xatzikos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Το μπάσκετ αδέρφια..Στηρίξτε το...Αξίζουν πολλά... Και δεν είμασταν ποτέ δίπλα τους.. Καιρός να γίνει..Διαρκείας ΟΛΟΙ...
τι λες ρε φιλαρακι....εποχες γουμενου-μπατμαν με 1000-1500 ατομα στην τουμπα το μπασκετ μας κρατησε.......παντως εδω και αρκετα χρονια δεν το στηριζουμε οσο θα επρεπε.....Το μπάσκετ αδέρφια..Στηρίξτε το...Αξίζουν πολλά... Και δεν είμασταν ποτέ δίπλα τους.. Καιρός να γίνει..Διαρκείας ΟΛΟΙ...
Εγω μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια που εχεις μια πολυ καλη ομαδα, με το μπατζετ που εχουν. Ολα και ολοι πληρωνονται. Χρεη, ειδικα.. Κ οπως ειπες, δεν το στηριζουμε αρκετα. Ειναι δυνατον? Το καλυτερο γηπεδο μπασκετ, στην Ελλαδα εχουμε. Και ειναι αδειο μονιμως.
φιλαρακι ποτε δεν ειμουν οπαδος του μπασκετ.....την μια τον ακουμπησε στην πλατη την αλλη του αγγιξε τον κωλο .....μου αρεσουν πιο ανδρικα αθληματα οπως το ποδοσφαιρο η να βλεπω ραγκπι.....αλλα οπως ειπα το μπασκετ κρατησε τον κοσμο στα δυσκολα.. :S :SΕγω μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια που εχεις μια πολυ καλη ομαδα, με το μπατζετ που εχουν. Ολα και ολοι πληρωνονται. Χρεη, ειδικα.. Κ οπως ειπες, δεν το στηριζουμε αρκετα. Ειναι δυνατον? Το καλυτερο γηπεδο μπασκετ, στην Ελλαδα εχουμε. Και ειναι αδειο μονιμως.
Να λειπει καλυτερα ....οπως ειναι τωρα 1000 φορες καλυτερα ειναι....αυτα εχουμε αυτα δινουμε...οσοι πιστοι προσερχονται ...ουτε για τον λεφτα προεδρα, ουτε για τον παιχταρα των εκατομμυριων-γυρολογο.....ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ...Η ομαδα μπασκετ ειναι πλεον συμβολο....ουτε ποδοσφαιρο ουτε η ξεφτιλα του βολευ...Συμφωνώ...Στήριξη μηδέν σε μια ομάδα που υπερέβαλλε εαυτό φέτος και ήταν ομάδα μοντέλο αναφορικά με το μπάτζετ της...Δυστυχώς τύπε αν δεν πάρει κάποιος τύπου Σαββίδη το μπάσκετ μπας και μπει σφήνα στους άλλους 2 κόσμο δεν θα δεις...Εδω δεν πατάνε απο τους αλλους 2 που πέφτουν και τα φράγκα...Δεν υπάρχει ενδιαφέρον
Δεν εχουμε μπασκετικο λαο σαν το αρηθ ρε παιδια χαλαρωστε επιτελουςΝα λειπει καλυτερα ....οπως ειναι τωρα 1000 φορες καλυτερα ειναι....αυτα εχουμε αυτα δινουμε...οσοι πιστοι προσερχονται ...ουτε για τον λεφτα προεδρα, ουτε για τον παιχταρα των εκατομμυριων-γυρολογο.....ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ...Η ομαδα μπασκετ ειναι πλεον συμβολο....ουτε ποδοσφαιρο ουτε η ξεφτιλα του βολευ...
εχουμε και δουλειες και υποχρεωσεις ρε φιλαρακι....η ζωη μας δεν ειναι μονο το σαιτ μπου και ο ΠΑΟΚ....τι εγινε, που χαθηκατε όλοι;
την κατάλληλη στιγμή έγιναν οι μεταγραφες γιατι οι αρειανοί άρχισαν τα φιλικά πεσίματα.
Δεν έχω καθόλου εικόνα για τους που κλείσαμε, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή
Κανείς δεν έχει εικόνα. Ο ένας ήταν ελεύθερος από ομάδα της Αργεντινής. Ελεύθερος στα 26 του ...τι εγινε, που χαθηκατε όλοι;
την κατάλληλη στιγμή έγιναν οι μεταγραφες γιατι οι αρειανοί άρχισαν τα φιλικά πεσίματα.
Δεν έχω καθόλου εικόνα για τους που κλείσαμε, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή
Μωρέ μπράβο κωλάρα που γαμάει ο Γλύκος!
kalhspera Παιδιά είδα στον ύπνο μου οτι το 2240 μχ Πήραμε πρωτάθλημα