να γραψω κι εγω τον πονο μου, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σχολια, αν γραψω κατι που εχει ηδη γραφτει, συγχωρεστε με...
μας νικησανε fair and square... πιστευω οτι θα χαναμε ακομα κι αν ειχαμε ισοφαρισει, με τις ευκαιριες πριν το ημιχρονο...
η διαφορα ακουει στο ονομα Μπεργκ... ο μονος τροπος να νικουσαμε, ειναι αντι για τον Κλαους να ηταν απων ο σουηδος...
απο εκει και υστερα κοουτς ΓΧ ο βαθμος σου ειναι ΜΗΔΕΝ... ζιροου, ζερο, νουλ...
εχεις τις απουσιες σου... σημαντικες οκ, αλλα πρεπει να τις διαχειριστεις... σωστα βαζεις 3 αμυντικα χαφ, αλλα δεν βαζεις την σωστη 11αδα...
ξερεις οτι θα εχεις προβλημα στα στημενα, αφου η 11αδα σου ειναι πιο κοντη κι απο της Μπαρτσελονα... δημιουργικα δεν κερδιζεις τιποτα απο Κιτσιου, δεν ειναι παιχτης που θα κανει την τελικη πασα, ουτε φυσικα παταει περιοχη...
γιατι λοιπον δεν βαζεις μεσα Κατσικα και να περασεις τον Ινσαουραλδε μπροστα απο τα σεντερ μπακ, κυματοθραυστη και αμεσως εχεις και πολυ καλυτερη αμυνα για τα στημενα... φοβηθηκες μην σε πουνε αμυντικογενη?? εδω ολοκληρος Μουρινιο, ενας Αζαρ του ελειπε και βρηκε δικαιολογια να παιξει κατενατσιο, εσυ ντραπηκες??
φαε τωρα 3 γκολ απο στημενα και πηγαινε με αυτην την ψυχολογια να παιξεις play-off...