Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Ενα πράγμα θα πω που μου έχει διδάξει η Ζωή! Ναι! Τώρα έχουμε Μαύρες Μέρες!
Έρχονται και Καλύτερες Μέρες!
Σηκωνουμε το κεφάλι και κοιτάμε ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
...και μολις παρακολουθησατε μια δηλωση οπαδου του παοκ στις 15 Νοεμβριου 1991  :-*

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φιλοι Παοκτζηδες μιας και ερχεται το ντερμπυ και βλεπω μια αυξημενη αναταραχη στις ταξεις τοω οπαδων του Παοκ.
Δεν εχουν νοημα οι  κανιβαλισμοι.
Ο Οσφπ ειναι αληθεια πως τα τελευταια χρονια εχει τα <γκεμια> (το πιστευουν δε το πιστευουν οι φιλοι του Οσφπ)
Δεν υπαρχει νοημα να τραμπουκισεις,υπαρχουν αλλα πιο σοβαρα πραγματα.
Υπηρξα και εγω καποτε σε εισαγωγικα λιγο τραμπουκος και βλεπωντας τωρα μετα απο καποια χρονια βλεπω τη τοτε ανισορροπια μου και ηληθιοτητα μου.

Το ξερω ατομα χωρις στον ηλιο μοιρα δε μπορουν να συγκρατηθουν.Ειδικα κατω και απο την επιρροια ουσιων.
Αλλα τουλαχιστον εσεις οι καποιοι πιο νορμαλ συγκρατηθειτε και συγκρατηστε τους.

Γραφω λες και κανω πολεμικο ρεπορταζ. :grin:
Αν και η γνωμη μου ειναι πως δε θα γινει απολυτως τιποτα.

Πης :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μανααααααααααααα....8/2 μην με περιμενεις σπιτι..εχουμε πολεμο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:σημερα απο πολυ νωρις ηχησαν τα τυμπανα του πολεμου εξω απο τα εκδοτηρια της τουμπας......μιλουνια....ασπρομαυρα.......το πως καταφερα να βρω εισητηριο...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:θα εχει γουστο ...πολυ....αντε να δουμε...σοι καταλαβαν καταλαβαν ;) ;) ;) ;) ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χτες εμφανιστηκε ο μποκα...αργα ως συνηθως... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
μανααααααααααααα....8/2 μην με περιμενεις σπιτι..εχουμε πολεμο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:σημερα απο πολυ νωρις ηχησαν τα τυμπανα του πολεμου εξω απο τα εκδοτηρια της τουμπας......μιλουνια....ασπρομαυρα.......το πως καταφερα να βρω εισητηριο...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:θα εχει γουστο ...πολυ....αντε να δουμε...σοι καταλαβαν καταλαβαν ;) ;) ;) ;) ;)
Τα Τύμπανα ηχησαν απο την ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ και την Εγνατία Οδο :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με το δεξι εξτρεμ τι εγινε τυποι?  :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.009
Πόντοι
5.006
Μπουχο πέσανε τα τειχη με το δεξι εξτρέμ.. :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Paok/article216296.ece/BINARY/w620/677638_b.jpg[/img[/URL]]

[b]Υ.γ.: ΠΑΟΚ είναι Μονο ο Λαος του! Αυτός και μονο βρίσκεται Πάντου και Παντα!
Και στα Εύκολα και στα Δύσκολα. Αυτός που γεννάει οπαδούς απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ!!![/b]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom