travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ... νικη εστω και με 1-0 ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ξεπουλήσατε ότι είχατε και δεν είχατε και θες και μεταγραφές ρε τύπεουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ... νικη εστω και με 1-0 ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Περαν του ισπανου οι υπολοιποι στεκονται ανετα για καμια Βεροια (εκει θα παιζουν του χρονου καποιοι).Τελικα,ο,τι και να λετε
καλυτερος "επενδυτης" στον μπαοκ και με διαφορα ηταν ο Ακης.Και παικταραδες και προπονηταρα (Σαντος).Ο Ρωσσος ειναι μια
π...τριχα του Ακη!
Περισυ για να φτασει ουκρανικη ομαδα στον τελικο ΣΦΑΞΑΝΕ τη ναπολι,φετος καθαρα εναντιον του ρωσου προεδρου του ΠΑΟΚ......[size=40pt]ΣΑΠΙΛΑ![/size]
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....Βλέπεις τα μεγέθη είναι ίδια.....
Η διαφορά μεταξύ Νάπολι και ΠΑΟΚ είναι όση η πούτσα ενός πορνοστάρ με το πουλάκι του εγγονού μου που είναι 3 χρονών.
Ξυπνήσρε ρε.....
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....
...φιλος ,μια χαρα απειλει να τσιμπησει τα 3μυρια + των ομιλων...εχουν εξαπολυσει αντιρωσικο εμπαργκο παντου.....ΒΡΩΜΑΕΙ απο χιλιομετρα το πραγμα!Δες το και αντιστροφα ομως, οτι για τον ΠΑΟΚ δε χρειαζεται να κινητοποιηθει κοτζαμ ... μηχανισμος, αφου δεν απειλει να κατακτησει καποιο τροπαιο, οπως η Ναπολι περυσι
..μολις προχτες η φιμπα αφησε την εθνικη ρωσιας εκτος ευρωμπασκετ....και σιγα τον μηχανισμο που στησανε ...δυο κουλους εποπτες στειλανε και ενα ζαβο κορακι.....Ειδε δηλαδη κανεις απο σας το ματς και δεν ειδε τα ΔΥΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΧΕΡΙΑ και τα δυο οφασαιντ τετ α τετ ,που κανανε γαργαρα τα παλιομουνια?...μην τρελαθουμε.....[size=40pt]ΠΛΑΤΙΝΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΠΙΝΕ ΡΟΥΦΟΚΑΒΛΕΤΑ![/size]
Καλα δεν περιμενα και να καταλαβεις τι γραφω ,αφου ειναι φανερο πως δεν νογας ,αλλα γραφεις για να πικαρεις τον ΠΑΟΚ μονο....θα στα κανω 50αρικα ομως μπας και...Καταρχας δεν εχω σχολιασει τιποτα ποδοσφαιρικο ακομα ....Σχολιαζω ξεκαθαρα την αλητικη και μαφιοζικου τυπου οργανωση που εχει στηθει γυρω απο το λαοφιλεστερο αθλημα του πλανητη....Οι τυποι διακινουν απιστευτο χρημα,ανεβοκατεβαζουν αχυρανθρωπους ,στηνουν παραμαγαζα και προωθουν χωρες και ομαδες αναλογα τα κοζια(βλ.περσινα με σιχαμενο γαυρο και ουκρανους)...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δεν εχω σχολιασει ακομα για το χτεσινο ματς ,αλλα αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ μου,ισως εχεις παρει γραμμη πως δεν ελπιζω,δεν φοβαμαι,ειμαι λευτερος ;)...μαθε λοιπον παιχτη πρωτα να καταλαβαινεις τι στον μπουτσο διαβαζεις και μετα γραψε ....Έτσι αντιλαμβάνεσαι το ποδόσφαιρο γιαυτό μια ζωή στην αρχή της σεζόν θα ελπίζεις και στο τέλος θα σου φταίνε αυτοί που ήλπιζες στην αρχή.
Καλα δεν περιμενα και να καταλαβεις τι γραφω ,αφου ειναι φανερο πως δεν νογας ,αλλα γραφεις για να πικαρεις τον ΠΑΟΚ μονο....θα στα κανω 50αρικα ομως μπας και...Καταρχας δεν εχω σχολιασει τιποτα ποδοσφαιρικο ακομα ....Σχολιαζω ξεκαθαρα την αλητικη και μαφιοζικου τυπου οργανωση που εχει στηθει γυρω απο το λαοφιλεστερο αθλημα του πλανητη....Οι τυποι διακινουν απιστευτο χρημα,ανεβοκατεβαζουν αχυρανθρωπους ,στηνουν παραμαγαζα και προωθουν χωρες και ομαδες αναλογα τα κοζια(βλ.περσινα με σιχαμενο γαυρο και ουκρανους)...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δεν εχω σχολιασει ακομα για το χτεσινο ματς ,αλλα αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ μου,ισως εχεις παρει γραμμη πως δεν ελπιζω,δεν φοβαμαι,ειμαι λευτερος ;)...μαθε λοιπον παιχτη πρωτα να καταλαβαινεις τι στον μπουτσο διαβαζεις και μετα γραψε ....
:S τσαμπα εγραφα ....Αγαπητέ μου συμφωνώ ότι υπάρχουν κυκλώματα στο ποδόσφαιρο. Αλλά όσο και μεγάλα να είναι αυτά τα κυκλώματα για να με θίξουνε (σαν οπαδό εννοώ) πρέπει να έχω και την αντίστοιχη ομάδα. Του αντίστοιχου οικονομικού επιπέδου. Τι εννοώ.
Είμαι Ολυμπιακός και κληρώνομαι με την Ρεάλ. Δέκα φορές αν παίξω κρίσιμο παιγνίδι θα χάσω τις 8 τη μία θα χάσω επίσης αν και δεν έπρεπε να χάσω αλλά με φάγανε τα κυκλώματα και την άλλη μια δεν θα χάσω. Πρέπει να με απασχολεί το γιατί θα χάσω τις 8 φορές και όχι τόσο γιατί την μια δεν με αφήσανε. Και φυσικά θα χάσω γιατί δεν είμαι το οικονομικό μέγεθος της Ρεάλ.
Δεν ισχύει στο ποδόσφαιρο η θεωρία του Αλε "έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί βγήτε έχω να τους φάτε..." Ποιοι εμείς οι έντεκα και ποιοι οι άλλοι έντεκα.