mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
φωνή θα βγαίνει? Θα γαμηθουμε στην Μαλαμω!Πεφτει και τσικνοπεμπτη το ματς Ωρε θα τους κερασουμε 25 εκατοστα λουκανικο! τους γαυρους.
φωνή θα βγαίνει? Θα γαμηθουμε στην Μαλαμω!Πεφτει και τσικνοπεμπτη το ματς Ωρε θα τους κερασουμε 25 εκατοστα λουκανικο! τους γαυρους.
τις επόμενες μέρες θα έχουμε εντάσεις μην το ξεκινάμε από τώρα!
Θα γίνετε βαζελοι !
φωνή θα βγαίνει? Θα γαμηθουμε στηνΜαλαμωΠαλαμω !
τα δεδομενα ειναι τα εξης....με την εικονα που εχει η ομαδα την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν παμε πουθενα......ας ελπισουμε οτι μεχρι τον αγωνα δεν θα εχουμε τραυματισμους αλλους.. ο γαυρος σερνεται..οποιος διαφωνει απλως η δεν ξερει μπαλλα η φορα κοκκινα γυαλια πιστευω οτι στην τουμπα ειτε ετσι ειτε αλλιως αποτελεσμα θα παρουμε....αλλα τα τελευταια χρονια οσες φορες αποκλεισαμε τον γαυρο τον επαναλειπτικο τον ειχαμε στην τουμπα....τωρα η ομαδα καλειται να κανει 2 φορες υπερβαση...θα τα καταφερει;;;;;;;;;;;
αν ο ρομπερτο πνιξει κανα κουνελι οπωε χτες θα χασεις το στοιχημα απο τα αποδυτηρια....ρε φιλε αυτη την στιγμη ουτε 18αδα δεν συμπληρωνω...κατσε να δω ποιους παικτες θα εχω και το ξανασυζηταμεΜπορουμε να βάλουμε ενα στοίχημα τα δυο μας,αμα θελεις...
Εγω λεω οτι δεν θα σκοραρεις θα σε κανενα απο τα δυο παιχνίδια !!!
να ανοιξω το βαιμπερ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ασε τη ΠΑΟΚΑΡΑ υσυχη και φερε καφε...
Καπουτσινο εσπρεσσο γλυκο...
Εχω θεματα,φωτο κλπ....
Ασε τη ΠΑΟΚΑΡΑ υσυχη και φερε καφε...
Καπουτσινο εσπρεσσο γλυκο...
Εχω θεματα,φωτο κλπ....
Ναι βλεπω πολυ δουλεια....Στον ευοσμο ειμαι,εχω δουλεια μεχρι το βραδυ,ασε τους καφέδες και κανε καμια δουλεια!!!
Ναι βλεπω πολυ δουλεια....
Ολη μερα στο ΜΠΟΥ εισαι...
Στειλε πμ με λεπτομερειες...καλησπερα φιλε φακιρη χθες πηρα βιζιτα απο καλιγουλα την πηγα σε ξενοδοχειο περασα καλα
Στειλε πμ με λεπτομερειες...
Εδω ειναι οφ τοπικ...
εχει παθει θλαση αν θυμαμαι καλα παντως σιγουρα ειναι τραυματιαςΡε αυτη η παιχτουρα που ειχατε που μας κερδισε μονος του στον πρωτο γυρο που ειναι;
Ροντριγκεζ αν δεν κανω λαθος.
σε σχημα 3-5-2 θα παραταξει την ομαδα ο τουντορ στο ντερμπι της κυριακης
GK βελιδδης
LW μαλεζας
CDR χατζηισαιας
CDL τζαβελλας
WBR κιτσιου
WBL λεοβατς
MCR χαρισης
MCL τσιμιροτ
AMC πελκας
STR μακ