Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS , όπως λέει και το nickname σου πρέπει να έχεις πολύ άγνοια... Άνοιξε κανενα ράδιο στην πόλη και θα καταλάβεις οτι  η πλειοψηφία των παοκτσήδων είναι αρνητική με τη μεταγραφή του Μελίση στο Βάζελο. Οπότε αυτο που λες οτι τον βγάλαμε άχρηστο επειδή έφυγε είναι μάλλον παπαρολογίες. Αλλωστε κατι τέτοια μόνο εσείς τα κάνετε( βλέπε Ίβιτς,Χαλκιά,Μπάγιεβιτς )

Πάμε παρακάτω. Λες οτι ο Ζαγοράκης έκανε κολοτούμπα επειδή ο κόσμος έβγαινε και έλεγε οτι ο Μελίσης δεν πωλείται. Να σου ξεκαθαρίσω όμως οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επαγγελματίες οπαδούς σαν την ομαδούλα σου. Άλλο ο κόσμος και άλλο ο Ζαγόρ. Και απο την στιγμή που είχε κάνει τη δηλωσει την οποία σας την έχουμε πει 1231343 φορές "ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ" δε νομίζω πως ειδικά εσύ έχεις το δικαίωμα να μιλάς για κολοτούμπα. Αλλά είπαμε ούτε ο Γκέμπελς δε μπορεί να σας φτάσει στην προπαγάνδα.

Κάτι τελευταίο , πράγματι είχα μπει στο site του σουπερ 3 και με κράζατε στο σκουλικοθρεντ. Τώρα που εκανες copy/paste το άρθρο αυτό που ουτε οι παοκτσήδες δεν διαβάζουν πλέον πόσο υποκριτής μπορεί να είσαι ? Να κράζεις κάποιον για κατι ενω κάνεις κι εσυ το ίδιο.
μαλλον δε ξερεις που παν τα 4,αυτο αριβως προσπαθω να σας πω,οτι απο χθες που ανακοινωθηκε ακουω συνεχεια αρνητικες κριτικες απο τον κοσμο,μονο εδω καποιοι συνεχιζουν να υμνουν το ζαγορακη και να λεν οτι ο μελισσης τωρα εγινε παιχτης της σειρας(δες κα λιγο παραπανω,διαβαζε λιγο πριν αρχισεις να αραδιαζεις βλακειες).Την δηλωση τη θυμαμαι,οπως ομως θυμαμαι και το οτι μετα τον λαζαρο λεγατε πως δεν υπαρχει περιπτωση πωλησης μελισση,τοτε που σας ανοιγαμε τα ματια για το τηλ.ραντεβου Αντωνιου-ΓΧ κι εσεις κανατε πως δεν ακουσατε τιποτα.Οσο για το αρθρο,δε υπαρχει σε καμια οπαδικη εφημεριδα(σαν τον σουπερ3 που δε χανετε τευχος)αλλα στο μετροσπορτ,κι εν πασει περιπτωση υπαρχει και η περιεργια πως θα καλυψει το θεμα η πλευρα σας.Εδω καποιος απο σας βγηκε και αμφισβητησε το αν το φιλικο της Βερντερ με Αρη ηταν το τελευταιο τους η οχι,τρεχα γυρευε δηλαδη,ο αλλος ειχε παραθεσει τους παιχτες της Βερντερ που δεν επαιζαν θαρρεις και ηταν ο τελικος του Ουεφα.Κι αντι να λες χαζομαρες,σαν αντρας πες μας τη γνωμη σου για το αν ξεπουληθηκε η ομαδουλα σου και εγινε επισημο παραρτημα,οπως οι ΙΔΙΟΙ οι οπαδοι σας λεγανε χθες.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
μαλλον δε ξερεις που παν τα 4,αυτο αριβως προσπαθω να σας πω,οτι απο χθες που ανακοινωθηκε ακουω συνεχεια αρνητικες κριτικες απο τον κοσμο,μονο εδω καποιοι συνεχιζουν να υμνουν το ζαγορακη και να λεν οτι ο μελισσης τωρα εγινε παιχτης της σειρας(δες κα λιγο παραπανω,διαβαζε λιγο πριν αρχισεις να αραδιαζεις βλακειες)...

Μάλλον εσύ είσαι ο βλάκας και οχι εγώ. Εγω προσπαθω να σου αποδειξω οτι η πλειοψηφία του κόσμου δε τρώει κουτοχορτο και εσυ μου μιλάς μεμονωμένα για κάποια άτομα εδώ μέσα.
Για τα υπολοιπα περι Αντωνίου-ΓΧ και πώληση Μελίση αφου κατάλαβες οτι είπες μλκιες περι κολοτούμπας Ζαγοράκη βλεπω τα γύρισες τώρα.
Και εσείς στο φιλικό με την Πόρτο τα ίδια κάνατε. Λέγατε οτι έπαιξε με τα δεύτερα. Οτι κανατε εσεις κανανε και οι δικοι μας. Μαλακία βέβαια αλλα τεσπα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μάλλον εσύ είσαι ο βλάκας και οχι εγώ. Εγω προσπαθω να σου αποδειξω οτι η πλειοψηφία του κόσμου δε τρώει κουτοχορτο και εσυ μου μιλάς μεμονωμένα για κάποια άτομα εδώ μέσα.
Για τα υπολοιπα περι Αντωνίου-ΓΧ και πώληση Μελίση αφου κατάλαβες οτι είπες μλκιες περι κολοτούμπας Ζαγοράκη βλεπω τα γύρισες τώρα.
Και εσείς στο φιλικό με την Πόρτο τα ίδια κάνατε. Λέγατε οτι έπαιξε με τα δεύτερα. Οτι κανατε εσεις κανανε και οι δικοι μας. Μαλακία βέβαια αλλα τεσπα...
σε διαβεβαιω πως ουτε που θυμαμαι ποσο ελειξε το φιλικο σας με Πορτο,θα το θυμομουν αν το σκορ ξεπερνουσε τα 7,το περσινο σας ρεκορ.Σιγα μη κατσω να ασχοληθω κιολας ποιοι παιξαν και ποιοι οχι...Οταν λες εσεις,θα διευκρινιζεις ποιοι εμεις,αυτοι που γραφουμε εδω μεσα η αυτοι που μιλαν στα ραδια?.Συνεχιζεις να φερεσαι αδερφιστικα και να μην αναφερεις την προσωπικη σου γνωμη,οσο για τις κωλοτουμπες,μια ματια να ριξει κανεις στα 2 θρεντ καταλαβαινει ποιος κανει τουμπες αλα Επαλε και ποιος οχι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και κατι αλλο,η μεγαλη κωλοτουμπα ζαγορακη δεν ειναι η δηλωση του περι πωλησεων αλλα ο τροπος με τον οποιον εγιναν αυτες οι 2 πωλησεις(σε 2 δοσεις απο το φοβο να τον παρετε με τις ντοματες)και ο χρονος που ανακοινωθηκε η δευτερη.Για αυτο αλλωστε οπως κι εσυ ο ιδιος ομολογεις,ο κοσμος εξω αποδοκιμασε αυτη τη μεταγραφη δικαιωνοντας ολους εμας.

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το thread να αλαξει ονομα σε Παραρτημα Του ΠΑΟ για ΠΑΝΤΑ!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
νααααααααααααα τα
met-art_as_214_5.jpg

στρινγκακια με το σημα της παοκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε γιατρε αδικο εχω?μεταγραφες χορηγιες σε λιγο θα κανετε και την φανελα πρασινη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
με Γκαγκατση,Βγενοπουλο η σεζον σωθηκε και φετος.Μηπως ο γνωστος-αγνωστος επιχειρηματιας που συνδραμει οικονομικα εχει επιθετο που αρχιζει απο Βγ...?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι ρε γιατρε αδικο εχω?μεταγραφες χορηγιες σε λιγο θα κανετε και την φανελα πρασινη
εγω ειμαι απο τους αλλους μη με προσβαλεις, δεν εμαθες τα νεα μετρα; το γηπεδο θα ονομαστει ΛΕΩΦΟΡΟΣ λαμπρακη η ονομασια παο(κ) και η φανελα πρασσινο μαυρο
doriti δεν υπαρχουν τετοια στρινγκ τους πηρανε και τα σωβρακα σε αυτατ θα κολησουνε;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω ειμαι απο τους αλλους μη με προσβαλεις, δεν εμαθες τα νεα μετρα; το γηπεδο θα ονομαστει ΛΕΩΦΟΡΟΣ λαμπρακη η ονομασια παο(κ) και η φανελα πρασσινο μαυρο
doriti δεν υπαρχουν τετοια στρινγκ τους πηρανε και τα σωβρακα σε αυτατ θα κολησουνε;
απο πισω παντως εχει την δικεφαλη κοτα,οταν ποσταρει ο πλεζουρ την πισω οψη θα το δειτε :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειχα μια φωτο με ενα ψημενο κοτοπουλο που καποιος παει να χωσει το καυλι του να την βρω να τη ποσταρω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λίγες σκέψεις:
-Είσαι διαχειριστής σε μία Α.Ε  (εν προκειμένου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

-Εχεις ένα πολύ αξιόλογο προϊόν το οποίο μπορείς να το κρατήσεις 1,5 χρόνο ακόμη, εκ των οποίων σε 1 χρόνο μπορεί να σου φύγει.

-Εχεις φτιάξει μία ικανότατη γραμμή άμυνας στην  οποία αυτός περισσεύει (1ος αναπληρωματικός).

-Εχεις μία προσφορά για τον παίχτη με ποσό που θεωρείς οτι είναι αρκετά ανώτερο της αξίας του.  Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή σε θέση που έχεις έλλειψη

-Ο αθλητής έχεις συμβόλαιο 150 χιλ και το άλλο σωματείο μπορεί να του δώσει πολλά περισσότερα (συγκεκριμένα του έδωσε 400)

Και σε ρωτάω εγώ εξυπνάκια που ειρωνεύεσαι:

[size=20pt]ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;[/size]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Λίγες σκέψεις:
-Είσαι διαχειριστής σε μία Α.Ε  (εν προκειμένου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

-Εχεις ένα πολύ αξιόλογο προϊόν το οποίο μπορείς να το κρατήσεις 1,5 χρόνο ακόμη, εκ των οποίων σε 1 χρόνο μπορεί να σου φύγει.

-Εχεις φτιάξει μία ικανότατη γραμμή άμυνας στην  οποία αυτός περισσεύει (1ος αναπληρωματικός).

-Εχεις μία προσφορά για τον παίχτη με ποσό που θεωρείς οτι είναι αρκετά ανώτερο της αξίας του.  Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή σε θέση που έχεις έλλειψη

-Ο αθλητής έχεις συμβόλαιο 150 χιλ και το άλλο σωματείο μπορεί να του δώσει πολλά περισσότερα (συγκεκριμένα του έδωσε 400)

Και σε ρωτάω εγώ εξυπνάκια που ειρωνεύεσαι:

[size=20pt]ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;[/size]
Γινεσαι παραρτημα,πουλας εναν καλο,πολυσυνθετο παιχτη που περυσι σου εσωσε τη σεζον μια που βουλωνε ολες τις τρυπες και ειναι και μια ανασα απο Εθνικη,παιρνεις εναν μετριο αμυντικο ΔΑΝΕΙΚΟ για 2 χρονια,συναλασσεσαι με την ιδια ομαδα και δινεις επιπλεον τροφη να σε κατηγορουν.Τελος,διασπας το πακετο των περηφανων πωλησεων σε 2 δοσεις για να μη σε κυνηγαν.Και αν εχεις φαει το παραμυθι οτι το κας ειναι 2 μυρια καθεσαι και πανηγυριζεις κι απο πανω...

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
και κατι αλλο,η μεγαλη κωλοτουμπα ζαγορακη δεν ειναι η δηλωση του περι πωλησεων αλλα ο τροπος με τον οποιον εγιναν αυτες οι 2 πωλησεις(σε 2 δοσεις απο το φοβο να τον παρετε με τις ντοματες)και ο χρονος που ανακοινωθηκε η δευτερη.Για αυτο αλλωστε οπως κι εσυ ο ιδιος ομολογεις,ο κοσμος εξω αποδοκιμασε αυτη τη μεταγραφη δικαιωνοντας ολους εμας.

Με αυτά που γράφεις τώρα αλλουνου τα επιχειρήματα είναι επιπέδου PANINI.. Μηπως θες να κάτσω να σου εξηγησω κιόλας τι σημαίνει κωλοτούμπα ? Δηλαδή αν τους έδινε και τους 2 μαζί χωρίς να φέρει πρώτα Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία δε θα ήταν κωλοτούμπα ? Απλά το έπαιξε πιο επικοινωνιακά.
Δε σε είδα όμως λες τα ίδια και για τον πρόεδρο σου με την υποθεση Αβρααμ. Αντιθέτως μιλήσατε περι προδοσίας και πράσινα αλογα... Ρίζο με λένε και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε.

Και εσύ δωρητη μουνοσπέρματος καμιά δουλεια δεν έχεις να κανεις ? Ολη μέρα τριγυρνας στα θρεντ των υπολοιπων ομάδων και παπαρολογείς. Αντε σοβαρέψου λίγο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με αυτά που γράφεις τώρα αλλουνου τα επιχειρήματα είναι επιπέδου PANINI.. Μηπως θες να κάτσω να σου εξηγησω κιόλας τι σημαίνει κωλοτούμπα ? Δηλαδή αν τους έδινε και τους 2 μαζί χωρίς να φέρει πρώτα Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία δε θα ήταν κωλοτούμπα ? Απλά το έπαιξε πιο επικοινωνιακά.
Δε σε είδα όμως λες τα ίδια και για τον πρόεδρο σου με την υποθεση Αβρααμ. Αντιθέτως μιλήσατε περι προδοσίας και πράσινα αλογα... Ρίζο με λένε και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε.

Και εσύ δωρητη μουνοσπέρματος καμιά δουλεια δεν έχεις να κανεις ? Ολη μέρα τριγυρνας στα θρεντ των υπολοιπων ομάδων και παπαρολογείς. Αντε σοβαρέψου λίγο
φυσικα και πρεπει να μου εξηγησεις γιατι εσυ ξερεις καλυτερα...τελικα δεν ξεκαθαρισες εισαι υπερ η κατα?Πες τη γνωμη σου,μη ντρεπεσαι,θα καταλαβουμε...Οσο για τον Αβρααμ το κουρασαμε,το ειπαμε μια,δυο,ποσες φορες θες να τ'ακουσεις για να το εμπεδωσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom