χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 606
[move]βλεπω να περναμε ανετα τον γαυρο [/move] [move]με την Οπισθεν [/move]
το διόρθωσα αάλλαξε το!Θα σείεται*
Το έσβησα λέμετο διόρθωσα αάλλαξε το!
Ηρθες?Μετα απο πολυ καιρο ειδα αγωνα του ΠΑΟΚ και ευχαρηστιθηκα ματς...ευχαριστουμε το κυριο στραπατσονι που ειχε την φαεινη ιδεα να αντικαταστησει τον βλαχοδημο συνεχιζουμε
ειχαμε και ντερμπυ σημερα στο βικελιδης.....ρουλης με το αγιονερι.....δυσκολο ματς...συγχαρητηριαστους παικτες του αγιονεριου που πηρανε χ στην καυτη εδρα του κλεανθης βικελιδης
Φοβερό ματς στο Βόλλεϋ!
Δειξανε αυτά τα Μαγκάκια πως χάνεις! αλλά με την φανέλλα πάνω της να έχει τονους ιδρώτα για να τους λυγίσουν!
Προχωράμε και ένα είναι σίγουρο ότι το παλατάκι για παρτη σας παλι
[size=70pt]Θα ΣΕΙΕΤΑΙ[/size]
Αδιαφορο ματσακι λαγνε,εχω ανεβει και του χρονου με Τσιωλη θα παω για νεο τρενο,εσυ με τον χοσαδα που εμπλεξες να δουμε που θα πας...Ρε σεις,ειμαι ο Ιγκορ,με την βαλιτσα στο χερι,να μεινω η να φυγω?ειχαμε και ντερμπυ σημερα στο βικελιδης.....ρουλης με το αγιονερι.....δυσκολο ματς...συγχαρητηριαστους παικτες του αγιονεριου που πηρανε χ στην καυτη εδρα του κλεανθης βικελιδης
Αδιαφορο ματσακι λαγνε,εχω ανεβει και του χρονου με Τσιωλη θα παω για νεο τρενο,εσυ με τον χοσαδα που εμπλεξες να δουμε που θα πας...Ρε σεις,ειμαι ο Ιγκορ,με την βαλιτσα στο χερι,να μεινω η να φυγω?
Ε ρε ετσι και περασουν τον γαυρο,τι εχει να γινει...αγαλμα του Ιγκορ εξω απο την τουμπα!Ασε το αεροπλανο
εδω εχουμε πλανο
αλλες 2 φορες τα τελευταια χρονια περασα τον γαυρο αλλα κυπελο δεν ειδα... :S :S :S :SΕ ρε ετσι και περασουν τον γαυρο,τι εχει να γινει...αγαλμα του Ιγκορ εξω απο την τουμπα!
για να ανεβετε κατηγορια μαξιμε πρεπει να γινει οικονομικη εκκαθαριση.....αντε να δουμε γιατι σας βλεπω και του χρονου στην γαμμα.....και θα ειναι ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ε ρε ετσι και περασουν τον γαυρο,τι εχει να γινει...αγαλμα του Ιγκορ εξω απο την τουμπα!