Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
θεατρινισμος του ιβιτς με 6 ραματτα στο κεφαλι;;;εσυ τι σοι παοκσης εισαι;;;
Ελα Τυπε...Δεν Ειναι Ο Μονος Που Σκεφτετε Λογικα...Απλα Ειναι Ενας Απο Τους Λιγους !
Παιδια δεν ξερω αν το ανεφερα, αλλα τιμη και δοξα στον βλανταν ιβιτσ
Συνεληφθη ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που εκανε το μεγαλο κατορθωμα. Αναμενω εκδηλωσεις αλληλεγγυης.
Γιατι σε αυτη τη χωρα αλληλεγγυη απολαμβανουν μονο οι εγκληματιες.
Καλό σόι παοκτσής δηλαδη ειναι αυτος που δεν βλεπει περα απο τη μυτη του?θεατρινισμος του ιβιτς με 6 ραματτα στο κεφαλι;;;εσυ τι σοι παοκσης εισαι;;;
Αγχωνεσαι μην σου παρει την τριτη θεση ο Ατρομητος?εσυ κοιτα πως θα παιξεις στον ατρομητο γιατι με το πρωτο ημιχρονο δε σε βλεπω καλα
ειχε και δοκαρι ο αιγυπτιος
Αγχωνεσαι μην σου παρει την τριτη θεση ο Ατρομητος?
Παλικαρι στην 'επαρχία' συμφωνω 100 % .Περιφερεια λεγεται οτιδηποτε ειναι εκτος λεκανοπεδιου και ετσι πρεπει να προφερεται απολους για πολλους και ευνοητους λογους. Για τον πολεμο βορρα-νοτου σου απαντω επειδη εχω ζησει 4 χρονια Θεσσαλονικη με κλειστο συμβολαιο για δουλεια της εταιριας απο Αθηνα. Λοιπον, πιο αντιαθηναικο μενος δεν εχω συναντησει ποτε και πουθενα, με το καλησπερα που ελεγα με αθηναικη προφορα αρχιζαν οι σποντες , τα υφακια, οι ειρωνειες και φυσικα τα σχολιακια. Απο τα πιο ηπια εως τα χοντρυτερα ( εσεις οι χαμουτζηδες φταιτε για ολα, το αθηναικο κεντρο αποφασεων που μας πηδαει καθημερινα κλπ κλπ κλπ ) . Μονο οι Θεσσαλονικιες ηταν εκτος παιχνιδιου και υπηρχε αρμονικοτατη επικοινωνια.
Κοψε τον μπαφο.ειμαι ηδη δευτερος αλλα απο σημερα μπορει και σχεδον πρωτος
Κοψε τον μπαφο.
Πάντως έριξα ένα ταληράκι για νίκη Ατρόμητου να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα.Κοψε τον μπαφο.
Πάντως έριξα ένα ταληράκι για νίκη Ατρόμητου να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα.
τα ειπαμε απο το πρωιΣυνεληφθη ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που εκανε το μεγαλο κατορθωμα. Αναμενω εκδηλωσεις αλληλεγγυης.
Γιατι σε αυτη τη χωρα αλληλεγγυη απολαμβανουν μονο οι εγκληματιες.
εγω θα ριξω ενα ταληρακι οτι θα το παρει ο ατρομητος.... ;)Πάντως έριξα ένα ταληράκι για νίκη Ατρόμητου να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα.
ακριβως....του ειχαν απαγορεψει την εισοδο στα γηπεδα.....τα ειπαμε απο το πρωι
καθε 2 ωρες να τα λεμε?
τι αλληλεγγυη? παιδι πουτανας ειναι
και τι να το κανω τωρα
αφου ηταν σκαρτο σπερμα δεν επρεπε να μπει μεσα