Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:νικη εστω και με 1-0 :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ημουν στην 1
το κορακι ειχε αποστολη και την εφερε εις περας εκνευριστηκος
σωστη η Κοκκινη
κατα τα αλλα η ομαδα σας θελει πολλους παικτες
πελκας σκονδρας και σια ουτε για τα νερα

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
o διαιτητής έδειξε μεγάλη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι, ενω το πιο γελοίο ήταν η κίτρινη που εδειξε στον τερματοφύλακα στο 80 ενώ έκανε καθυστέρηση απο το 5.
οι δύο φάσεις που έχασε, μέσα σε 5 μόλις, λεπτά, παραήταν καθαρές για να τις έχασε και τις δύο.
πολυ περίεργη η διαχείριση του ρόστερ, να έχεις κενα και να καθαρίζεις 4-5 παίκτες που μπορούν προσφέρουν παραμονές ευρωπαικού αγώνα.
Ας ελπίσουμε να τους βγει , η ανοησία ότι τους έχει ήδη κλεισμένους ανάξια σχολιασμού.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το ευρωπαϊκό κατεστημένο κυνηγάει το μεγαλείο του μπαοκ.....

Θεε και κύριε τι άλλο θα ακούσουμε!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Και τωρα μεσαστο χωριο θα φατε μια πουτσα αμα τι πουτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Περαν του ισπανου οι υπολοιποι στεκονται ανετα για καμια Βεροια (εκει θα παιζουν του χρονου καποιοι).Τελικα,ο,τι και να λετε
καλυτερος "επενδυτης" στον μπαοκ και με διαφορα ηταν ο Ακης.Και παικταραδες και προπονηταρα (Σαντος).Ο Ρωσσος ειναι μια
π...τριχα του Ακη!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Περαν του ισπανου οι υπολοιποι στεκονται ανετα για καμια Βεροια (εκει θα παιζουν του χρονου καποιοι).Τελικα,ο,τι και να λετε
καλυτερος "επενδυτης" στον μπαοκ και με διαφορα ηταν ο Ακης.Και παικταραδες και προπονηταρα (Σαντος).Ο Ρωσσος ειναι μια
π...τριχα του Ακη!

Με την πρώτη λίγο σοβαρή ομάδα που θα παίξουν θα αρχίσει να γράφει άσχημα το κοντέρ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι λετε κυριοι, δε μας τα λετε καλα εσεις, εγκαθετοι που τα εχετε βαλει με το μεγαλειο του μπαοκ, εγω εμπιστευομαι την "αντικειμενικη, εγκαιρη και εγκυρη" ενημερωση της πολης.......

Συνημμένα

• 20996657.jpg
    20996657.jpg
    296 KB · Εμφανίσεις: 17

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Περισυ για να φτασει ουκρανικη ομαδα στον τελικο ΣΦΑΞΑΝΕ τη ναπολι,φετος καθαρα εναντιον του ρωσου προεδρου του ΠΑΟΚ......[size=40pt]ΣΑΠΙΛΑ![/size]

Βλέπεις τα μεγέθη είναι ίδια.....
Η διαφορά μεταξύ Νάπολι και ΠΑΟΚ είναι όση η πούτσα ενός πορνοστάρ με το πουλάκι του εγγονού μου που είναι 3 χρονών.
Ξυπνήσρε ρε.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Βλέπεις τα μεγέθη είναι ίδια.....
Η διαφορά μεταξύ Νάπολι και ΠΑΟΚ είναι όση η πούτσα ενός πορνοστάρ με το πουλάκι του εγγονού μου που είναι 3 χρονών.
Ξυπνήσρε ρε.....
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος  στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος  στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....

Και τι είναι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μεγάλε για να τον φάνε. Μικρό μικρό μέγεθος είναι. Τι να φοβηθούνε από τον ΠΑΟΚ. Μην φτάσει σε κανένα τελικό? ή ημιτελικό?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
...εσυ τυπε εισαι τελικα εντελως καθυστερημενος  στο μυαλο.....ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το γραφω ΡΕ ΚΑΦΡΕ! ...σκεψου δεν μασησανε να φανε την ΝΑΠΟΛΙ, στον ΠΑΟΚ θα εχουν αναστολες?.....Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....

