Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εσενα παντως σου στερησα την χαρα να βρεθεις τελικο.....παντως με την εικονα που ειχε η ομαδα σου στο τελος της σεζον και εσυ 4 θα ετρωγες...
εφαγα 3 όταν ειχα πάρει πρωτάθλημα απ τον Δεκέμβρη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Ποιο πολυ τον μπαοκτση  κι απο την τεσσάρα ακόμα τον πηραξε η ανυπαρξία του στην εξέδρα η μουγκαμαρα του ,εκεί θα φάνε καζούρα απο τους αριανους.θυμηθηκα ενα ασπρόμαυρο βίντεο που μιλαγε ο Μάκης ο Μαυρομιχάλης για μια κάθοδο στην Αθήνα για ντέρμπι εκείνης της εποχής .περασμενα μεγαλεία διηγωντας τα να κλαις.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
εσενα παντως σου στερησα την χαρα να βρεθεις τελικο.....παντως με την εικονα που ειχε η ομαδα σου στο τελος της σεζον και εσυ 4 θα ετρωγες...

Και τα τρία μέσα στο τηγάνι καλά ήταν  :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ποιο πολυ τον μπαοκτση  κι απο την τεσσάρα ακόμα τον πηραξε η ανυπαρξία του στην εξέδρα η μουγκαμαρα του ,εκεί θα φάνε καζούρα απο τους αριανους.θυμηθηκα ενα ασπρόμαυρο βίντεο που μιλαγε ο Μάκης ο Μαυρομιχάλης για μια κάθοδο στην Αθήνα για ντέρμπι εκείνης της εποχής .περασμενα μεγαλεία διηγωντας τα να κλαις.....
παντως εσυ αν η ομαδα σου φαει 4 κατσε και φωναζε :S :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
:fuck1:
παντως εσυ αν η ομαδα σου φαει 4 κατσε και φωναζε :S :S
φίλε εγω Γαυρος είμαι κι εχω προλάβει τον άλλοτε λαό του παοκ ,τι να κάνουμε τωρα δεν είστε όπως παλιά όπως κι εμείς βέβαια

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:fuck1: φίλε εγω Γαυρος είμαι κι εχω προλάβει τον άλλοτε λαό του παοκ ,τι να κάνουμε τωρα δεν είστε όπως παλιά όπως κι εμείς βέβαια
ασφαλως και εχουν αλλαξει τα πραγματα...αν και πηγαινω γηπεδο απο το 1985....παλιοτερα υπηρχε παθος και τρελλη καζουρα μετα τον αγωνα...τωρα;;;;;;;;;;καφριλα καφριλα καφριλα :S :S :S :S :S

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ασφαλως και εχουν αλλαξει τα πραγματα...αν και πηγαινω γηπεδο απο το 1985....παλιοτερα υπηρχε παθος και τρελλη καζουρα μετα τον αγωνα...τωρα;;;;;;;;;;καφριλα καφριλα καφριλα :S :S :S :S :S

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Και αυτό ξεκίνησε από το 96 και μετά...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Και αυτό ξεκίνησε από το 96 και μετά...
θα σου το πω αλλιως..επαιζε ΠΑΟΚ αρης στο μπασκετ στο παλε και μας χωριζε ενα σκοινι........και καμια 30 αρια της αστυνομιας...τωρα;;;;;;φανταζεσαι αν ερχονταν οπαδοι του αρη στην τουμπα η κατεβαιναμε χαριλαου;;;;;;;;;;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
να γραψω κι εγω τον πονο μου, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σχολια, αν γραψω κατι που εχει ηδη γραφτει, συγχωρεστε με...

μας νικησανε fair and square... πιστευω οτι θα χαναμε ακομα κι αν ειχαμε ισοφαρισει, με τις ευκαιριες πριν το ημιχρονο...
η διαφορα ακουει στο ονομα Μπεργκ... ο μονος τροπος να νικουσαμε, ειναι αντι για τον Κλαους να ηταν απων ο σουηδος...

απο εκει και υστερα κοουτς ΓΧ ο βαθμος σου ειναι ΜΗΔΕΝ... ζιροου, ζερο, νουλ...
εχεις τις απουσιες σου... σημαντικες οκ, αλλα πρεπει να τις διαχειριστεις... σωστα βαζεις 3 αμυντικα χαφ, αλλα δεν βαζεις την σωστη 11αδα...
ξερεις οτι θα εχεις προβλημα στα στημενα, αφου η 11αδα σου ειναι πιο κοντη κι απο της Μπαρτσελονα... δημιουργικα δεν κερδιζεις τιποτα απο Κιτσιου, δεν ειναι παιχτης που θα κανει την τελικη πασα, ουτε φυσικα παταει περιοχη...
γιατι λοιπον δεν βαζεις μεσα Κατσικα και να περασεις τον Ινσαουραλδε μπροστα απο τα σεντερ μπακ, κυματοθραυστη και αμεσως εχεις και πολυ καλυτερη αμυνα για τα στημενα... φοβηθηκες μην σε πουνε αμυντικογενη?? εδω ολοκληρος Μουρινιο, ενας Αζαρ του ελειπε και βρηκε δικαιολογια να παιξει κατενατσιο, εσυ ντραπηκες??
φαε τωρα 3 γκολ απο στημενα και πηγαινε με αυτην την ψυχολογια να παιξεις play-off...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να γραψω κι εγω τον πονο μου, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σχολια, αν γραψω κατι που εχει ηδη γραφτει, συγχωρεστε με...

μας νικησανε fair and square... πιστευω οτι θα χαναμε ακομα κι αν ειχαμε ισοφαρισει, με τις ευκαιριες πριν το ημιχρονο...
η διαφορα ακουει στο ονομα Μπεργκ... ο μονος τροπος να νικουσαμε, ειναι αντι για τον Κλαους να ηταν απων ο σουηδος...

απο εκει και υστερα κοουτς ΓΧ ο βαθμος σου ειναι ΜΗΔΕΝ... ζιροου, ζερο, νουλ...
εχεις τις απουσιες σου... σημαντικες οκ, αλλα πρεπει να τις διαχειριστεις... σωστα βαζεις 3 αμυντικα χαφ, αλλα δεν βαζεις την σωστη 11αδα...
ξερεις οτι θα εχεις προβλημα στα στημενα, αφου η 11αδα σου ειναι πιο κοντη κι απο της Μπαρτσελονα... δημιουργικα δεν κερδιζεις τιποτα απο Κιτσιου, δεν ειναι παιχτης που θα κανει την τελικη πασα, ουτε φυσικα παταει περιοχη...
γιατι λοιπον δεν βαζεις μεσα Κατσικα και να περασεις τον Ινσαουραλδε μπροστα απο τα σεντερ μπακ, κυματοθραυστη και αμεσως εχεις και πολυ καλυτερη αμυνα για τα στημενα... φοβηθηκες μην σε πουνε αμυντικογενη?? εδω ολοκληρος Μουρινιο, ενας Αζαρ του ελειπε και βρηκε δικαιολογια να παιξει κατενατσιο, εσυ ντραπηκες??
φαε τωρα 3 γκολ απο στημενα και πηγαινε με αυτην την ψυχολογια να παιξεις play-off...
αντε ρε και παλευω με τα θηρια μονος....παντως οπως και να χει δικαιη ηττα...δυστυχως.....που εισαι ρε κλαους...γαμωτο :headbang: :headbang:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αντε ρε και παλευω με τα θηρια μονος....παντως οπως και να χει δικαιη ηττα...δυστυχως.....που εισαι ρε κλαους...γαμωτο :headbang: :headbang:

δικαιοτατη, το'παμε, σοβαρες οι απουσιες, αλλα και κακιστη διαχειριση απο ΓΧ...
φοβηθηκε μην τον κραξουνε, οπως εκραξαν Μουρινιο και Αντσελοτι... πιθανοτερο βεβαια ειναι να μην το σκεφτηκε καθολου...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δωσανε εισιτηρια σε πακια απο την ομονοια μπας και τελειωσουν τα εισιτηρια τους αλλα και παλι τιποτα
μπαοκ εσυ μπαοκ εισαι ο ενας εισιτηρια σε πακιστανους δεν εδωσε κανενας

image.ashx

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι για πλακα χιλια χιλιομετρα ξανα σαν τον μαλάκα.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτόν τον σαλπιγγίδη πότε θα πάρει κάποιος την απόφαση να τον τελείωσει;
ο παναθηναικός γενικά έδειχνε πιο ομάδα, αλλά νομίζω ότι ήταν προφανές ότι η βασική διαφορά είναι ότι αυτοί είχαν φορ και εμεις είχαμε σαλπιγγίδη.
έχανε τα αχαστα, δεν δημιουργούσε καμία φάση μόνος του, αντίθετα χαλούσε τις φάσεις των υπολοίπων ( του στοχ δηλαδή) , εκτός τόπου και χρόνου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom