Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Μα, κύριε, το Metrosport ποτέ δεν ξέφυγε από την δημοσιογραφία του κ. Μπούζα. Απορώ ... γιατί το διαβάζετε ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μα, κύριε, το Metrosport ποτέ δεν ξέφυγε από την δημοσιογραφία του κ. Μπούζα. Απορώ ... γιατί το διαβάζετε ...

Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο από Θεσσαλονίκη; Πέρα απ' τα αθηναϊκά εννοώ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Εγώ διαβάζω το paok24.com. Συνήθως είναι πιο προσγειωμένοι εκεί.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Παρεμπιπτόντως ο ραδιοφωνικός Sport 103 έκλεισε; Έχω καιρό να ακούσω ραδιόφωνα από πάνω.
Δεν το γνωρίζω. Στα ραδιόφωνα η κατάσταση είναι χειρότερη από τον κ. Μπούζα. Δεν τους ακούω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δεν το γνωρίζω. Στα ραδιόφωνα η κατάσταση είναι χειρότερη από τον κ. Μπούζα. Δεν τους ακούω.

Εντάξει γενικά η αθλητική δημοσιογραφία και τα αθλητικά ραδιόφωνα στη Θεσσαλονίκη είναι παλαιάς κοπής, επαρχιώτικη και έχει και μια λαϊκότητα την οποία προσωπικά τη γουστάρω για δικούς μου λόγους, άλλο όμως να μου πουλάς οπαδιλίκι το οποίο είναι θεμιτό κατά κάποιο τρόπο και άλλο να καλύπτεις ρεπορτάζ της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., μεταγραφές κ.λπ. και να γράφεις παπατζιλίκια, αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Όπως είναι η κατάσταση μέχρι στιγμής ο Π.Α.Ο.Κ. την ερχόμενη σεζόν δε θα διαφέρει και πολύ απ' τον Π.Α.Ο.Κ. της εποχής του Γούμενου και αν διατηρηθεί στην 3η θέση (κάτω απ' το βάζελο που θα πηγαίνει και λίγο σπρωχτός), θα το καταφέρει μόνο και μόνο επειδή είναι διαλυμένες όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Να δω τί θα λένε τότε όσοι παρουσιάζουν την κατάσταση στην ομάδα υγιή...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Εντάξει γενικά η αθλητική δημοσιογραφία και τα αθλητικά ραδιόφωνα στη Θεσσαλονίκη είναι παλαιάς κοπής, επαρχιώτικη και έχει και μια λαϊκότητα την οποία προσωπικά τη γουστάρω για δικούς μου λόγους, άλλο όμως να μου πουλάς οπαδιλίκι το οποίο είναι θεμιτό κατά κάποιο τρόπο και άλλο να καλύπτεις ρεπορτάζ της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., μεταγραφές κ.λπ. και να γράφεις παπατζιλίκια, αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Όπως είναι η κατάσταση μέχρι στιγμής ο Π.Α.Ο.Κ. την ερχόμενη σεζόν δε θα διαφέρει και πολύ απ' τον Π.Α.Ο.Κ. της εποχής του Γούμενου και αν διατηρηθεί στην 3η θέση (κάτω απ' το βάζελο που θα πηγαίνει και λίγο σπρωχτός), θα το καταφέρει μόνο και μόνο επειδή είναι διαλυμένες όλες οι υπόλοιπες ομάδες. να δω τί θα λένε τότε όσοι παρουσιάζουν την κατάσταση στην ομάδα υγιή.
Η αμνησία είναι μεταδοτική σ΄ αυτή τη πόλη. Κανείς δεν θα θυμάται τι γράφουν αυτές τις μέρες.
Ημουν στην Τούμπα στο γκολ του Γκουερίνο και ήμουν στο ΟΑΚΑ στο γκολ του Πάπριτσα. Αυτά μου φτάνουν .. Ας προσπαθήσουν οι επόμενοι να καταφέρουν κάτι καλύτερο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Η αμνησία είναι μεταδοτική σ΄ αυτή τη πόλη. Κανείς δεν θα θυμάται τι γράφουν αυτές τις μέρες.
Ημουν στην Τούμπα στο γκολ του Γκουερίνο και ήμουν στο ΟΑΚΑ στο γκολ του Πάπριτσα. Αυτά μου φτάνουν .. Ας προσπαθήσουν οι επόμενοι να καταφέρουν κάτι καλύτερο.

