπηρχε σχεδιο απο πισω. τελος παντων θα εχει ψωμι η ιστορια αποτι φαινεται. αλλα παλι καταληξαμε να μιλαμε για κατι αλλο περαν της μπαλας
τους δωσατε την εμπνευση απο περσι, γιαυτο ανεβηκαν δασκαλεμενοι, στο δρομο που χαραξε ο ιβιτς. ε βεβαια ετσι δεν θα μιλαμε για μπαλα...παοκ ο πρωτος διδαξας

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.762
Πόντοι
1.756
ολοι οσοι εχουν καποια μορφη εξουσιας στον αγωνα,παρατηρητες,γιατροι κτλ....Ειναι δηλωμενοι στην Λιγκα....
Δεν μπαινουν ξεκαρφωτοι να παιρνουν αποφασεις....

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
η εξυγιανση ηρθε οταν δεν ξεραμε το πρωταθλητη απο τον σεπτεμβρη τυπε. μαλλονα αυτο σε χαλασε και ξαφνικα φετος σκουζετε σα τις κακογαμημενες πουτανες γαι τα κακως κειμενα του ελλ. ποδοσφαιρου. τοσα χρονια που επεφτες απο φυσιμα και επαιρνες πεναλτυ, δεν ειχες φαει τιμωρια για κανενα λογω απο την αθλ. δικαιοσυνη, εβαζες οποιον ηθελες να σε σφυριξει (τα ακουγαμε στις κασετες) ητανε ολα καλα και μολις εχασες αυτα τα προνομια θυμηθηκες να μιλησεις για βρωμια του ποδοσφαιρου.. ασε μας ρε φιλε. ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε η ΑΕΚ ειχε ποτε παραγκα και ουτε οι οπαδοι μας θελουνε να εχουνε, αυτη ειναι η διαφορα μας. εσυ ακομα και τωρα στην ευνοια μπροστα εισαι

Κατα Σειρα Κοκκινισματος Τυπε...

Αν Εγω Σκουζω 1 Χρονο...Εσυ Σκουζεις 33...Χοντρο Δεν Νομιζεις... :grin: :grin: :grin:
Εσεις Μιλαγατε Για Εξυγιανση (Παοκ-Αεκ) 2 Χρονια Τωρα...Σημερα Βλεπει Ολη Η Ελλαδα Τι Ακριβως Εννοουσατε  :grin: :grin: :grin:
Δεν Ειχατε Παραγκα Τα Προηγουμενα Χρονια Μη Το Λες...Να Μην Αρχισω Να Γραφω Για Γιδοπουλους,Καρρα-Μελλισαν-Μακαρο Για Αεκ... :cool2:
Για Τον Μπαοκ Δεν Χρειαζονταν Παραγκα Εφτανε Ο Πολεμος Βορρα-Νοτου Που Καλυπτε ΟΛΕΣ Τις Αποτυχιες Τους...  :cool2:
Για Το Αν Θελουνε Η Οχι Οι Οπαδοι Σας Την Παραγκα Μην Ορκιζεσαι Γιατι Το Ειδα Περυσι Οταν Πανυγηριζατε Που Γαμησατε Τον Βαζελο Στα Χαρτια !!!  :coolcondom:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εννοείται ότι σας την φεραμε..είμαι σιγουρος ότι ο γκαρσια ολο το προηγουμενο βραδυ διαβαζε την καταθεση του ιβιτς περυσι, ώστε να μην γινει καμια μαλακια και μπερδεψει τα λογια του...
100% πολυ καλη μελετη οφειλω να το παραδεχτω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
ολοι οσοι εχουν καποια μορφη εξουσιας στον αγωνα,παρατηρητες,γιατροι κτλ....Ειναι δηλωμενοι στην Λιγκα....
Δεν μπαινουν ξεκαρφωτοι να παιρνουν αποφασεις....
δεν παιζεστε ρε μπουγατσες..μιλαμε ότι πηγαινε κοντρα και στην πραγματικοτητα..ολοκληρο ποστ με τον κανονισμο σας εβαλα...και οι παιχτες των ομαδων είναι δηλωμένοι στην λιγκα, αλλα αν μια ομαδα βαλει τιμωρημενο παιχτη την πουτσισε (ετσι επεσαν τα σκουλήκια)....όπως οι παιχτες έτσι και ο γιατρος της ομαδας επιλέγεται ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ....
α και επειδή τωρα με την εξυγιανση εχουμε αποφασισει να γινουμε τερμα νομοταγείς, παρε και το σχετικο αρθρο του κανονισμου για τον γιατρο του αγωνα :
Άρθρο 16
Ώρα προσέλευσης ομάδας. Υποχρεωτική παρουσία γιατρού. Αλλαγές ποδοσφαιριστών στον αγώνα. Μπάλες
1. Καθεμιά από τις διαγωνιζόμενες ομάδες είναι υποχρεωμένη:
α) Να προσέρχεται στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν από την καθορισμένη έναρξή του, ανεξάρτητα από τις τυχόν δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, ώστε να είναι έτοιμη να αγωνιστεί πέντε (5) τουλάχιστον λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.
β) Να είναι εφοδιασμένη με το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό, για την χρησιμοποίησή του από τους ποδοσφαιριστές.
2.α) Σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων). Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, εάν είναι επαγγελματική ομάδα, χίλια (1000) ευρώ για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τριακόσια (300) ευρώ για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων προεπιλογής.Εάν διεξαχθεί ο αγώνας, πέραν των ανωτέρω ποινών για την γηπεδούχο ομάδα που ισχύουν, ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
100% πολυ καλη μελετη οφειλω να το παραδεχτω
ετσι τυπε..τι νομιζεις τυχαια ειπε ότι ζαλίζεται???το ιδιο ειπε και περυσι ο ιβιτς...η ζαλη δεν ανιχνευεται και πρεπει να παει αμεσως στο νοσοκομειο για εξετασεις...

