VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ε ναι,εννοείται,απλά η συγκεκριμένη δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρηΛογικό να παίζεις με απίθανες ομάδες αφού είσαι στους ισχυρούς.
πόακ θρησκεια ομοφυλοφιλια
τιμη και δοξα στη λουγκρα το Γκαρσια
Μόνο αντι-ΑΡΗΣ βίντεο ξέρετε να βγάζετε λουγκρες;εσυ δροσερο αγορι παρε ενα βιντεο να ΣΕ καμαρωσεις
πόακ θρησκεια ομοφυλοφιλια
τιμη και δοξα στη λουγκρα το Γκαρσια
καλά ναι,αυτό με το έδειξε φίλος μου,αρειανός κι αυτός,πρίν από σένα... σε είπα,όταν θα βρείς να στείλεις έστω και μία φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει τον Πάμπλο να προβαίνει σε ομοφυλοφιλικές ενέργειες,τότε έλα να μας την πεις...
τρυπιοκωλης ειναικαλά ναι,αυτό με το έδειξε φίλος μου,αρειανός κι αυτός,πρίν από σένα... σε είπα,όταν θα βρείς να στείλεις έστω και μία φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει τον Πάμπλο να προβαίνει σε ομοφυλοφιλικές ενέργειες,τότε έλα να μας την πεις...
συμπολίτη δώσε κανένα εισητήριο για Παπαναστασίου και θα δείς εκεί τα καλά καρφώματα..τρυπιοκωλης ειναι
και οταν ερθει στο χαριλαου θα του τον καρφωσουμε για τα καλα...
εγω δινωσυμπολίτη δώσε κανένα εισητήριο για Παπαναστασίου και θα δείς εκεί τα καλά καρφώματα..
Βγήκε να διαψεύσει ότι δεν είναι;καλά ναι,αυτό με το έδειξε φίλος μου,αρειανός κι αυτός,πρίν από σένα... σε είπα,όταν θα βρείς να στείλεις έστω και μία φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει τον Πάμπλο να προβαίνει σε ομοφυλοφιλικές ενέργειες,τότε έλα να μας την πεις...
Ή από ποια άλλα blog (όπως λένε) πήραν τις πληροφορίες τους.καλά ναι,αυτό με το έδειξε φίλος μου,αρειανός κι αυτός,πρίν από σένα... σε είπα,όταν θα βρείς να στείλεις έστω και μία φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει τον Πάμπλο να προβαίνει σε ομοφυλοφιλικές ενέργειες,τότε έλα να μας την πεις...