Δεν αισιοδοξώ, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε πλέον μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τα περί πρωταθλητισμού, κανα κυπελλάκι μία φορά στα 10 - 15 χρόνια και πολύ μας είναι. Όχι ότι βγάζω φυσικά τις δικές μας ευθύνες απ' έξω.

Επισκέπτης
Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο από Θεσσαλονίκη; Πέρα απ' τα αθηναϊκά εννοώ.

Καλά ρε αδερφέ κάθεσαι και δίνεις λεφτά σε αθλητικές εφημερίδες? Είτε Θεσσαλονίκης είτε αθήνας? Ενα κλικ για τα πρωτοσέλιδα να τα δεις να γελάσεις και τέλος...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Δεν αισιοδοξώ, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε πλέον μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τα περί πρωταθλητισμού, κανα κυπελλάκι μία φορά στα 10 - 15 χρόνια και πολύ μας είναι. Όχι ότι βγάζω φυσικά τις δικές μας ευθύνες απ' έξω.
Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω. Ειδικά σ΄ εμάς [ ΠΑΟΚ ] δεν μας φταίει μόνο η γενικότερη κατάσταση αλλά φταίμε κυρίως εμείς οι ίδιοι [ από κάποια εποχή και μετά ]. Συμπεριλαμβάνω και την Θ4 στους ενόχους ... και τώρα θα λαμβάνω ΡΜ ότι θα με ψάξουν και θα με βρουν ... Η αλήθεια όμως είναι αυτή, κατά την άποψή μου. Τα λέμε αργότερα. Χάρηκα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω. Ειδικά σ΄ εμάς [ ΠΑΟΚ ] δεν μας φταίει μόνο η γενικότερη κατάσταση αλλά φταίμε κυρίως εμείς οι ίδιοι [ από κάποια εποχή και μετά ]. Συμπεριλαμβάνω και την Θ4 στους ενόχους ... και τώρα θα λαμβάνω ΡΜ ότι θα με ψάξουν και θα με βρουν ... Η αλήθεια όμως είναι αυτή, κατά την άποψή μου. Τα λέμε αργότερα. Χάρηκα!

Σωστά μιλάς, η μόνη μου διαφωνία έχει να κάνει με τη Θύρα 4 η οποία τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες κατά τη γνώμη μου και μάλλον τα καταφέρνει, άλλοι σύνδεσμοι είναι που κάνουν τη ζημιά... Κι εγώ χάρηκα!

Επισκέπτης
Ήδη πέφτει πολύ παπάτζα απ' τα έντυπα και τα αθλητικά portals της Θεσσαλονίκης, σπέρνουν αισιοδοξία με διάφορα δημοσιεύματα η οποία δε δικαιολογείται από τίποτα και με κανέναν τρόπο... Εγώ εδώ στην Αθήνα μπαίνω ας πούμε συχνά στο portal του Metrosport και το τί γράφεται δε λέγεται, παρουσιάζουν μια εντελώς πλαστή εικόνα με παίχτες που δήθεν ψοφάνε να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. και να "φορέσουν την τιμημένη φανέλα του", για άλλους μέτριους γράφουν "τα ρέστα του ο Π.Α.Ο.Κ. για τον τάδε" λες και πρόκειται για κανέναν παιχταρά που θα έρθει σαν μεσσίας στο Δικέφαλο, ξεπουλήματα παιχτών τα παρουσιάζουν σαν "συνετές κινήσεις", μέχρι που αποθεώνουν σε καθημερινή βάση τον Άγγελο για τις... ατάκες του στις προπονήσεις, νιώθω λες κι έχουμε επιστρέψει στη δημοσιογραφία του Δημήτρη Μπούζα στις αρχές της δεκαετίας του '90 που για την εποχή της μια χαρά ήταν αλλά πλέον είναι σίγουρα ξεπερασμένη.

Δεν ξέρω αν τα γράφουν έτσι όπως τα λες σ'αυτά τα σκουπίδια που λέγονται αθλητικές εφημερίδες και δεν δίνω ούτε 1 σεντ για να διαβάσω, αλλα η κατάσταση στα ραδιόφωνα της Σαλόνικα είναι τελείως διαφορετική...Το κράξιμο και η κριτική πηγαίνει σύννεφο και να ξέρεις οτι αρκετοί αρδ του ΠΑΟΚ έχουν ξυνίσει με Σαββίδη γιατί πλέον δεν βγαίνουν ειδήσεις και δεν έχει μεροκαματάκι όπως παλιά...

Η διαφορά μεταξύ αθηναικων και σαλονικιωτικων ραδιοφώνων ειναι η εξής:

1) στα σαλονικιότικα ραδιόφωνα έχει δωθεί βήμα και εκπομπές σε μη δημοσιογράφους (παραγωγοί οπαδοί και μη) σε μεγάλο βαθμό και ο καθένας λεει το μακρυ και το κοντό του και τώρα με την διάλυση των αλλων 2 (αρη-ηρακλη) το 99% των ωρων των 3 αθλητικων ραδιοφώνων παιζουν συνεχώς ΠΑΟΚ και ακους ο,τι παπαριά μπορείς να φανταστείς

2) η κατάσταση δεν είναι ελεγχόμενη σε αντίθεση με τα αθηναικά ραδιόφωνα...Στην Αθήνα ενα κιχ να ακουστεί αρνητικό για τους μαρινακομελλισανίδηδες την επόμενη μέρα θα βρεθούν με κανα σπίτι καμένο, ενω στη Σαλόνικα η κατάσταση είναι στο ακριβώς αντίθετο...Ανεξέλεγκτη η κατάσταση και ο καθένας σύμφωνα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί λεει ο,τι του κατέβει και όπως τον βολεύει...Η πολυ ''δημοκρατία'' αυτή έχει δημιουργήσει ένα άρρωστο κλίμα...Χωρίς βέβαια να εννοω οτι αυτή η ομερτά και τα ''βλέπω όλα καλά'' και το τουμπεκί στους μαρινάκηδες και μελλισανίδηδες των αθηναικών είναι καλή...Αρρωστη και σιχαμενη κατάσταση κι αυτή

Γενικά μια ξεφτίλα είναι τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας απ'οπου κι αν το δεις

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλά ρε αδερφέ κάθεσαι και δίνεις λεφτά σε αθλητικές εφημερίδες? Είτε Θεσσαλονίκης είτε αθήνας? Ενα κλικ για τα πρωτοσέλιδα να τα δεις να γελάσεις και τέλος...

Πρέπει να χεις να ακούσεις ραδιόφωνα σαλόνικας καμιά 4 χρόνια, γιατί ο εξτρασπορ δεν υπάρχει εδω και 3-4 χρόνια

Όχι ρε δε διαβάζω εφημερίδες, ούτως ή άλλως μας τις έχουν κόψει εδώ στην Αθήνα τις αθλητικές της Βόρειας Ελλάδας... Όσο για το ραδιόφωνο δεν πρέπει να έχεις δίκιο, είχε λειτουργήσει ένα διάστημα και σαν Σπορ 103!

Επισκέπτης
Ειδα τον καιρο ετσι και ειπα να γραψω μερικα στοιχακια  :grin:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η 13
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ειδα τον καιρο ετσι και ειπα να γραψω μερικα στοιχακια  :grin:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η 13
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ...

Απο  ποιηση  εισαι  λιγος.........απο  μαλακια  ομως........εισαι πρωτος......

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
κ. Κάβλαρχε, έχετε πολύ καιρό να ασχοληθείτε με τον Μάστερ 21 ή κάνω λάθος;;;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω φιλαρακι εκανα κατι απλο...αποφασισα να μην δω κανενα φιλικο μεχρι να επιστρεψουν οι διεθνεις.....γιατι τοτε θα ειναι η ομαδα διαφορετικη.....και για να εχω την χυχικη μου ηρεμια.....ειναι ιουλιος ακομα...... :S :S :S :S
θα ηθελα να μπορώ να το κάνω και εγώ ( να ξανασχοληθω στις 14 αυγούστου στο φιλικό ας πουμε) αλλά η ψώρα δεν σε αφήνει.
πάντως όλοι απο την παρέα ανανεώσαμε τα διαρκείας ( δεν ξέρω τελικά αν παρουν πολύ λιγότεροι μήπως περάσουν και κανένα μήνυμα στον Ιωάννη)

γυρνάς σπίτι να δεις αν ανακοινώθηκε κάτι και.....αποσπάσματα απο σημερινό ρεπορτάζ:
"Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, βρέθηκε σε τρομερή... φόρμα, έχοντας πολλά κέφια, πειράζοντας με τις γνωστές του ατάκες πολλές φορές τους παίκτες του".
"ο κορυφαίος στις ασκήσεις στα τελειώματα ήταν ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του".

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα ηθελα να μπορώ να το κάνω και εγώ ( να ξανασχοληθω στις 14 αυγούστου στο φιλικό ας πουμε) αλλά η ψώρα δεν σε αφήνει.
πάντως όλοι απο την παρέα ανανεώσαμε τα διαρκείας ( δεν ξέρω τελικά αν παρουν πολύ λιγότεροι μήπως περάσουν και κανένα μήνυμα στον Ιωάννη)

γυρνάς σπίτι να δεις αν ανακοινώθηκε κάτι και.....αποσπάσματα απο σημερινό ρεπορτάζ:
"Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, βρέθηκε σε τρομερή... φόρμα, έχοντας πολλά κέφια, πειράζοντας με τις γνωστές του ατάκες πολλές φορές τους παίκτες του".
"ο κορυφαίος στις ασκήσεις στα τελειώματα ήταν ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του".
κοιταξε φιλαρακι....μακαρι ο κατσικας ο μαντουρο ο μαρτενς και οι καινουριοι παιξουν μπαλιτσα....αλλα δυσκολο....η φανελλα ειναι βαρια για να εχω απαιτηση απο τον κατσικα να την σηκωσει.....μεχρι στιγμης δεν ειδα τα φιλικα και δεν σκοπευω υπο νορμαλ συνθηκες να καθισω να δω φιλικο....α....και κατι ακομα...εγω αυτο που ξερω να κανω σαν οπαδος απο το 1985 που παω στο γηπεδοξερω να το κανω...η διοικηση ξερει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κατσικάς, τεταρτη χρονιά αν δεν κάνω λάθος, και ακόμη περιμένουμε να δείξει το ταλέντο του. ημαρτον πια, 25 έφτασε.
μαντουρο,μαρτενς μεγάλα συμβόλαια για τα φ ετινά δεδομένα, πολύ καλά βιογραφικά, υποχρεωτικά τους δίνει ακόμη μια  ευκαιρία και κατα αρχήν μόνο ο μαντουρο δείχνει να ανταποκρίνεται. για τον μαρτενς, τι να πω, όλα συνηγορούν ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά στο γήπεδο πολύ κοντά στο μηδεν.
σαλπι κοστίζει φέτος πανω απο  800.000 μαζί με εφορία ( τρελαίνομαι και  μόνο που σκέφτομαι ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.6.2017!!!).
σπυρόπουλος ακόμη και τα λίγα που θα μπορούσε να προσφέρει (σε σχέση και με το αρκετά υψηλό συμβόλαιο)  και ούτε αυτά δεν μπορούν να πάρουν.
λούκας δανεικός χωρίς αντάλλαγμα, σε ομάδα που δεν μπορεί ούτε το συμβόλαιο να καλύψει.
πόσοι παίκτες πρώτοι γραμμής μένουν;;;;
δεν ξέρω αλλά θέλει μάλλον πολύ  τύχη φέτος και κυρίως υπομονή ( το φιλότιμο, όσο και να  το βγάζει ο άγγελος δεν αρκεί)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom