doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο αγγελος δεν ηρθε φετος στον μπαοκ γιατι με ολα αυτα που εχουν γινει με τα παπαδαρια η προετοιμασια στο αγιο ορος κοστιζει πιο πολυ απο προετοιμασια στο σεεφελντ
πλάκα με κάνεις;η κίνηση που θα κάνει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή του τίτλου άμεσα ακούει στο όνομα Μάρκες...
ο αγγελος δεν ηρθε φετος στον μπαοκ γιατι με ολα αυτα που εχουν γινει με τα παπαδαρια η προετοιμασια στο αγιο ορος κοστιζει πιο πολυ απο προετοιμασια στο σεεφελντ
πλάκα με κάνεις;
αυτό το γατάκι είναι όπως και ο αγγελάρας. Για μικρές ομάδες...
θα το παρει το ποταμι;Για παρτενερ του Μουσλι? Κάποιον πιο κοντό θέλεις!
Καλύτερα Ε απο μαρκες, πολύ κωλόπαιδο!
Πέντε αγωνιστικές:
-η ομάδα είναι αήττητη, κάτι που έχει να συμβεί από το 1991
-έχουμε δεχτεί μόνο 1 γκόλ, κάτι που έχει να συμβεί από τον καιρό του Νώε...
-έχουμε 7 βαθμούς σε 3 ματς εκτός έδρας ενώ πέρυσι είχαμε σύνολο 5
-οι αντίπαλοι κάνουν 1 ευκαιρία + κάτι σουτάκια εκτός περιοχής
- Φέραμε ισοπαλία εκτός και είμαστε στεναχωρημένοι...
και έχω τον παλέρμο και τον κάθε προπονητή της κερκίδας ο οποίος ξεχνάει που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και που είναι τώρα, να μου φωνάζει για τον Σάντος και να αναπολεί τον άγγελάρα
οκ ρε αγγελάκια, δεν κάνω 100 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι όπως θα θέλατε αλλά έχω ομάδα μπετόν και σε ρωτώ: τί είναι πιο ρεαλιστικό για μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό που θέλετε εσείς ή εγώ;
ελα μωρέ, εννοεί το γατί που έπαιξε σε βάζελο γριές και σκουλήκιαθα το παρει το ποταμι;
τι θα γινει με τον σβουρα;
ουτε ενα διαστρεμμα ,κατι;
σπαω το κεφαλι μου και δε μου ερχεται.ελα μωρέ, εννοεί το γατί που έπαιξε σε βάζελο γριές και σκουλήκια
αν και για αντικαταστάτης του ίβιτς μου φαίνεται οτι πρέπει...
τα σκουλήκια το βρήκαν...σπαω το κεφαλι μου και δε μου ερχεται.
ο ιβιτς παλι σερνοταν σημερα.
το πουλι ανεβαινει ψυχολογικα και αυτο ειναι καλο.
στελέ το ονομα με πμ, αν δε θελεις να το γραψεις εδω, να κοιμηυθω, γιατι κόλλησα
με κουραζεις.τα σκουλήκια το βρήκαν...
ρε κοροιδα μπουγατσοκομαδες τι εγινε;;;;;
σταματησατε τα πανηγυρια για το οτι βρεθηκατε στην πρωτη θεση μετα απο 200 χρονια η δεν εχετε παρει ακομα χαμπαρι οτι ''αποκατασταθηκε '' η ταξη;;;;;;;;;