antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχυσαεγω φιλε το εχω πει...και στις χαρες και στις λυπες εδω ειμαι.... :S
εχυσαεγω φιλε το εχω πει...και στις χαρες και στις λυπες εδω ειμαι.... :S
...............
χαχαχαχαχα....μην πάθεις και τίποτα φίλε...εχω κατεβασει ενα μποκαλι τζονι....
δεν εηπια για τον παοκ...ακομα στον γαμο ειμαι...απο κινητο γραφω....χαχαχαχαχα....μην πάθεις και τίποτα φίλε...
επαιζε η ομαδα σου και συ πηγες σε γαμοδεν εηπια για τον παοκ...ακομα στον γαμο ειμαι...απο κινητο γραφω....
εμεις βρε μαλακαποιός έχει κάνει τελικά την μεγαλύτερη εκδρομή στην Ελλάδα
οι αρειανοι επειδη η επο τους εδωσε περισοτερα εισητηρια.....εμας δεν λεγανε αρχικα οτι θα μας διναν 10000;;;;;;;;;;;;;ποιός έχει κάνει τελικά την μεγαλύτερη εκδρομή στην Ελλάδα
η ομαδα που υποστηριζεις τι κανει;;;;;;;;;;επαιζε η ομαδα σου και συ πηγες σε γαμο
μυρουδιας εισαι
κακως ασχολουμε
αλλα ξες κατι;;
εχυσα
εχω κατεβασει ενα μποκαλι τζονι....λογω του γαμου που πηγα....μαλλον για να ξερεις την μαρκελλα και σενα το κωλαρακι σου το φιρμαρει...να υποθεσω οτι εσυ εγραψες την κριτικη που ελεγε οτι σε γαμησε αλλα ειναι απαραδεκτη επειδη σου εδεινε μπατσες στον κωλο;;;;;;;;;;; :o :o
σκαταη ομαδα που υποστηριζεις τι κανει;;;;;;;;;;
Συγχωνευση ακουω τυπε θα το ανεχτειτε;
ασχολησου τοτε με τα σκατα και ασε τους αλλους που εχουν καθε δικαιωμα να μιλουν σημερα αντε γιατι .....
στις επομενες μερες θα εχουμε χειροπιαστα αποτελεσματαΣυγχωνευση ακουω τυπε θα το ανεχτειτε;
Ποιον σταθμό ακούς τύπε???Τα πρωτα συμπερασματα στα ερτζιανα της Θεασσαλονικης βγηκαν.
Με πολλα εαν και αμα.
Εν κατακλειδι για ολα φταiει ο Σαλπιγγιδης επειδη ειναι Παναθηναικος και εαν γινοταν το 1-1 στο ημιχρονο και ξεσηκωνατον ο λαος του Παοκ,θα κερδιζε.
Γενικα εχει show.
Απο τον γραντα περιμενετε να σωθειτε :Sστις επομενες μερες θα εχουμε χειροπιαστα αποτελεσματα
περιμενουμε να δουμε αν θα μπει ο Γραντας
αλλιως βουρ για την Γ'
εχει πολυ χρημαΑπο τον γραντα περιμενετε να σωθειτε :S
Ακουγα πριν Λιμπερο.Δεν αντεξα.Τα παρατησα.Ποιον σταθμό ακούς τύπε???