Με συγχωρείς, εγω είμαι της άποψης οτι δεν πετάς στο γήπεδο ουτε τσόφλι απο σπορι, αλλα αλλο αυτο......
Εκει δεν πέταξε ο ΜΑΛΑΚΑΣ το μπουκάλι σε γυναίκα, αλλα σε ενα κοράκι που δε θυμάμαι αν εκανε μαλακια και τι, αλλα ξέρεις πως αντιδράσει ο οχλος στο γήπεδο, ειναι η ΑΒητα του οπαδού, αν ηταν γυναίκα ποσώς ενδιαφέρει οποιονδήποτε, ας ήξερε που μπήκε οταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το γήπεδο......
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, έφαγε ενα μπουκάλι στην πλάτη, έπεσε κατω πιάνοντας την ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, τραυματισμός δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ, ουτε απο τους γιατρούς, ουτε στο αχεπα που ζήτησε ο ίδιος ο ΑΡΗΣ να μεταφερθεί αφου δήλωνε αδυναμία λόγω τραυματισμού, οποτε το γύρισε η παλιοπουταναρα στο......ψυχολογικό της....... Και βγαίνει απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι........και αρχίζουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ να ουρλιαζουν...... Και επεμβαίνει ο αθλητικός εισαγγελέας.......και τρώω μηδενισμό και -3 ....... Και βγαίνει η τριπολιτσα Ευρώπη εγω εκτος........και αρχίζει η κατρακύλα και πολλα αλλα........
ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.........