Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εσυ τι εκανες διελυσες τον πιερικο; ηταν ολοι οι πρωτοκλασατοι η επαιζε με ρεζερβες;
οπως βλεπεις παλερμο καποιοι δικοι σας συνεχιζουν να ασχολουνται ακομη και με τα φιλικα του Θεου.
να παρουσιαστεις αυριο μπροστα στον παλερμο με τον κηδεμονα σου...Απλος εβαλα καποια πραγματα στην θεση τους ....
να παρουσιαστεις αυριο μπροστα στον παλερμο με τον κηδεμονα σου...
call me μπαρμπα please!Ενταξι θειο,θα παω με τον μπαμπα μου !!!
call me μπαρμπα please!
σκετο θα ηταν ο.κ,σεβασμος στους μεγαλυτερους ετσι ανηψιε?Σκετο μπαρμπα η και Σταθη ;
σκετο θα ηταν ο.κ,σεβασμος στους μεγαλυτερους ετσι ανηψιε?
σιγα μη ειπε πιασε μια τζατζικι ακομα εκτος και αν ηρθανε 2 συνονοματοι γιατι αυτος που ειδα εγω ειπε ειμαι μετριος παιχτης και δεν ξερω γρι απο Ελληνικο τοπιΠάμπλο Γκαρσία υποδοχή....
Η πρώτη του δήλωση...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ καραισκάκη...
[youtube=425,350]11nMLZft5Cw&eurl=[video]http://www.paokmania.gr/content/view/720/44/[/youtube[/video]]
Λάθος κατάλαβες, είπε "είμαι μέτριος παίχτης μπροστά στο Νεμπεγλέρα και τον Μπατιόν"σιγα μη ειπε πιασε μια τζατζικι ακομα εκτος και αν ηρθανε 2 συνονοματοι γιατι αυτος που ειδα εγω ειπε ειμαι μετριος παιχτης και δεν ξερω γρι απο Ελληνικο τοπι
δροσιαααααααα φυσαει το Air CopunterΛάθος κατάλαβες, είπε "είμαι μέτριος παίχτης μπροστά στο Νεμπεγλέρα και τον Μπατιόν"
Ωρε γλέντια που έρχονται