υγ: τιμη και δοξα στον βλανταν ιβιτς  :rockon: :rockon: :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κατα Σειρα Κοκκινισματος Τυπε...

Αν Εγω Σκουζω 1 Χρονο...Εσυ Σκουζεις 33...Χοντρο Δεν Νομιζεις... :grin: :grin: :grin:
Εσεις Μιλαγατε Για Εξυγιανση (Παοκ-Αεκ) 2 Χρονια Τωρα...Σημερα Βλεπει Ολη Η Ελλαδα Τι Ακριβως Εννοουσατε  :grin: :grin: :grin:
Δεν Ειχατε Παραγκα Τα Προηγουμενα Χρονια Μη Το Λες...Να Μην Αρχισω Να Γραφω Για Γιδοπουλους,Καρρα-Μελλισαν-Μακαρο Για Αεκ... :cool2:
Για Τον Μπαοκ Δεν Χρειαζονταν Παραγκα Εφτανε Ο Πολεμος Βορρα-Νοτου Που Καλυπτε ΟΛΕΣ Τις Αποτυχιες Σας...  :cool2:
Για Το Αν Θελουνε Η Οχι Οι Οπαδοι Το Ειδα Περυσι Οταν Πανυγηριζατε Που Γαμησατε Τον Βαζελο Στα Χαρτια !!!  :coolcondom:
ναι φιλε 33 χρονια και τα 20 απο αυτα ειναι του κοκκαλη. επισης δεν σκουζαμε μονο εμεις αλλ οσοι παρακολουθουνε μπαλα σε αυτη τη χωρα υπαρχει βλεπεις μια ποσοτικη διαφορα.  επισης δεν ειμαι αεκ για να μου λες οτι ειχαμε παραγκα. ΠΑΟΚ ειμαι και ναι δεν ειχαμε οντως ποτε και ουτε τη γουσταρουμε. Οσο για πολεμο βορρα νοτου δεν ξερω αν εχεις φυγει ποτε απο το λεκανοπεδιο και προς τον βορρα αλλα ισχυει μονο στο μυαλο σας αυτος ο πολεμος. βεβαια οταν λες "επαρχια" η κατι αλλα τετοια ως μειωτικους χαρακτηρισμους για ο,τιδηποτε περαν της Αθηνας ε θα παιρνεις και αναλογες απαντησεις, απλα ομως δες αντιμετωπιση των μιντια στην ομαδα σου κυριως και σε οποιαδηποτε ομαδα περαν των αθηνων , υπαρχουνε κραχτες διαφορες. το θεμα περσυ με τον βαζελο ητανε αλλο. επαιξε αλλη κοντρα γιαυτο ειδες ο,τι ειδες, εγω παρολαυτα πανηγυρισμους δεν ειδα απο κανενα συνοπαδο μου μια αμηχανη σταση εβλεπα κυριως. τις πουστιες διαχρονικα τυπε εσεις τις πανηγυριζετε κανενας αλλος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ετσι τυπε..τι νομιζεις τυχαια ειπε ότι ζαλίζεται???το ιδιο ειπε και περυσι ο ιβιτς...η ζαλη δεν ανιχνευεται και πρεπει να παει αμεσως στο νοσοκομειο για εξετασεις...

υγ: τιμη και δοξα στον βλανταν ιβιτς  :rockon: :rockon: :rockon:
ο ιβιτς θυσιασικε και μελιγα ραμματακια βεβαια. ο δικος σας τοσο φλωρος ρε παιδι μου?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.762
Πόντοι
1.756
δεν παιζεστε ρε μπουγατσες..μιλαμε ότι πηγαινε κοντρα και στην πραγματικοτητα..ολοκληρο ποστ με τον κανονισμο σας εβαλα...και οι παιχτες των ομαδων είναι δηλωμένοι στην λιγκα, αλλα αν μια ομαδα βαλει τιμωρημενο παιχτη την πουτσισε (ετσι επεσαν τα σκουλήκια)....όπως οι παιχτες έτσι και ο γιατρος της ομαδας επιλέγεται ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ....
o Ουσα ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατρος της ομαδας.... ο κανονισμος λεει οτι δεν πρεπει να ειναι Ο γιατρος της ομαδας...οχι δεν πρεπει να ειναι γιατρος συνεργαζομενος με την ΠΑΕ...
ο Ουσα ειναι γιατρος στα παιδικα τμηματα....εσυ διαβασε τον κανονισμο στραβαδι!!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
o Ουσα ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατρος της ομαδας.... ο κανονισμος λεει οτι δεν πρεπει να ειναι Ο γιατρος της ομαδας...οχι δεν πρεπει να ειναι γιατρος συνεργαζομενος με την ΠΑΕ...
ο Ουσα ειναι γιατρος στα παιδικα τμηματα....εσυ διαβασε τον κανονισμο στραβαδι!!!!
τον κανονισμο που ο ιδιος μας παρεθεσε.. του το ειπα 3 φορες δεν ενιωσε. ο,τι πει ο καραπαππαρας ειναι το παλικαρι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Λοιπον μυρωδιαδες βλεπω μεγαλο γκαιλε οι αλλοθρησκοι οτι ταχα μου τα χει ξεκινησει ο ΠΑΟΚ αυτα τα ξεφτλικια....
Για να δουμε λοιπον φετος....επειδη περσι χαθηκε το οπτικοακουστικο υλικο απο το κυκλωμα του καραισκακης οι γκει την γλυτωσαν ,σηκωσαν μαστραπα και την βγαλανε σχεδον λαδι....δυστυχως εμας το υλικο δεν χαθηκε και παροτι τα επεισοδια δεν τα ξεκινησαμε και δεν εμποδισαν την διεξαγωγη του αγωνα ενω εγιναν και πολυ πριν αυτον ,ΦΑΓΑΜΕ ΕΠΤΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ....ΕΤΣΙ στο φετος ξεκινησαμε  με 7κλειστα ....η αεκς στο μεταξυ της με τον γκει και οσο εχανε ,ειχε την τιμη να ειναι η γηπεδουχος σοβαρων επεισοδιων που οδηγησαν σε διακοπη εν εξελιξη αγωνα και κλαμενα μουτρα σε πολλους παικτες και οπαδους (οχι μονο του μποτια)..ουτε -3 ουτε ζημια και γυρισε και το ματς(γουιν του γουιν).....οι γκει στην τριπολη τα ιδια,επεισοδια δακρυγονα τραυματισμοι οπαδων της τριπολης καθυστερηση του δευτερου ημιχρονου ,αλλα εδω ουτε παρεμβαση εισαγγελεα αυτεπαγγελτα ουτε καν υποθεση (για -3 ουτε κουβεντα)....παει ο ΠΑΟΚ στα γιαννενα μπαινουν παραπανω οπαδοι στο γηπεδο,δεν ανοιξε μυτη δεν πεσαν δακρυγονα δεν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΥ και την ψαχνουν για τιμωρια ντε και καλα....εκτροπα ,εισβολη οπαδων στο γκει αεκς διπλο τελικο με γιακουμακη που γαμαει το μουνακι, σοβαροτατα επεισοδια και επιτελους -3 τιμωρια (με το ζορι) η οποια βεβαια δεν εχει τελεσιδικησει και πολυ πιθανον να μην.....ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ.....ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΕΧΤΕΣ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ,ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ , ΜΕΙΟΝ 15 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ 4804 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...
ΟΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ....Αλλο να εσκαγε καμια μαλαματινα στον οσκαρ,σημερα δε θα μιλαγαμε καν....αλλα ρε ΝΙΑΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ.

tallman

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Οσο για πολεμο βορρα νοτου δεν ξερω αν εχεις φυγει ποτε απο το λεκανοπεδιο και προς τον βορρα αλλα ισχυει μονο στο μυαλο σας αυτος ο πολεμος.
βεβαια οταν λες "επαρχια" η κατι αλλα τετοια ως μειωτικους χαρακτηρισμους για ο,τιδηποτε περαν της Αθηνας ε θα παιρνεις και αναλογες απαντησεις,

Παλικαρι στην 'επαρχία' συμφωνω 100 % .Περιφερεια λεγεται οτιδηποτε ειναι εκτος λεκανοπεδιου και ετσι πρεπει να προφερεται απολους για πολλους και ευνοητους λογους. Για τον πολεμο βορρα-νοτου σου απαντω επειδη εχω ζησει 4 χρονια Θεσσαλονικη με κλειστο συμβολαιο για δουλεια της εταιριας απο Αθηνα. Λοιπον, πιο αντιαθηναικο μενος δεν εχω συναντησει ποτε και πουθενα, με το καλησπερα που ελεγα με αθηναικη προφορα αρχιζαν οι σποντες , τα υφακια, οι ειρωνειες και φυσικα τα σχολιακια. Απο τα πιο ηπια εως τα χοντρυτερα ( εσεις οι χαμουτζηδες φταιτε για ολα, το αθηναικο κεντρο αποφασεων που μας πηδαει καθημερινα κλπ κλπ κλπ ) . Μονο οι Θεσσαλονικιες ηταν εκτος παιχνιδιου και υπηρχε αρμονικοτατη επικοινωνια. Η απαντηση μου σε ολα οσα μου καταμαρτυρουσαν και με κατηγορουσαν ηταν : Τωρα που κανατε πρωθυπουργο απο τη 1η Σερρων ( Καραμανλης ) τι εχει κανει αυτος για τη Μακεδονια και τη Βορεια Ελλαδα γενικοτερα?? Μοκο ψιλοκομμενο ολοι, μουγκα στη στρουγκα, μεταβολη και γεια σας. χεχε, τεσπα σου απαντησα επειδη εισαι ευγενης ανθρωπος ( απο τη γραφη σου ) και Παοκτζης και σαν και εσενα αμφιβαλλω να υπαρχουν αλλοι 2-3 να γεμισετε ενα μπλε ταξι.  

ΥΓ : Επισης με εσωζε το γεγονος οτι ειμαι ΑΕΚαρα οποτε ημουν το μη χειρον βελτιστο εκει πανω...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Εδώ είμαστε.....βρέθηκε ο ένοχος...

Συνημμένα

• 28467728_1823911471012318_7440329313449769541_n.jpg
    28467728_1823911471012318_7440329313449769541_n.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ναι φιλε 33 χρονια και τα 20 απο αυτα ειναι του κοκκαλη. επισης δεν σκουζαμε μονο εμεις αλλ οσοι παρακολουθουνε μπαλα σε αυτη τη χωρα υπαρχει βλεπεις μια ποσοτικη διαφορα.  επισης δεν ειμαι αεκ για να μου λες οτι ειχαμε παραγκα. ΠΑΟΚ ειμαι και ναι δεν ειχαμε οντως ποτε και ουτε τη γουσταρουμε. Οσο για πολεμο βορρα νοτου δεν ξερω αν εχεις φυγει ποτε απο το λεκανοπεδιο και προς τον βορρα αλλα ισχυει μονο στο μυαλο σας αυτος ο πολεμος. βεβαια οταν λες "επαρχια" η κατι αλλα τετοια ως μειωτικους χαρακτηρισμους για ο,τιδηποτε περαν της Αθηνας ε θα παιρνεις και αναλογες απαντησεις, απλα ομως δες αντιμετωπιση των μιντια στην ομαδα σου κυριως και σε οποιαδηποτε ομαδα περαν των αθηνων , υπαρχουνε κραχτες διαφορες. το θεμα περσυ με τον βαζελο ητανε αλλο. επαιξε αλλη κοντρα γιαυτο ειδες ο,τι ειδες, εγω παρολαυτα πανηγυρισμους δεν ειδα απο κανενα συνοπαδο μου μια αμηχανη σταση εβλεπα κυριως. τις πουστιες διαχρονικα τυπε εσεις τις πανηγυριζετε κανενας αλλος

Κατα Σειρα Κοκκινισματος...Again...  ;)

Και 7-8 Του Μαρινακη...Ξεχαστηκες Τυπε ???  :think:
Οπως Σημερα Σκουζει ΟΛΗ Η Ελλαδα Και Χαιρετε Με Αυτο Που Παθατε Μιας Και Ειχατε Κανει Πρωτοι Το Ιδιο (Ποσοτικη Διαφορα Και Εδω) :S :S :S
Ναι Δεν Εισαι Αεκ...Ναι Παοκ Εισαι Αλλα Το ΔΕΝ Γουσταρατε ΔΕΝ Ισχυει Πια...Και Γουσταρετε (Για Αυτοι Κλαιγεστε Απο Εχτες Βραδυ Που Γινατε Ρομπα) Και Εχετε Πια Παραγκα...  :headbaning2:
Τυπε...Για Τον Πολεμο Βορρα-Νοτου Που Καλυπτε Τις Αποτυχιες Σας Δεν Το Εβγαλα Απο Το Μυαλο μου...Η Διοικησεις Σας Το Ανακαλυψαν Σαν Δικαιολογια
& Τα ΜΜΕ Της Πολης Σου Τον Καλλιεργησαν & Εσεις Τα Καταπινατε Αμασητα  :cool2:
Το Θεμα Περυσι Με Τον Βαζελο Και Οσα Του Εκανες Για Εμας Ειναι Ενα Και Το Αυτο !!! :takethis:
Εγω Ειδα Παρα Πολλους Πανυγηρισμους Στα Σοσιαλ Και Στα Ραδιοφωνα !!! Εσυ Που Ζεις ? Στο Φεγγαρι Και Δεν Πηρες Χαμπαρι Τπτ ??  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Λοιπον μυρωδιαδες βλεπω μεγαλο γκαιλε οι αλλοθρησκοι οτι ταχα μου τα χει ξεκινησει ο ΠΑΟΚ αυτα τα ξεφτλικια....
Για να δουμε λοιπον φετος....επειδη περσι χαθηκε το οπτικοακουστικο υλικο απο το κυκλωμα του καραισκακης οι γκει την γλυτωσαν ,σηκωσαν μαστραπα και την βγαλανε σχεδον λαδι....δυστυχως εμας το υλικο δεν χαθηκε και παροτι τα επεισοδια δεν τα ξεκινησαμε και δεν εμποδισαν την διεξαγωγη του αγωνα ενω εγιναν και πολυ πριν αυτον ,ΦΑΓΑΜΕ ΕΠΤΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ....ΕΤΣΙ στο φετος ξεκινησαμε  με 7κλειστα ....η αεκς στο μεταξυ της με τον γκει και οσο εχανε ,ειχε την τιμη να ειναι η γηπεδουχος σοβαρων επεισοδιων που οδηγησαν σε διακοπη εν εξελιξη αγωνα και κλαμενα μουτρα σε πολλους παικτες και οπαδους (οχι μονο του μποτια)..ουτε -3 ουτε ζημια και γυρισε και το ματς(γουιν του γουιν).....οι γκει στην τριπολη τα ιδια,επεισοδια δακρυγονα τραυματισμοι οπαδων της τριπολης καθυστερηση του δευτερου ημιχρονου ,αλλα εδω ουτε παρεμβαση εισαγγελεα αυτεπαγγελτα ουτε καν υποθεση (για -3 ουτε κουβεντα)....παει ο ΠΑΟΚ στα γιαννενα μπαινουν παραπανω οπαδοι στο γηπεδο,δεν ανοιξε μυτη δεν πεσαν δακρυγονα δεν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΥ και την ψαχνουν για τιμωρια ντε και καλα....εκτροπα ,εισβολη οπαδων στο γκει αεκς διπλο τελικο με γιακουμακη που γαμαει το μουνακι, σοβαροτατα επεισοδια και επιτελους -3 τιμωρια (με το ζορι) η οποια βεβαια δεν εχει τελεσιδικησει και πολυ πιθανον να μην.....ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ.....ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΕΧΤΕΣ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ,ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ , ΜΕΙΟΝ 15 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ 4804 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...
ΟΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ....Αλλο να εσκαγε καμια μαλαματινα στον οσκαρ,σημερα δε θα μιλαγαμε καν....αλλα ρε ΝΙΑΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ.

:klapseee: :klapseee: :klapste: :klapste: :klapste:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ ξαναγραφω για να μην μπω σε διαλογο με κανα μογγολο αυτιστικο....με βαση το γραμμα του νομου ,επρεπε να σηκωσω πρωταθλημα περισυ και φετος τα εξης....Ξεκινημα με - απο τον γκει ,μειον με τριπολη και επιπλεον μειον γιατι ειναι υποτροπος και μειον με αεκς και επιπλεον μειον ως διπλα υποτροπος...και για την αεκς ξεκινημα με μειον απο περισυ,με μειον απο το ματς με τον γκει συν επιπλεον μειον γιατι ηταν υποτροπη...αλλα τοτε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΛΟΚ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕΦΕΡΛΗ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΓΚΛΕΤΣΟΦ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ....
ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΓΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom