Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο αγγελος δεν ηρθε φετος στον μπαοκ γιατι με ολα αυτα που εχουν γινει με τα παπαδαρια η προετοιμασια στο αγιο ορος κοστιζει πιο πολυ απο προετοιμασια στο σεεφελντ :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η κίνηση που θα κάνει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή του τίτλου άμεσα ακούει στο όνομα Μάρκες...
πλάκα με κάνεις;

αυτό το γατάκι είναι όπως και ο αγγελάρας.  Για μικρές ομάδες...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο αγγελος δεν ηρθε φετος στον μπαοκ γιατι με ολα αυτα που εχουν γινει με τα παπαδαρια η προετοιμασια στο αγιο ορος κοστιζει πιο πολυ απο προετοιμασια στο σεεφελντ :rockon:

Γεια στο στόμα σου...

Νισάφι πια με τον αριστερό ψάλτη του εσπερινού...

Ο άλλος λέει για αλλαγες στο 20...  Και ο αλέφαντος έκανε στο 13 μία φορά, έβγαλε το γεωργιάδη σε Προοδευτική Ολυμπιακός, τι παει να πει δηλαδή...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πλάκα με κάνεις;

αυτό το γατάκι είναι όπως και ο αγγελάρας.  Για μικρές ομάδες...

καλά εσύ είσαι από αυτούς που ακούνε Κόλκα,Βασιλόπουλο κλπ....Κούδας ο Ιλιεφ,βράχος ο Ντόλπμεργκ και θεός ο Κομίνγκες!...μήπως πήγες και στο αεροδρόμιο όταν ήρθε το βέλος της Ονδούρας Μίλτον Τάισον Νούνιες?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:think:

Συνημμένα

• myphoto13an8.jpg
    myphoto13an8.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ ρε μάγκες ζαλίζομαι ... είναι πολύ ψηλά... :2funny: :2funny: :2funny:

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο...το βιντεάκι βέβαια φτιάχτηκε για την προηγούμενη αγωνιστική... αλλά παραμένει επίκαιρο ακόμα μέχρι και σήμερα... :dancing: :dancing: :dancing:

Πάμε γερά ...πάμε ΠΑΟΚ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Σούπερ Λιγκ 2008-09
Θ Ομάδα   ΑΓ   Β   ΣΥΝΟΛΟ
1      ΠΑΟΚ      5 11 3-2-0 5-1

2    Ολυμπιακός    4 10 3-1-0 8-2

3 Λάρισα    5 10 3-1-1 10-5

4 Σκόντα Ξάνθη    4 9 3-0-1 3-1

5 Εργοτέλης  4 8 2-2-0 6-2

6 ΑΕΚ        4 8 2-2-0 6-4

7      Λεβαδειακός  4 7 2-1-1 3-3

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γαβροι θα πεθανετε, για σενα Παλερμο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πέντε αγωνιστικές:

-η ομάδα είναι αήττητη, κάτι που έχει να συμβεί από το 1991
-έχουμε δεχτεί μόνο 1 γκόλ, κάτι που έχει να συμβεί από τον καιρό του Νώε...
-έχουμε 7 βαθμούς σε 3 ματς εκτός έδρας ενώ πέρυσι είχαμε σύνολο 5
-οι αντίπαλοι κάνουν 1 ευκαιρία + κάτι σουτάκια εκτός περιοχής
- Φέραμε ισοπαλία εκτός και είμαστε στεναχωρημένοι...

και έχω τον παλέρμο και τον κάθε προπονητή της κερκίδας ο οποίος ξεχνάει που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και που είναι τώρα, να μου φωνάζει για τον Σάντος και να αναπολεί τον άγγελάρα

οκ ρε αγγελάκια, δεν κάνω 100 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι όπως θα θέλατε αλλά έχω ομάδα μπετόν και σε ρωτώ:  τί είναι πιο ρεαλιστικό για μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό που θέλετε εσείς ή εγώ;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πέντε αγωνιστικές:

-η ομάδα είναι αήττητη, κάτι που έχει να συμβεί από το 1991
-έχουμε δεχτεί μόνο 1 γκόλ, κάτι που έχει να συμβεί από τον καιρό του Νώε...
-έχουμε 7 βαθμούς σε 3 ματς εκτός έδρας ενώ πέρυσι είχαμε σύνολο 5
-οι αντίπαλοι κάνουν 1 ευκαιρία + κάτι σουτάκια εκτός περιοχής
- Φέραμε ισοπαλία εκτός και είμαστε στεναχωρημένοι...

και έχω τον παλέρμο και τον κάθε προπονητή της κερκίδας ο οποίος ξεχνάει που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και που είναι τώρα, να μου φωνάζει για τον Σάντος και να αναπολεί τον άγγελάρα

οκ ρε αγγελάκια, δεν κάνω 100 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι όπως θα θέλατε αλλά έχω ομάδα μπετόν και σε ρωτώ:  τί είναι πιο ρεαλιστικό για μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό που θέλετε εσείς ή εγώ;

μαζί σου. και στο σημερινό παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο άνετα πέρναμε το μάτς, απο μαλακία δεν έκατσε.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
θα το παρει το ποταμι;
τι θα γινει με τον σβουρα;
ουτε ενα διαστρεμμα ,κατι;
ελα μωρέ, εννοεί το γατί που έπαιξε σε βάζελο γριές και σκουλήκια

αν και για αντικαταστάτης του ίβιτς μου φαίνεται οτι πρέπει...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελα μωρέ, εννοεί το γατί που έπαιξε σε βάζελο γριές και σκουλήκια

αν και για αντικαταστάτης του ίβιτς μου φαίνεται οτι πρέπει...
σπαω το κεφαλι μου και δε μου ερχεται.
ο ιβιτς παλι σερνοταν σημερα.
το πουλι ανεβαινει ψυχολογικα και αυτο ειναι καλο.
στελέ το ονομα με πμ, αν δε θελεις να το γραψεις εδω, να κοιμηυθω, γιατι κόλλησα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
σπαω το κεφαλι μου και δε μου ερχεται.
ο ιβιτς παλι σερνοταν σημερα.
το πουλι ανεβαινει ψυχολογικα και αυτο ειναι καλο.
στελέ το ονομα με πμ, αν δε θελεις να το γραψεις εδω, να κοιμηυθω, γιατι κόλλησα
τα σκουλήκια το βρήκαν...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα σκουλήκια το βρήκαν...
με κουραζεις.

δεν νομιζω οτι χωραει στην ομαδα δευτερος ιδιορρυθμος αφρικανος.
ο μπακαγιοκο, αν και εχει δικαιολογιες, μικρη χρονικα συμμετοχη σε διαφορετικες θεσεις, μεχρι τωρα απογοητευει, ασν και προσωπικα πιστευα οτι θα βοηθησει

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Πως θα έρθει ο Ε ρε παιδιά , 6 μήνες εκτός λόγω τραυματισμού είναι. Εγώ θέλω Χάρη Παπά εκεί.
Σήμερα στην καφετέρεια όπου είδα το ματσάκι , οταν φεύγαμε νόμιζα οτι έφευγα απο Τούμπα με τόσο κόσμο που μαζεύτηκε.
Πάντως φάνηκαν πολύ οι απουσίες Βιερίνια - Σέρτζιο . Δεν έχουμε βάθος στον πάγκο είναι η αλήθεια αλλά αυτα θα διορθωθούν εν καιρώ. Πάμε με Βάζελο τώρα να γουστάρουμε ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΚΟΥΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 4

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
ποιος ειναι ο Ε παληκαρια?
ο μυστικος ΠΡΟΚΤΩΡ 007?
:2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε κοροιδα μπουγατσοκομαδες τι εγινε;;;;;
σταματησατε τα πανηγυρια για το οτι βρεθηκατε στην πρωτη θεση μετα απο 200 χρονια η δεν εχετε παρει ακομα  χαμπαρι οτι ''αποκατασταθηκε '' η ταξη;;;;;;;;;

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
ρε κοροιδα μπουγατσοκομαδες τι εγινε;;;;;
σταματησατε τα πανηγυρια για το οτι βρεθηκατε στην πρωτη θεση μετα απο 200 χρονια η δεν εχετε παρει ακομα  χαμπαρι οτι ''αποκατασταθηκε '' η ταξη;;;;;;;;;

Λουφάξανε όλοι τα κεφάλια μέσα!!!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
ποιον ειπες κοροιδα ρε σπανακοτυροπιτακι?

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο περήφανος λαός του Άρη λέει ότι δεν δέχεται χορηγίες από εταιρίες του κυρίου Βγενόπουλου...Και για αυτό κατηγορεί τις ομάδες που δέχτηκαν χορηγίες από τις εταιρείες του κυρίου Βγενόπουλου ως θυγατρικές και παραρτήματα του Παναθηναϊκού!!!

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
20/09/2008 
:dancing:
Αν και προηγήθηκε μόλις στο 10΄ με ένα εξαιρετικό γκολ του Χαβίτο, ο Αρης ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Ο Κλέιτον στο 19’ και ο Ίβανσιτς στο 26’ με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ Ο Αρης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 66’ με δυνατό σουτ του Ζεντίλ και στις καθυστερήσεις με τον Κόκε που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι συνθέσεις: ΑΡΗΣ: Κέλεμεν, Γιάχιτς (46' Νέτο), Ρομπέρζ, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46' Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Φελίπε (69' Ντελόρτε).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μουν (76' Πετρόπουλος), Σαριέγκι, Μάτος, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης (82' Τζιόλης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Βύντρα, Ιβανσιτς (62' Χριστοδουλόπουλος), Σπυρόπουλος. Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)Κίτρινες: Ρονάλντο, Γκαρσία, Νέτο, Μάτος, Σαριέγκι

Και μετά από 10 μέρες...

Η COSMOTE χορηγός του ΑΡΗ
30/09/2008 
:dancing:

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη σύναψη χορηγίας με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η COSMOTE θα είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Αρης για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ η Θύρα 7 (επισήμων) μετονομάζεται σε Θύρα COSMOTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE θα διαφημίζεται και στις φανέλες της ομάδας των Νέων (Κ-21).   

Η COSMOTE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Απρίλιο του 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να μετεξελιχθεί σε πολυεθνικό όμιλο με παρουσία σε 4 ακόμη χώρες της ΝΑ Ευρώπης: την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την πΓΔΜ και τη Ρουμανία μέσω των θυγατρικών της εταιριών AMC, GLOBUL, COSMOFON και COSMOTE Ρουμανίας αντίστοιχα. Τον Ιούνιο του 2008 το σύνολο των συνδρομητών της COSMOTE στις 5 χώρες παρουσίας της ανέρχεται σε 17,5 εκατ. περίπου, με την πελατειακή της βάση στην Ελλάδα να προσεγγίζει τα 7 εκατ. Σταθερός μοχλός προσέλκυσης νέων συνδρομητών παραμένει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η πλέον επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στη ΝΑ Ευρώπη.

Βασισμένη στο υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και την προϊοντική της γραμμή που ανανεώνεται και επεκτείνεται διαρκώς προκειμένου να καλύψει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών, η COSMOTE ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας. Αυτή η πετυχημένη πορεία συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως άξονες τους Εργαζόμενους, την Υπεύθυνη Λειτουργία, την Αγορά, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Επιπλέον, μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητές της, η εταιρία στηρίζει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις και θεσμούς, στέκεται σταθερά αρωγός σε σημαντικές ενέργειες πολιτισμού και ενισχύει τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:       
Που είναι η περηφάνια σας σκουλήκια...Η προπαγάνδα των σκουληκιών καλά κρατεί...  :2funny: :2funny:

Έχουν να πέσουν χορηγίες...και διπλά στην σκουληκοφολιά...αλλά είπαμε για όλα φταίει ο Ερναντεθ!!! Να φύγει ο προπονητής!!!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:           

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom