RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 845
- Πόντοι
- 96
τελικα σας μπουκωσε ο αρηςσκαστε ρε μουνια.θα φερω το τζονη στο pc αλλα κ παλι στα παπαρια μου
τελικα σας μπουκωσε ο αρηςσκαστε ρε μουνια.θα φερω το τζονη στο pc αλλα κ παλι στα παπαρια μου
σκαστε ρε μουνια.θα φερω το τζονη στο pc αλλα κ παλι στα παπαρια μου
σκαστε ρε μουνια.θα φερω το τζονη στο pc αλλα κ παλι στα παπαρια μου
ο σπαθας μας μπουκωσε οχι ο ρουληςτελικα σας μπουκωσε ο αρης
και οι 2ο σπαθας μας μπουκωσε οχι ο ρουλης
ελα ρε ντεκερο σπαθας μας μπουκωσε οχι ο ρουλης
ο σπαθας μας μπουκωσε οχι ο ρουλης
Ουουουουουου ρεεεεεεεεεεεεεεεεε,παραδεξου πως σε γαμησα.ο σπαθας μας μπουκωσε οχι ο ρουλης
τα πραγματα ειναι απλακαι οι 2
εμμμ ρε σκορπιε δεν γινεται καθε φοραΦάνηκε η γύμνια του παραγοντικού ΠΑΟΚ ...
θες κατι ρε πουτανς γιε?
Παραφερεσαι,μια πουτσα ηταν,ξεχασε το...θες κατι ρε πουτανς γιε?
οταν λες οτι δεν τελειωσε το πρωταθλημα η σοβαρη κουβεντα σταματαει εδω πιστευεις οτι εχεις ελπιδεςΛοιπόν προσπαθώντας να επαναφέρω κάποια σοβαρή συζήτηση.
το γεγονός ότι οι φίλοι αρειανοί γραφουν στο θρεντ με τίτλο ΠΑΟΚ αν μη τι άλλο με χαροποιεί.
κέρδισαν δίκαια. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε και δεν δικαιούται να μιλάει. Οι φίλοι αρειανοί έβγαλαν το άχτι τους μετά το όσα τους έχουμε κάνει τόσα χρόνια και μεις έτσι θα συμπεριφερόμασταν. Αλλά πρέπει να παραδεχθείτε όλοι ότι η σφαγή (γιατί έγινε σφαγή όσο αφορά τα φάουλ και τις κάρτες) έγινε υπέρ του παναθηναϊκού και όχι υπέρ του Άρη. Και αυτό πρέπει να μας τρελαίνει ως κατοίκους αυτής της πόλης...
Συγχαρητήρια στον Άρη.
Πίστεύω ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη . Αν παίξουν σωστά οι διαιτητές από δω και πέρα τον παναθηναϊκό. Ψηλα το κεφάλι. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
και αυτές οοι μαλακίες που γράφονται περί ριζούπολης και play off να λείπουν...άλλωστε πιστεύω οτι ακόμα διεκδικούμε πρωτάθλημα. καλή επιτυχία στον άρη στο κύπελλο...μακάρι να δείξουν το ίδιο πάθος στον τελικό με βάζελο
Σας ευχαριστώ όλους όσους κάνατε τον κόπο να διαβάσετε αυτά που έγραψα. Περιμένω σοβαρή συζήτηση γιατί μόνο έτσι θα ανέβουν οι ομάδες μας
ασε μην την ψαχνεις.γενικα ειμαι μια χαρα κ φαινεται απο αυτα που γραφω,το μπασταρδακι αυτο δεν μπορω.μη το βρω μονο γιατι θα τρεχει κ δεν θα φτανειΠαραφερεσαι,μια πουτσα ηταν,ξεχασε το...
Κοιτα τους ρε,μια φορα μας επαιξε το κορακι στα ισα και βγαλαν πλερεζες,ουστ ρε αδερφες!