Δες το και αντιστροφα ομως, οτι για τον ΠΑΟΚ δε χρειαζεται να κινητοποιηθει κοτζαμ ... μηχανισμος, αφου δεν απειλει να κατακτησει καποιο τροπαιο, οπως η Ναπολι περυσι  :rolleyes:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Δες το και αντιστροφα ομως, οτι για τον ΠΑΟΚ δε χρειαζεται να κινητοποιηθει κοτζαμ ... μηχανισμος, αφου δεν απειλει να κατακτησει καποιο τροπαιο, οπως η Ναπολι περυσι  :rolleyes:
...φιλος ,μια χαρα απειλει να τσιμπησει τα 3μυρια + των ομιλων...εχουν εξαπολυσει αντιρωσικο εμπαργκο παντου.....ΒΡΩΜΑΕΙ απο χιλιομετρα το πραγμα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
..μολις προχτες η φιμπα αφησε την εθνικη ρωσιας εκτος ευρωμπασκετ....και σιγα τον μηχανισμο που στησανε ...δυο κουλους εποπτες στειλανε και ενα ζαβο κορακι.....Ειδε δηλαδη κανεις απο σας το ματς και δεν ειδε τα ΔΥΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΧΕΡΙΑ και τα δυο οφασαιντ τετ α τετ ,που κανανε γαργαρα τα παλιομουνια?...μην τρελαθουμε.....[size=40pt]ΠΛΑΤΙΝΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΠΙΝΕ ΡΟΥΦΟΚΑΒΛΕΤΑ![/size]

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
..μολις προχτες η φιμπα αφησε την εθνικη ρωσιας εκτος ευρωμπασκετ....και σιγα τον μηχανισμο που στησανε ...δυο κουλους εποπτες στειλανε και ενα ζαβο κορακι.....Ειδε δηλαδη κανεις απο σας το ματς και δεν ειδε τα ΔΥΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΧΕΡΙΑ και τα δυο οφασαιντ τετ α τετ ,που κανανε γαργαρα τα παλιομουνια?...μην τρελαθουμε.....[size=40pt]ΠΛΑΤΙΝΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΠΙΝΕ ΡΟΥΦΟΚΑΒΛΕΤΑ![/size]

Έτσι αντιλαμβάνεσαι το ποδόσφαιρο γιαυτό μια ζωή στην αρχή της σεζόν θα ελπίζεις και στο τέλος θα σου φταίνε αυτοί που ήλπιζες στην αρχή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Έτσι αντιλαμβάνεσαι το ποδόσφαιρο γιαυτό μια ζωή στην αρχή της σεζόν θα ελπίζεις και στο τέλος θα σου φταίνε αυτοί που ήλπιζες στην αρχή.
Καλα δεν περιμενα και να καταλαβεις τι γραφω ,αφου ειναι φανερο πως δεν νογας ,αλλα γραφεις για να πικαρεις τον ΠΑΟΚ μονο....θα στα κανω 50αρικα ομως μπας και...Καταρχας δεν εχω σχολιασει τιποτα ποδοσφαιρικο ακομα ....Σχολιαζω ξεκαθαρα την αλητικη και μαφιοζικου τυπου οργανωση που εχει στηθει γυρω απο το λαοφιλεστερο αθλημα του πλανητη....Οι τυποι διακινουν απιστευτο χρημα,ανεβοκατεβαζουν αχυρανθρωπους ,στηνουν παραμαγαζα και προωθουν χωρες και ομαδες αναλογα τα κοζια(βλ.περσινα με σιχαμενο γαυρο και ουκρανους)...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δεν εχω σχολιασει ακομα για το χτεσινο ματς ,αλλα αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ μου,ισως εχεις παρει γραμμη πως δεν ελπιζω,δεν φοβαμαι,ειμαι λευτερος  ;)...μαθε λοιπον παιχτη πρωτα να καταλαβαινεις τι στον μπουτσο διαβαζεις και μετα γραψε ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλα δεν περιμενα και να καταλαβεις τι γραφω ,αφου ειναι φανερο πως δεν νογας ,αλλα γραφεις για να πικαρεις τον ΠΑΟΚ μονο....θα στα κανω 50αρικα ομως μπας και...Καταρχας δεν εχω σχολιασει τιποτα ποδοσφαιρικο ακομα ....Σχολιαζω ξεκαθαρα την αλητικη και μαφιοζικου τυπου οργανωση που εχει στηθει γυρω απο το λαοφιλεστερο αθλημα του πλανητη....Οι τυποι διακινουν απιστευτο χρημα,ανεβοκατεβαζουν αχυρανθρωπους ,στηνουν παραμαγαζα και προωθουν χωρες και ομαδες αναλογα τα κοζια(βλ.περσινα με σιχαμενο γαυρο και ουκρανους)...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δεν εχω σχολιασει ακομα για το χτεσινο ματς ,αλλα αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ μου,ισως εχεις παρει γραμμη πως δεν ελπιζω,δεν φοβαμαι,ειμαι λευτερος  ;)...μαθε λοιπον παιχτη πρωτα να καταλαβαινεις τι στον μπουτσο διαβαζεις και μετα γραψε ....

Αγαπητέ μου συμφωνώ ότι υπάρχουν κυκλώματα στο ποδόσφαιρο. Αλλά όσο και μεγάλα να είναι αυτά τα κυκλώματα για να με θίξουνε (σαν οπαδό εννοώ) πρέπει να έχω και την αντίστοιχη ομάδα. Του αντίστοιχου οικονομικού επιπέδου. Τι εννοώ.
Είμαι Ολυμπιακός και κληρώνομαι με την Ρεάλ. Δέκα φορές αν παίξω κρίσιμο παιγνίδι θα χάσω τις 8 τη μία θα χάσω επίσης αν και δεν έπρεπε να χάσω αλλά με φάγανε τα κυκλώματα και την άλλη μια δεν θα χάσω. Πρέπει να με απασχολεί το γιατί θα χάσω τις 8 φορές και όχι τόσο γιατί την μια δεν με αφήσανε. Και φυσικά θα χάσω γιατί δεν είμαι το οικονομικό μέγεθος της Ρεάλ.
Δεν ισχύει στο ποδόσφαιρο η θεωρία του Αλε "έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί βγήτε έχω να τους φάτε..." Ποιοι εμείς οι έντεκα και ποιοι οι άλλοι έντεκα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ μου συμφωνώ ότι υπάρχουν κυκλώματα στο ποδόσφαιρο. Αλλά όσο και μεγάλα να είναι αυτά τα κυκλώματα για να με θίξουνε (σαν οπαδό εννοώ) πρέπει να έχω και την αντίστοιχη ομάδα. Του αντίστοιχου οικονομικού επιπέδου. Τι εννοώ.
Είμαι Ολυμπιακός και κληρώνομαι με την Ρεάλ. Δέκα φορές αν παίξω κρίσιμο παιγνίδι θα χάσω τις 8 τη μία θα χάσω επίσης αν και δεν έπρεπε να χάσω αλλά με φάγανε τα κυκλώματα και την άλλη μια δεν θα χάσω. Πρέπει να με απασχολεί το γιατί θα χάσω τις 8 φορές και όχι τόσο γιατί την μια δεν με αφήσανε. Και φυσικά θα χάσω γιατί δεν είμαι το οικονομικό μέγεθος της Ρεάλ.
Δεν ισχύει στο ποδόσφαιρο η θεωρία του Αλε "έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί βγήτε έχω να τους φάτε..." Ποιοι εμείς οι έντεκα και ποιοι οι άλλοι έντεκα.
:S τσαμπα εγραφα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom