Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
:S τσαμπα εγραφα ....

Άντε πάλι να στο κάνω λιανά. Αν ο πρόεδρός μου, μου πουλάει ότι καλλίτερο βγάζει η ομάδα κάθε χρόνο, τα κυκλώματα μου φταίνε που δεν προχωράω όπως θέλω ? Ο Πλατινί μου φταίει επειδή με αδίκησαν σε ένα παιγνίδι? Εγώ φταίω (η ομάδα μου δηλαδή) που θέλει να μείνω σε αυτό το επίπεδο που είμαι.
Δηλαδή τα κυκλώματα στείλανε τους Ουκρανούς στην τελικό του Γιουρώπα?
Κάποτε πρέπει να μάθουμε να μην μας φταίνε όλο οι άλλοι φιλαράκο. Να κοιτάμε και τον καθρέφτη......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Άντε πάλι να στο κάνω λιανά. Αν ο πρόεδρός μου, μου πουλάει ότι καλλίτερο βγάζει η ομάδα κάθε χρόνο, τα κυκλώματα μου φταίνε που δεν προχωράω όπως θέλω ? Ο Πλατινί μου φταίει επειδή με αδίκησαν σε ένα παιγνίδι? Εγώ φταίω (η ομάδα μου δηλαδή) που θέλει να μείνω σε αυτό το επίπεδο που είμαι.
Δηλαδή τα κυκλώματα στείλανε τους Ουκρανούς στην τελικό του Γιουρώπα?
Κάποτε πρέπει να μάθουμε να μην μας φταίνε όλο οι άλλοι φιλαράκο. Να κοιτάμε και τον καθρέφτη......
αρα το ποδοσφαιρο ειναι αγγελικα πλασμενο...δεν υπαρχει παραγκα και παιζουμε11 εναντιον 11....θα σου το πω οσο πιο κομψα γινεται...η ονειροβατεις η τρολλαρεις ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αρα το ποδοσφαιρο ειναι αγγελικα πλασμενο...δεν υπαρχει παραγκα και παιζουμε11 εναντιον 11....θα σου το πω οσο πιο κομψα γινεται...η ονειροβατεις η τρολλαρεις ....

Δεν είπα κάτι τέτοιο αγαπητέ. Δηλαδή στην Ισπανία που ο τίτλος πάει μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελώνα η παράγκα φταίει. Εκεί είναι αγγελικά πλασμένο το πρωτάθλημα? Όταν αυτές έχουν μπάτζετ 150.000.000 η παράγκα φταίει για την Λεβάντε που δεν παίρνει πρωτάθλημα. Μην τρελλαθούμε τελείως.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν είπα κάτι τέτοιο αγαπητέ. Δηλαδή στην Ισπανία που ο τίτλος πάει μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελώνα η παράγκα φταίει. Εκεί είναι αγγελικά πλασμένο το πρωτάθλημα? Όταν αυτές έχουν μπάτζετ 150.000.000 η παράγκα φταίει για την Λεβάντε που δεν παίρνει πρωτάθλημα. Μην τρελλαθούμε τελείως.
στο ισπανικο πρωταθλημα και η ρεαλ και η μπαρτσελλονα εχουν το δικαιωμα να χασουνε στο ελληνικο πρωταθλημα ο ολυμπιακος; ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και στην Ιταλία που κάποτε η Μίλαν και η Ίντερ γαμούσαν και έδερναν αγγελικά ήταν το πρωτάθλημα? Όμως όταν σταμάτησαν τα λεφτά να υπάρχουν αγωνίζονται να βγούν Ευρώπη.
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο επενδύεις και ευελπιστείς να ανέβεις επίπεδο. Αλλοιώς απλά κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η γιουβεντους για ποιο λογο επαισε στην γ εθνικη;;;;;;επειδη ο προεδρος της δεν εβαζε λεφτα;;;;;;;;;;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
στο ισπανικο πρωταθλημα και η ρεαλ και η μπαρτσελλονα εχουν το δικαιωμα να χασουνε στο ελληνικο πρωταθλημα ο ολυμπιακος; ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πρώτα θα κάνεις το αντίστοιχο περίπου μπάτζετ και μετά θα αρχίσει να σε απασχολεί το άλλο θέμα. Αλλοιώς κοροϊδεύεις τον οπαδό σου σαν διοίκηση. Αυτό ισχύει για όλους μας. Με το μπάτζετ που είχε ο ΠΑΟΚ πέρυσι η παράγκα του έφτεγε? Ήταν η χαρά της επαρχίας και δεν έφτεγε η διοίκηση που δεν έκανε καλές επιλογές αλλά η παράγκα.......

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
η γιουβεντους για ποιο λογο επαισε στην γ εθνικη;;;;;;επειδη ο προεδρος της δεν εβαζε λεφτα;;;;;;;;;;

Εγώ να πάω μαζί σου. Άντε και ρίχνουμε τον Ολυμπιακό στην Γ΄. Σε τρία χρόνια πάλι στην Α θα είναι και σε τέσσερα χρόνια πάλι θα παίρνει πρωτάθλημα συνέχεια (όπως γίνεται τώρα στην Ιταλία με τη Γιούβε). Γιατί δεν θέλεις να το καταλάβεις.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αυτή τη στιγμή δίνουνε στον Μαρινάκη 6 μύρια για τον Μαζουάκου και λέει όχι. Μαλάκες είναι οι ξένοι που τα δίνουν. Πιστεύω όχι. Εσένα όλη η ομάδα αν πουληθούν στο εξωτερικό όλοι οι παίκτες, θα πάρεις 6 μύρια?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγώ να πάω μαζί σου. Άντε και ρίχνουμε τον Ολυμπιακό στην Γ΄. Σε τρία χρόνια πάλι στην Α θα είναι και σε τέσσερα χρόνια πάλι θα παίρνει πρωτάθλημα συνέχεια (όπως γίνεται τώρα στην Ιταλία με τη Γιούβε). Γιατί δεν θέλεις να το καταλάβεις.
δεν ειπα να πεσει ο γαυρος...αν και θα το ηθελα...απλα η καραμελλα καντε ομαδα και μετα χτυπηστε τον γαυρο ειναι παπαριες.....απλα επειδη καταλαβαινεις οτι εχω δικιο γι αυτο συμφωνεις επι της ουσιας γι αυτα που λεω :grin: :grin: :grin: :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
δεν ειπα να πεσει ο γαυρος...αν και θα το ηθελα...απλα η καραμελλα καντε ομαδα και μετα χτυπηστε τον γαυρο ειναι παπαριες.....απλα επειδη καταλαβαινεις οτι εχω δικιο γι αυτο συμφωνεις επι της ουσιας γι αυτα που λεω :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπόθεση εργασίας κάνω αν κατάλαβες καλά.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και στην Ιταλία που κάποτε η Μίλαν και η Ίντερ γαμούσαν και έδερναν αγγελικά ήταν το πρωτάθλημα? Όμως όταν σταμάτησαν τα λεφτά να υπάρχουν αγωνίζονται να βγούν Ευρώπη.
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο επενδύεις και ευελπιστείς να ανέβεις επίπεδο. Αλλοιώς απλά κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας

Η Ιντερ εβαζε για χρονια πολλα λεφτα και επαιρνε ενα παπαρι, τα σερι πρωταθληματα και το τσου-λου τα πηρε οταν το χρημα που εβαζε ειχε στρατηγικο προσανατολισμο και ορθη διαχειριση,εδω το τζαμπατζιλικι το βαφτιζουμε πλανο πενταετιας και χτισιμο ομαδας  :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δηλαδη να υποθεσω οτι τα τελευταια13 πρωταθληματα που πηρατε τα πηρατε με την αξια σας... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Ιντερ εβαζε για χρονια πολλα λεφτα και επαιρνε ενα παπαρι, τα σερι πρωταθληματα και το τσου-λου τα πηρε οταν το χρημα που εβαζε ειχε στρατηγικο προσανατολισμο και ορθη διαχειριση,εδω το τζαμπατζιλικι το βαφτιζουμε πλανο πενταετιας και χτισιμο ομαδας  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαζί σου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom