Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με συγχωρείς, εγω είμαι της άποψης οτι δεν πετάς στο γήπεδο ουτε τσόφλι απο σπορι, αλλα αλλο αυτο......

Εκει δεν πέταξε ο ΜΑΛΑΚΑΣ το μπουκάλι σε γυναίκα, αλλα σε ενα κοράκι που δε θυμάμαι αν εκανε μαλακια και τι, αλλα ξέρεις πως αντιδράσει ο οχλος στο γήπεδο, ειναι η ΑΒητα του οπαδού, αν ηταν γυναίκα ποσώς ενδιαφέρει οποιονδήποτε, ας ήξερε που μπήκε οταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το γήπεδο......

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, έφαγε ενα μπουκάλι στην πλάτη, έπεσε κατω πιάνοντας την ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, τραυματισμός δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ, ουτε απο τους γιατρούς, ουτε στο αχεπα που ζήτησε ο ίδιος ο ΑΡΗΣ να μεταφερθεί αφου δήλωνε αδυναμία λόγω τραυματισμού, οποτε το γύρισε η παλιοπουταναρα στο......ψυχολογικό της....... Και βγαίνει απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι........και αρχίζουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ να ουρλιαζουν...... Και επεμβαίνει ο αθλητικός εισαγγελέας.......και τρώω μηδενισμό και -3 ....... Και βγαίνει η τριπολιτσα Ευρώπη εγω εκτος........και αρχίζει η κατρακύλα και πολλα αλλα........

ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.........
ερωτηση....την συγκεκριμενη εποπτη την θεωρεις οτι ηταν μερος του σχεδιου για να τιμωρηθει ο αρης;;;;;δηλαδη να καθισει μπροστα στους αρειανους και ενας προβοκατορας πεταξε μπουκαλι για να αρχιζει η γκομενα να σφαδαζει σαν να γεναει....;;;;;;;;και δευτερον η τριπολη ηταν τοσο μπασμενη στα πραγματα που μεθοδευσε το σκηνικο για να τιμωριθειται;;;;;;;;κλεινω λεγοντας αν ηταν ευνοοιμενος ο γαυρος η ο βαζελος θα ευσταθουσε το επιχειρημα σου,/......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ερωτηση....την συγκεκριμενη εποπτη την θεωρεις οτι ηταν μερος του σχεδιου για να τιμωρηθει ο αρης;;;;;δηλαδη να καθισει μπροστα στους αρειανους και ενας προβοκατορας πεταξε μπουκαλι για να αρχιζει η γκομενα να σφαδαζει σαν να γεναει....;;;;;;;;και δευτερον η τριπολη ηταν τοσο μπασμενη στα πραγματα που μεθοδευσε το σκηνικο για να τιμωριθειται;;;;;;;;κλεινω λεγοντας αν ηταν ευνοοιμενος ο γαυρος η ο βαζελος θα ευσταθουσε το επιχειρημα σου,/......

Δεν ξέρω, δεν εχω αποδείξεις μονο ενδείξεις, ξέρεις υπαρχουν οι συμπάθειες, υπαρχουν και οι αντιπαθειες....... Ο ΑΡΗΣ παντα ηταν αντιπαθης........ Η Τρίπολη μην ξεχνάς οτι έμεινε στα χαρτιά στην Α, ΤΟΤΕ με την υπόθεση του ηρακλακου........ Εσυ πιστεύεις οτι τα κοράκια ΔΕ μπορούν να κανουν οτι θέλουν σε έναν αγώνα; ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ακομα να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ  και διακοπή;;; Δε λέω οτι ηταν αυτη στο κόλπο να γίνουν τα επεισόδια, το μπουκάλι για την ακρίβεια, αλλα σίγουρα πηρε κατευθύνσεις απο ´κει και μετά....... Και φυσικα το μεγαλο πάρτυ ξεκίνησε απο το αθλητικό εισαγγελέα και μετά, αφότου άσκησε δίωξη κατα της πρώτης απόφασης (συνέχιση του παιχνιδιού την επόμενη μέρα απο εκει που σταμάτησε)......

Και για να είμαι και τίμιος μαζί σου, εχω υποψίες οτι σε πολλα "περίεργα" οπως αυτο, οπως η αδειοδοτηση που δεν πήρα το 2012, πιθανότατα να υπηρχε και δάκτυλος εκ των έσω, εχουμε Ρουφιανους ΚΑΙ μεσα στον ΑΡΗ.........

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιταξε μαξιμε...στην ζωη μου εχω εναν κανονα...πραγματα που σε δυσκολευουν και μπορεις να τα αποφυγεις αποφυγετα....εαν το παμε οπαδικα αφορμες εχουμε δωσει πολλες .....εμενα προς το παρρον με στεναχωρει οτι η διοικηση της ομαδας μου δεν αντιδρα δυναμικα και κρυβεται πισω απο ατ συλλαλητηρια οπαδων....μεχριτωρα αργοτερα δεν ξερεις.....οσο για εσας;;;;;;;;;;χωρις μεγαλομετοχο χωρις διοικηση με εσωτερικες τριβες ακομα και στην β δεν σας βλεπω καλα..

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Στο μπασκετ κερδισαμε και παιζουμε με τον βαζελο...να ζητησει η καε καμια χιλιαρα κοματια για το οακα  :grin: εχουμε ανοιχτους λογαριασμους με τις λαγοκοτες!

Δεν σας εφτασαν οι μαπες που φαγατε θελετε κ αλλες....... :2funny:
Ευτυχως υπαρχει κ η τιβι κ εδειξε τι φλωρακια ειστε......

Πεταξατε φωτοβολιδες στα γυναικοπαιδα...κ μετα πλακωσε η 13 κ σας πλακωσε μαλαματινες.......
Ελατε να ξαναφατε... :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν σας εφτασαν οι μαπες που φαγατε θελετε κ αλλες....... :2funny:
Ευτυχως υπαρχει κ η τιβι κ εδειξε τι φλωρακια ειστε......

Πεταξατε φωτοβολιδες στα γυναικοπαιδα...κ μετα πλακωσε η 13 κ σας πλακωσε μαλαματινες.......
Ελατε να ξαναφατε... :2funny:
ειστε μαγκες σε 300 ατομα κανατε μαγκιες και περηφανευεστε;;;;;;;στον τελικο του κυπελου γιατι δεν κανατε μαγκιες;;;;;;;;;;εκει κοκοκοκο;;;;;;;;;;;;;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:s&m_3:
ειστε μαγκες σε 300 ατομα κανατε μαγκιες και περηφανευεστε;;;;;;;στον τελικο του κυπελου γιατι δεν κανατε μαγκιες;;;;;;;;;;εκει κοκοκοκο;;;;;;;;;;;;;
Ποιοι αρχισαν τις μαγκιες? εμεις η εσεις?
εσεις τις αρχισατε πετωντας φωτοβολιδες σε μεσηλικες....

Ε τι περιμεναν μετα! να τους αποθεωσουν οι δικοι μας?
Πηγαν κ τους πλακωσαν.....

ΟΣΟ ΓΙΑ Τον τελικο....οι δικοι μας δεν κανανε τιποτα διαφορετικο απι εσας σε τσαμπουκα....

ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ΅ Κερκιδας σας πηραμε χαλαρα κ αυτο το παραδεχτηκαν κ οι δικοι σας στα δικα σας ραδιοφωνα...μετροσπορτ κτλ.....

Απλα ξερεις τι δεν καταλαβα.....

Οι δικοι μας 3 μερες πριν ειχαν παει φαγητο στην Γαδα στους 18 φυλακισμενους παοκτσηδες κ ο σφ Παοκ κορδελιου ειχ ευχαριστησει δημοσια την 13 λεγοντας οτ φοραει παντελονια...

ΟΙ ΔΙκοι μας μεσολαβησαν για να παρετε εισιτηρια......
Κ το πανο σε ολη την 13 ελεγε....Ναι στις μετακινησεις των οπαδων

Κ οι δικοι σας για ευχαριςτω.......με το που μπαινουν στη λεωφορο πετςνε φωτοβολιδες σε γυνσικοπαιδα κ μεσηλικες....
ΠΩ΅ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ?....αχαριστια η καλλος στον εγκεφαλο?

Ε τι περμεναν μετα να μην τις φανε?....κ πολλες εφαγαν κ λιγες τους ηταν......
Να ξαναερθουν να φανε και αλλες....με τετοια μυαλα......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα αυτο για την κερκιδα αστο.....15 ωρες ταξιδι ειχαν οι δικοι μας.....δευτερον....ουτε στο ονειρο σου ουτε στην πιο τρελλη φαντασιωση ου ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ.......ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ.......οσο για το αλλο που λες...τελικα ποσο σας βολευει εσας τους αθηναιους να μας παρυσιαζετε σαν απολιτιστους μαο-μαο....δεν κανατε απολυτως τιποτα εσεις πριν μπουν οι δικοιμας στο γηπεδο..και τα δικα μας τα τσογλανια αρχισανε να πετανε πετρες και φωτοβολιδες.....ρε φιλαρακι σε ποσους αγωνες εκτος εδρας της ομαδας σου εχεις παει;;;;;;;;απο το 1985 παω στα γηπεδα και εχω δει πολλα...και δεν εχω παει μονο τουμπα.....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλα αυτο για την κερκιδα αστο.....15 ωρες ταξιδι ειχαν οι δικοι μας.....δευτερον....ουτε στο ονειρο σου ουτε στην πιο τρελλη φαντασιωση ου ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ.......ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ.......οσο για το αλλο που λες...τελικα ποσο σας βολευει εσας τους αθηναιους να μας παρυσιαζετε σαν απολιτιστους μαο-μαο....δεν κανατε απολυτως τιποτα εσεις πριν μπουν οι δικοιμας στο γηπεδο..και τα δικα μας τα τσογλανια αρχισανε να πετανε πετρες και φωτοβολιδες.....ρε φιλαρακι σε ποσους αγωνες εκτος εδρας της ομαδας σου εχεις παει;;;;;;;;απο το 1985 παω στα γηπεδα και εχω δει πολλα...και δεν εχω παει μονο τουμπα.....

Τωρα ειμαι 33 εκδρομες παω απο τα 17 μου Ελλαδα κ εξω....
Φυσικα τωρα καμια σχεση μ παλια..κ σε ατομα κ σε εκδρομες κ σε γουστα......

Καφρους εχουν ολοι.......πχ ενεις κααμε μαλακια με Ραπιντ...οπως κ εσεις προχτες....

Στα Παοκ γαυρος απλα ηταν πολλοι οι πυρσοι...σιγα το πραγμα...καμια σχεση η Τουμπα με παλιοτερα...η. 4 ψοφια...μονο η 4α εμεινε κ αυτη μιση...
Κ εμεις βεβαια τα ιδια...οι μισοι δεν λενε....

Οι γαυροι παλι εχουν τα μαυτα τους τα χαλια...2 φορες τον χρονο πανε γηπεδι...πιο πολλοι γραφουν εδω μεσα παρα πανε γηπεδο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τωρα ειμαι 33 εκδρομες παω απο τα 17 μου Ελλαδα κ εξω....
Φυσικα τωρα καμια σχεση μ παλια..κ σε ατομα κ σε εκδρομες κ σε γουστα......

Καφρους εχουν ολοι.......πχ ενεις κααμε μαλακια με Ραπιντ...οπως κ εσεις προχτες....

Στα Παοκ γαυρος απλα ηταν πολλοι οι πυρσοι...σιγα το πραγμα...καμια σχεση η Τουμπα με παλιοτερα...η. 4 ψοφια...μονο η 4α εμεινε κ αυτη μιση...
Κ εμεις βεβαια τα ιδια...οι μισοι δεν λενε....

Οι γαυροι παλι εχουν τα μαυτα τους τα χαλια...2 φορες τον χρονο πανε γηπεδι...πιο πολλοι γραφουν εδω μεσα παρα πανε γηπεδο...
υπαρχει μια λεπτομερεια ...στα εκτος εδρας παιχνιδια του ΠΑΟΚ ο παοκσης δεν εχει την ιδια αντιμετωπιση με τους οπαδους της ομαδας σου....στην ελλαδα μιλαω...απο την αστυνομια.......δηλαδη πως κατεβαινουν οι δικοι μας κρητη με οφη με τελλη...στην αθηνα με νιονιο...στα γιανενα....και εχουμε προβλημα στις αλλες πολεις;;;;;οσο για το εξωτερικο ειμαστε ισοι...αν κανεις μαλακια εκει σε μπουζουριαζουν.....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Να δείτε που μια από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 2014-2015 θα είναι με τον γαύρο, η απόλυτη συνωμοσία λέμε....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Παιδιά χωρίς εμπάθεια, άλλωστε του παραχρόνου θα είμαστε στην ίδια κατηγορία, οι ποινές για τα επεισόδια στη Λεωφόρο δεν έχουν καμία λογική. Ξεκάθαρα βάσει κανονισμού είναι εκτεταμένα τα επεισόδια, που σημαίνει -3 για τον ΠΑΟ και 2 αγ. κεκλ. και -5 για τον ΠΑΟΚ (επειδή είναι υπότροπος) και 5 αγ. κεκλ. Αυτό το πασάλειμμα που έκαναν δείχνει ακόμη περισσότερο πόσο μπουρδέλο και κατευθυνόμενο είναι το σύστημα.
Μακάρι να συνταχθούν κι άλλες ομάδες με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ και να απαιτήσουν ισονομία.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Του χρόνου θα δούμε ποιος θα γελάει και ποιος θα... κλαίει πάλι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ακόμα με τις μπουγάτσες και τα πλει ωχ ασχολείται ο κόσμος? απορώ ποιός κάθεται και τα παρακολουθεί

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κακως επιβληθησαν -3 απο τα πλευ ωχ,θα επρεπε οι βαθμοι να ισχυσουν απο το νεο πρωταθλημα.Τωρα εχουν δικαιολογια για την
(ετσι κι αλλιως δεδομενη)αποτυχια στο μινι πρωταθλημα...Δωρακι της ΕΠΟ προς παικτες και διοικηση στης μπαουγκ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
Να δείτε που μια από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 2014-2015 θα είναι με τον γαύρο, η απόλυτη συνωμοσία λέμε....
ξεκολα με τον θρυλο..δεν υπαρχει μετρο συγκρισης λεμε...
το αστειο ειναι πως τα τελευταια χρονια παντα τον τρωτε απο τον βαζελο και εσεις ακομα φαντασματα βλεπετε...
1 πρωταθλημα διεκδικησατε τα τελευται 20 χρονια και αυτο σας το πηρε ο βαζελος με τα σκηνικα στο χαριλαου...
οι καρτες που φαγατε φετος με εμας ευνοησαν τον βαζελο στον τελικο...
και αποκορυφωμα, η τιμωρια σκανδαλο που δεν υπηρξε αφαιρεση βαθμων για τα επεισοδια στη λαγοφωρο, που και αυτη ευννοησε τον βαζελο...

εμεις κινουμαστε σε αλλο επιπεδο...εσεις τρυπιεστε παντα απο τον βαζελο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
Αν εννοεις το 2010 να σου θυμισω οτι τριτος βγηκε ο παοκ και οχι δευτερος,με 10 βαθμους διαφορα.
Αλλη χρονια να εχει διεκδικησει πρωταθλημα εγω δεν θυμαμαι.
δεν θυμαμαι ποια χρονια ηταν...αλλα θυμαμαι οτι αν ειχε κερδισει μεσα στον ρουλη, θα ηταν πρωτος ή ισοβαθμια με τον βαζελο, γιατι εμεις τον κερδισαμε τον ποα την επομενη αγωνιστικη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom